Smukthjem.dk har super smukke,lækre,søde, hyggelige kvalitets varer 🤩 modtog min ordre super pakket ind 🤩 kan varmt anbefale denne hjemmeside 🤓 glædelig jul 🎄
Company replied
Fine og søde ting til rimelige priser. Hurtig levering eneste kæmpe minus var emballering af forsendelsen. Købte 3 stk af samme vare, der er i små æsker. Æskerne var bare tapet sammen uden yderligere... See more
Company replied
Virkelig super god service og lynhurtig levering. Der var lidt bøvl ifht ordren ikke rigtig ville gå ordentligt igennem meget sent om aftenen. Jeg skrev til Pernille om formiddagen, fik sva... See more
Company replied
Helt suveræn service ❤️ Lidt efter jeg havde afgivet min ordre var den sendt. Og jeg modtog også en sms med info. Pernille og personale er altid søde st svare rigtig hurtigt på spørgsmål, samt unders... See more
Company replied
Siden 2005 har www.smukthjem.dk handlet med verdens bedste kunder. Hos os finder du et lækkert udvalg af møbler og brugskunst i landstilen, kunstige blomster, gave idéer, Vintage Paint kalkmaling, julepynt og meget mere. Vi håndplukker vores varer, så du altid får de fedeste ting til dit hjem. Vi importerer endvidere en del varer selv, så du får unikke sager til en supergod pris året rundt! Butik og webshop lukker søndag den 16. februar 2025 efter 20 skønne år. Tak til alle vores fantastiske kunders opbakning.
Denmark

Reply from smukthjem.dk
Min ordre var pakket og klar til afsendelse indenfor 30 min efter den var afgivet og fremme allerede dagen efter 💪🏽
Fantastisk god service og fine varer 🥰
Tusind tak 🤗

Reply from smukthjem.dk
Varen var billig, lever op til forventningerne og jeg modtog den efter få dage - jeg er fint tilfreds 👍🏼

Reply from smukthjem.dk
Jeg har handlet hos smukthjem flere gange, både online og ved besøg i den skønne butik. Gode varer, fair priser og den sødeste betjening. Altid et besøg værd. Glæder mig til snart at kigge på juleting.

Super service 👍åbnede butikken kl 19 en lørdag aften så fint gjort 🤩🤩

Reply from smukthjem.dk
Fik super god og personlig service.
Hurtigt svar på en henvendelse på mail og så er det en super hyggelig butik, med gode vare. Har en times transport der til, men jeg skal da have en veninde med der til, på en tur til jul.

Reply from smukthjem.dk
Har både givet møbler gratis hvis hun kunne bruget det og købt vare der var defekte og ikke kunne bruges dårlig service

Reply from smukthjem.dk
Fin oplevelse. Nemt at bestille. Bestilte varer om søndagen og blev leveret tirsdag. God emballage.
Fin tilfreds 😀

Super kundeservice!
Jeg bestilte fra hjemmesiden onsdag kl. 10.55 og en halv time senere fik jeg en besked om, at der var fratrukket rabat på min ordre, da de startede udsalg samme aften.
Pakken blev sendt indenfor en time efter bestilling og blev leveret efterfølgende dag.
Det er virkelig super kundeservice med hurtig ekspedition og en ekstra rabat, fordi at jeg havde bestilt lige inden deres udsalg..
Jeg har bestilt fra hjemmesiden flere gange og kan virkelig anbefale den!

Reply from smukthjem.dk
Det bedste sted med brugskunst ting og altid så rar god sød service. Så fæit en hjemmeside med de flotteste ting kan kun på det varmeste anbefale dette skønne sted til andre de fortjener de største stjernet roser der findes og altid rar betjening kh anette

Reply from smukthjem.dk
Sindssygt god og sød kundeservice og hurtig levering

Reply from smukthjem.dk
Super-fin og god oplevelse at handle hos Smukt Hjem. Det kan klart anbefales, og det bliver ikke mit sidste besøg i denne spændende web-shop.

Reply from smukthjem.dk
Virkelig hurtig service og levering! Bestilte en søndag sen aften, og kl.11 formiddagen efter, fik jeg en besked om at min pakke var afsendt. Det er bare dejligt når dte går så hurtigt, mange tak for det!

Reply from smukthjem.dk
Det var lynhurtig levering, en fantastisk korrespondance og service. Alt i alt en rigtig god oplevelse.😃😃😃

Jeg bestilte 2 figurer igår
Modtag pakken i dag
Levede op til alle forventninger
Ikke sidste gang jeg handler der
Tak for god betjening 🌻

Reply from smukthjem.dk
Jeg har bestilt to gange, og min kollega har bestilt en gang, og alle tre gange har vi oplevet, at pakken blev sendt samme dag og kunne afhentes dagen efter. Varen var præcis som forventet, og leveringen var utroligt hurtig. Mange tak!

Reply from smukthjem.dk
Super lækre varer i den romantiske franske landstil..
Pernille er altid meget serviceminded og imødekommende❤️
Varerne bliver præsenteret flot og indbydende på hjemmesiden.
Man kan bruge mange penge her🙌❤️

Helt fantastisk service!!
Utrolig god og hjælpsom service og hurtig levering. Jeg vil meget gerne handle her igen 🙏

Reply from smukthjem.dk
Bestilte her til morgen 2 lækre kurvestole.
Allerede samme aften, landede på min matrikel. Sikke dog en fantastisk service, det hele vejen fra bestilling til levering. Absolut ikke sidste gang jeg handler her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lækre sager/ting I har. 😊
Hurtig levering.
Jeg kan helt klart anbefale
jer.
Mvh.