Smedemark Cykler Reviews 20

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fik idag repareret min cykel på et par timer - DET ER BARE DEN BEDSTE SERVICE Fik efterfølgende en snak med cykelsmeden og fortalte om et helt andet problem jeg havde med cykler og i løbet af fem mi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har brugt Smedemark nogle gange til både at handle reservedele og til reparationer. Super service og tingene er altid i orden. Har fået repareret både racer og hverdagscykel. Sidst blev jeg reddet... See more

3.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Fik idag repareret min cykel på et par…

Fik idag repareret min cykel på et par timer - DET ER BARE DEN BEDSTE SERVICE
Fik efterfølgende en snak med cykelsmeden og fortalte om et helt andet problem jeg havde med cykler og i løbet af fem minutter havde han løst mit cykelproblem jeg havde haft i flere år.
TAK for en hel igennem super god oplevelse idag

September 10, 2024

Jeg var inde hos Smedemark Cykler i går

Jeg var inde hos Smedemark Cykler i går. Men det er først i dag, at pråsen pludselig går op for mig: Måske blev jeg i virkeligheden helt bevidst pisset på af den ældre medarbejder, som jeg snakkede med. Jeg ved det ikke, så derfor giver jeg Smedemark Cykler tre stjerner for ikke at ruinere forretningen uretfærdigt.

(Rettelse: Der er sgu ingen, der gider at læse en tre stjerners midt imellem anmeldelse. Og jeg tror sgu, at det var med vilje. Så jeg retter til én stjerne.)

Jeg bliver bedt om at hente min cykel ind fra gaden, så vi kan se på det. Det drejer sig om en løs kæde. Og så drejer det sig om et gear, som lige nu kun fungerer i 1. gear og i 4. gear. Cykelsmeden undersøger gearet, både på styret og i baghjulet, hvor han stikker fingrene ind i navet og roder. Nej, der er ikke noget at gøre lige nu: Dels har de restordrer på det gear og dels så er kablet revet af ved styret. Så efter lidt høflig snakken frem og tilbage, så må jeg gå igen med uforettet sag.

Og alt er godt så langt. Indtil i dag, hvor det falder mig ind i al sin gru: Da jeg ankom havde jeg en brugbar cykel, der fungerede i 1. og 4. gear, hvor kablet sad fast, selvom den slappe kæde var hoppet af et par gange, når det gik stramt op ad bakke. Da jeg forlod cykelforretningen var kablet jo revet løs, og så fungerede 7. og højeste gear pludselig igen, for det var der den stod, viste det sig, da jeg hoppede på cyklen igen. I 7. gear stod den nu, hvor jeg ikke kunne skifte gear, og jeg skulle cykle hjem igen op og ned ad bakke, som det nu er i Århus.

Så, måske burde jeg sige tak til cykelsmeden for at gi' mig det 7. gear tilbage. Eller måske burde jeg snarere blive sur over behandlingen. For var den mon egentlig ikke bevidst, at jeg bliver sendt afsted i det tungeste gear uden mulighed for gearskifte? Måske var det i en slags solidaritet med en anden cykelsmed på en anden lokation, som jeg for få dage siden havde en kontrovers med angående en tidligere utilfredsstillende udført reparation, da jeg kom dér med gearet. Jeg har jo ellers godt nok beskrevet kontroversen her i Trustpilot, så Smedemarks mand kunne jo bare have læst om den, inden han valgte side. Altså i tilfælde af, at det var det, for hvad skulle grunden ellers være?

Min farfar var cykelsmed, og jeg tror sgu ikke, at han nogensinde fik skippet sine kunder afsted igen på den infame måde. Men det var selvfølgelig også en anden tid, og stedet et helt andet sted, nemlig Tranekær på Langeland.

September 3, 2024
Smedemark Cykler logo

Reply from Smedemark Cykler

Hej Jamesol. Det er alligevel vildt at du vil give mig skylden for at dit gearkabel var sprunget.
Da du kommer ind er din kæde løs og cyklen kan kun skifte i et par gear, da jeg drejer på dit skifte greb, kan både jeg og du, høre at det knaser helt vildt, dette er fordi at kablet kun hænger i et på tråde og de springer, det er jo ikke min skyld, så den med at det var brugbart holder ikke. Du køre med et gammel sram 7 gear, hvor alle stumper er udgået, så du kan ikke få reservedele dele til dette gear mere. Du kan få et eftermarked produkt i skiftegreb. Men dette er ikke på lager i øjeblikket. Jeg sige til dig at det kan være der er en anden forhandler der har det på lager. Du er velkommen til at indlevere cyklen og vente på at jeg får det på lager igen. Jeg har ingen anelse om, hvad du skriver ifht. det med en anden forhandler og solidaritet.

Hasarderet kørsel

Eftersom Smedemarks varevogn kører hasarderet rundt på en privat vej med legende børn, og har nær påkørt vores datter på fire og søn på knap to år, er der ikke meget ros at give. Chaufføren, Bjarne Diedrichsen, blev sågår bedt om at sænke farten, men svarede flabet igen. Altså ikke en virksomhed, som man har lyst til at støtte

June 22, 2022

Slalom blandt legende børn

Varevogn kørte for hurtigt rundt på vores lille, private villavej. Der var små børn på vejen, men der blev bare kørt slalom mellem dem. Da det blev påpeget fik vi besked på at "han sgu ikke kørte mere end 15, slap af!" og så var det videre. Ingen undskyldning, men meget hasarderet. Min to-årige søn sad på vejen og var 30 cm fra varevognens dæk, da han kørte forbi ham.

June 22, 2022

Super service oplevelse!

Jeg har haft en super super oplevelse med Smedemark Cykler af flere omgange! Hurtig service, ærlig behandling og virkelig gode priser. Helt klart anbefalelsesværdigt! 😃😃😃😃

June 3, 2022

Igen igen perfekt reparation

Igen igen perfekt reparation. Tydelig diagnose, lovning på pris og tidsrum, grundig forklaring, holdbarhed i rep. m.m. Kan virkelig anbefales. Har prøvet mange i byen. Smedemark er klart bedst.

January 14, 2022

Smedemark leverer altid👍🏼

Sidst blev jeg reddet på målstregen da jeg havde knækket min kæde op til en weekendtur på landevejen. Racercyklen blev indleveret fredag morgen og klar igen med ny krans, kæde og fortandhjul da jeg fik fri fredag eftermiddag. Vil til en hver tid anbefale Smedemark.

June 10, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Det er aldrig rart at komme ned i…

Det er aldrig rart at komme ned i Smedemark cykler. Man føler sig ikke velkommen og han er meget nedladende. Jeg kommer ikke til at bruge ham igen og jeg kommer ikke til at anbefale ham til nogen.

March 9, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vi lejede i dag super gode cykler og …

Vi lejede i dag super gode cykler og fik ordnet et par medbragte med justeringer/reparation, da vi kom uanmeldt i morges - fantastisk god service og behandling 😊 Kan kun anbefale denne gode forretning, der ligger tæt på både City og Marselisborg Skov 👍🏻

August 4, 2017

Igen perfekt resultat

Jeg har brugt Smedemark mange gange efterhånden. Det er ikke sådan når man gerne vil køre landevejscykling men er en tosse til reparationer.
Både Bjarne og Bo har været yderst hjælpsomme og hurtige hver gang jeg er kommet forbi med min cykel.
Høj kvalitet.

August 25, 2016

Super reparation

Fik sat ny kabel til gearene i og indstillet dem, samt ordnet kuglelejet på baghjulet til en meget overkommelig pris (ift. en anden cykelhandler jeg tidligere har benyttet mig af i Aarhus). Hentede min cykel dagen efter jeg indleverede. Meget tilfreds!

July 27, 2016

Verdens sureste cykelsmede!!!!!!

Jeg har flere gange brugt smedemark cykler til lapninger af min cykler og lignende, og hver gang er jeg gået derfra med tanken "hvorfor gik jeg nu derned igen?". Når man træder ind i forretningen får man følelsen af at man er til gene og forstyrrer dem, og at de egentligt ikke er interesserede i at drive forretning. Får man et "hej" er man heldig.

Indenfor den seneste måned er min cykel punkteret tre gange - og jeg er ikke kørt over glas eller noget andet skarpt. Da jeg - tredje gang - kommer forbi med cyklen og siger "ja nu er den altså punkteret igen - kan der være noget galt med lapninge?" bliver jeg beskyldt for at lyve når jeg siger at den én af gangen er punkteret dagen efter den blev lappet. Ifølge Smedemark cykler "er der så mange der siger det". Måske jeres kunder ikke opfinder historier, men at jeres lapninger ikke er iorden i stedet?

Jeg valgte at gå derfra, og fik en anden cykelsmed til at ordne cyklen. Der har her - tre uger efter - iøvrigt ikke været noget galt med den siden.

Ønsker du dårlig service og dårlig behandling - så er det Smedemark cykler du skal vælge.

April 7, 2014

Take a closer look