Vedbæk Skov & Park Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vedbæk Skov & Park leverer altid topklasse kundeservice, og de sørger for at komme med den helt rigtige løsning, hvis man oplever problemer med ens maskine. Gode priser og hurtig eksekvering. Alt i a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jesper og hans team er meget dygtige, og giver fabelagtig kundeservice. Om du så har brug for rådgivning ift hvilken maskine du skal have i flere timer, så er det, det du får. Jeg skal helt sikkert... See more

Rated 5 out of 5 stars

Havde arvet to gamle Stihl motorsave, som trængte til service. De blev afleveret hos Vedbæk Skov & Park, serviceret og var klar til aftalt tid, og kører nu som en drøm. Dejligt med fagfolk der kan der... See more

Rated 1 out of 5 stars

Købte en rider/havetraktor incl. levering. Da den kom var den både beskadiget under transport (knust bagskjold) og fejlbehæftet, så vi slet kunne ikke bruge den. Firmaet kom og rettede fejlene (ellers... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

12 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Urimelig ventetid på reparation af…

Urimelig ventetid på reparation af robot. Undskyldninger var direkte forkerte og typisk noget med at det var højsæson. De glemte bare at den var afleveret før højsæson og at de selv sagde 14 dage - der gik 8 uger før de havde kigget på den - efter 3 henvendelser.
Næste gang køber jeg i en stor kæde da service ikke kan blive dårligere end hos vedbæk skov og park.

May 20, 2025

Reply from Vedbæk Skov & Park

Hej Christian vi er kede af at din oplevelse har været negativ. Uden at kende til din sag, så er det korrekt at vi har omkring 2 ugers ventetid på reparationer, hvis der ikke er komplikationer som f. eks. restordre på reservedele eller andet der kan forsinke (som ind imellem kan opstå i denne travle tid da rigtig mange skal have repereret maskiner), så kan ventetiden være længere. Vi har selv fået rigtig mange kunder ind som har været hos vores kollegaer, da de har omkring 7 ugers ventetid. At handle i de store kæder er bestemt ikke en fordel, vi har mange kunder der kommer ind til os, som har haft virkelig dårlig erfaring med at handle i de store kæder. Nu har vi omkring 3000 kunder i vores kartotek og heldigvis har vi et godt ry for at være professionelle og imødekommende.

Fantastisk service

Tak til John og Jesper for super fin service - fik hentet, repareret og afleveret min havetraktor indenfor 2 arbejdsdage! Den virker perfekt igen.

May 24, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Indleverede min Husquarna havetraktor…

Indleverede min Husquarna havetraktor til serviceeftersyn den 5.3.24og efter 3 uger kontaktede jeg Vedbæk have og skov, som oplyste den ikke var færdig. Rykkede igen efter 5 uger, men ingen tog telefonen. Besøgte virksomheden efter 6 uger, den bliver færdig slut på ugen, det samme skete næste uge.
Alt i alt en virkelig frustrerende oplevelse, handler ikke der igen.

March 5, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har indleverede vores Stiga Pro…

Jeg har indleverede vores Stiga Pro plæneklipper, skulle vi aldrig hvad gjort.
Det er nu 4 uger siden indlevering. og ca. 10 opringninger sinde, og har stadigvæk ikke hørt om vi kan få vores plæneklipper tilbage.
Det eneste vi har fået at vide er, at den ikke har fået skifte de del vi bad om det har være for stor en opgave sagde damen i rørt som for 10 gang lovede at vende tilbage ?. ok de skulle sætte nyt gaskabel på hvad kan de så lave ???.

April 17, 2024

Reply from Vedbæk Skov & Park

Hej Michael, vi er kede af din oplevelse hos os. Da det er absolut højsæson og årets største flaskehals forventes det, at der er lang ventetid, nogle længere end andre. Som vi nævner for alle vores kunder: "husk at komme med jeres maskiner om vinteren hvor vi ikke har noget at lave, så undgår du ventetid til foråret". Vi får 100 vis af maskiner ind til foråret. Du fik også en mail, med en undskyldning.
PS. Dit gaskabel er jo også blevet skiftet, som du bad om, samt service og vi brugte endda 1,5 time ekstra uden merpris på at adskille karburator og fik din motor til at køre uden problemer.

Rated 1 out of 5 stars

Mere end en månedes ventetid for at få lavet service på plæneklipper

Meget, meget lang tid for at få lavet service på Klippo plæneklipper. Efter en måneds ventetid og en rykker undervejs er plæneklipperen stadig ikke serviceret. Må nu hente plæneklipperen og finde et andet sted der kan servicere den da jeg ikke kan blive ved med at vente uden at kunne få en klar besked om leveringstidspunkt. Absolut sidste gang at jeg besøger dette sted

April 3, 2024

Reply from Vedbæk Skov & Park

Hej Poul, vi er kede af din oplevelse. Den tilbagevendende problemstilling er, at alle kommer med deres maskiner på denne tid af året og der forventes lang leveringstid.
Som vi siger til alle vores kunder på denne tid af året: Kom med jeres maskiner om vinteren, da vi på det tidspunkt ikke har noget at lave og undgå ventetid til foråret hvor alle kommer med deres maskiner. Udfordringen er desværre de fleste forretninger i branchen. Vi får 100 vis af maskiner ind til foråret og har heldigvis rigtig mange glade kunder.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service i forbindelse med køb af Stihl udstyr

Da vi har fået et hus med en større parkeringsareal/indkørsel så var det nødvendigt at finde en løsning til at feje det for sne/blade. Jeg fandt en løsning fra Stihl (KMA135R + batteri + lader + børste) - hvor Vedbæk Skov og Park kom med et rigtigt godt pakketilbud.

Da jeg så hentede tingene glemte jeg at få remmen + brugsanvisningen med - men det sendte Vedbæk Skov og Park uden problemer. Jeg handler gerne her igen.

November 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service, altid venlige og hjælpsomme

Har for en del år sigen købt og fået installeret en robotplæneklipper af Vedbæk Skov og Park, det gik flot og fint desværre skråner grunden lidt, så den havde svært ved at stå fast hvis det havde regnet, jeg kontaktede firmaet og straks kom de for at sørge for at montere kraftigere dæk så den kunne stå fast. Vi har har haft et fast service abon. så den er blevet hentet og bragt og var helt klar til sæsonen. Det har virket mere end perfekt, og vores lille "Egon" kører fint i sæsonen og har gjort det i flere år nu uden problemer takket været Skov og Park. De er altid venlige om det er over telefonen eller i butikken. De kan meget varmt anbefales.

October 18, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Det er det mest dårlige firma jeg…

Det er det mest dårlige firma jeg nogensinde har handlet med bestilte kabel til klippo 28/7 talte med dem mandag fandt pakken vil sende den om eftermiddagen
Nu er det torsdag har ik hørt fra pakkebudet endnu
Har prøvet at ringe i 3 timer uden resultat👎🏿

August 10, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Advarsel disse svindlere sender ikke…

Advarsel disse svindlere sender ikke bestilte vare, har købt nye knive til min havetraktor og kan ikke længere slå græs for har ikke modtaget varen den er slet ikke afsendt.

Hold jer langt væk fra disse platte amatører disse tyve stjæler dine penge.

May 24, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Altid professionel og god service

Altid professionel og god service.
Udelukkende kvalitet på hylderne til yderst rimelige priser og værkstedet er kompetent og hurtig når maskineriet er brudt sammen.

September 2, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fremragende service på Robotplæneklippere og kabelbrud

Jeg har nu side 2014 haft en Husqvarna robotplæneklipper 320 (udvidet til 420 med GPS kort).
Denne - og installationen i min 2000 m2 store have - købte jeg hos EN ANDEN leverandør end Vedbæk Skov og Park,- og i de næste mange år, når der kom de uværgelige kabelbrud, har det for mig altid været en pine at skulle få arrangeret en reparation.... de vidste aldrig helt hvornår de kunne komme, osv, osv.

Men NU, efter at have skiftet til Vedbæk Skov og Park, så er det en fornøjelse at ringe til dem, og forklare problemet (kabelbrud, eller udvidelse med binært område, eller andet), og så ringer en meget sød dame, Maria, tilbage et par dage senere og kommer med nogle konkrete forslag til tider indenfor en absolut rimelig tidsperiode. Og man kan sågar også vælge hvem af deres teknikere man helst vil have ud (hvis det eller passer i deres planer), og jeg har nu begge gange haft MIN yndlings-tekniker ude (og nej: I får ikke hans navn,- han vil helst være anonym... og desuden vil jeg vil helst have ham for mig selv ... ha ha :-).
Ved første kabelbrud fandt han brud-stedet på mindre end eet minut! (jeg havde dog en ide om hvor det cirka var).
Deres fakturaer kommer med email et par dage senere og er MEGET fair mht pris i forhold til tidsforbrug, kørsel, og "consumables".
Vedbæk Skov og Park kan VARMT anbefales herfra.

June 1, 2022
Rated 1 out of 5 stars

I 3 uger..(tre) er vi hver uge blevet…

I 3 uger..(tre) er vi hver uge blevet lovet service på vores havetraktor. Hver uge " det bliver i denne uge" - "i ligger øverst i bunken"... det er simpelthen så dårlig kundebehandling at det er mig umuligt at forstå at i behandler jeres kunder sådan, travlhed eller ej, lukkede telefoner eller ej - i dag er telefonen lukket grundet travlhed....?? jo, det er faktisk rigtigt...
Usædvanlig dårlig kundebehandling, kundeservice - hvor i al verden er ejerkredsen og ledelsen henne i det her forløb? Nogen voksne må da der være i den virksomhed...?

May 27, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ingen vilje til afhjælpning af reparationsfejl

Indleverede min 3 år gamle Alpina plæneklipper til forårseftersyn, hentede den igen tre uger senere og betalte 750kr. Jeg har brugt den tre gange i maj-juni, og så 4. gang ville den ikke starte. Et opkald til butik og værksted blev besvaret med at det havde de slet ikke tid til at se på - der var nok 'skidt i karburatoren'. Med hjælp fra min mekaniker værksted kunne det konstateres at choker og brændstoftilførslen slet ikke var indstillet rigtig, og derfor sodede den til. De kunne lugte det.

June 26, 2020

En rigtig ærgerlig virksomhedskultur

Arrogance og inkompetence - et meget skidt bryllup.
Indlevering af Gardena robotplæneklipper - tid og diagnose holdt ikke og først efter klage til Gardena Danmark A/S skete der noget. Inden da stod den blot på flabede bemærkninger og ligegyldighed.
Det lykkedes aldrig at få vores maskine repareret hos dem.
Kan på ingen måde anbefale dette sted, tværtimod – find et andet sted.

September 27, 2019

Take a closer look