Varen kom dagen efter bestillingen! Det er bare rigtig god og hurtig service, ligesom man ikke skal betale porto! Jeg køber helt klart på smukbaby.dk igen :-)
See what reviewers are saying
Ifølge aftale blev varerne leveret direkte til min datter, som modtog dem allerede dagen efter bestillingen var på plads. Alt var ifølge min datter i skønneste orden også den uventede bonus, en lille... See more
Virkelig lækker netbutik med mange gode og sunde sager til de små. Hurtig levering, god service og personlig betjening. Man kan virkelig mærke, at der er mennesker bag den butik. Kan kun give mine var... See more
Company details
Information provided by various external sources
Økologisk babytøj og økologisk børnetøj samt legetøj og ammeindlæg i økologisk uld til gode priser. Altid gode tilbud, billig forsendelse og hurtig levering.
Contact info
Skåde Skovvej 65, 8270, Højbjerg, Denmark
- +45 61308144
- kundeservice@smukbaby.dk
- www.smukbaby.dk
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Helt fantastisk kundeservice
Hurtig tilbagemelding på mail, vidende og service minded :)
perfekt
alt gik lige efter bogen, varerne kom hurtig, og der blev fuldt op på tingene. ud over varerne var der en sød hilsen med. Alt i alt var alt perfekt, og jeg vil klart anbefale andre at handle med smukbaby
Gode produkter og ekstra fin service
Hurtig levering og ekstra sød service. Alt tip-top!
Super service og lækkert økologisk! tøj
Ejeren af Smukbaby.dk har selv prøvet varerne og deler gerne ud af sin egen erfaring med varerne. Jeg har også fået rigtig god hjælp til at finde de rigtige størrelser - også på varer, som ikke var på hjemmesiden. Disse varer har Smukbaby.dk bestilt hjem specielt til mig. Super service:-) Og så er tøjet virkeligt lækkert!
Søde og venlige tilbagemeldinger.. og hurtige!
Mange rigtigt gode ting. Nem og overskulig side.. Altid rar at vende tilbage til ;-)
God pris og hurtig levering
Godt udvalg af økologisk børnetøj til gode priser. Levering allerede dagen efter bestilling.
Overskuelig netbutik med fine øko-ting
Fint lille udvalg, god service og hurtig levering :-)
Kvalitetsprodukter og service i topklasse
Lynhurtig respons på spørgsmål vedrørende bestilling. Personlig og hjælpsom vejledning da det jeg havde bestilt ikke helt kunne leveres.
Hurtig levering i fin indpakning.
En positiv og god oplevelse
Kundeservice helt i top mht information og rådgivning om varerne.
Meget lækre økologiske produkter som virkelig kan anbefales til andre.
Priser ok.
Flot indpakning og hurtig levering.
En positiv og god oplevelse.
Helt perfekt
Jamen der var venlig service, en god overskuelig hjemmeside, personlig respons, da man opdagede en fejl, som blev rettet med et dejligt gavekort og man fik varen hurtigt.
Det var lige, som det skulle være.
GOD SERVICE OG GOD VARER
ALT ER SOM SKAL VÆRE, BARE DE HAR FLERE STØRRELSER, MAN KAN VÆLGE IMMELLEM.OG FLERE VARER .
Hurtig levering og smuk indpakning
Min bestilling blev personlig bekræftet efter kort tid og jeg fik mine varer 2 dage efter bestilling. Varerne var pakket pænt ind til forsendelse.
Hurtig og nemt
Hjemmesiden er nem at benytte og varen er hurtig fremme. Kvaliteten af produkterne lever op til forventningerne.
Har anbefalet butikken til min mødregruppe
Rigtig gode produkter, super sercvice, og lækkert I sætter ting på udsalg selvom der ikke er tale om varer, der som sådan er sæsonbstemte.
Lige som jeg ønskede det :-)
Super netbutik, med et skønt udvalg, som man oftes kun finder i meget dyre og økologiske special butikker her i kBH. Lækkert at kunne få produktet til en relevant pris, og samtidig få en super service, med en virkelig smuk og stilfuld indpakning. Og det hele skete lynhurtigt :-)
Har anbefalet butikken til andre-
Kh. Sus
Super netbutik!
En fantastisk netbutik og deres produkter er bare SÅ lækre! Leveringen skete hurtigt og folkene bag butikken virker enormt søde og hjælpsomme.
Rigtig gode varer og god service
De har en masse lækkert økologisk babytøj til gode priser. Jeg havde glemt at bestille gaveindpakning, men fik lynhurtigt svar på min email til deres kundeservice. Jeg bestilte om eftermiddagen og jeg modtog varerne allerede næste dag. Alt var flot pakket ind og der var et flot smukbaby til og fra kort med.
Vil helt sikkert anbefale dem til andre.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.