Sørens Rejser Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har været en tur i København og hørt musik , men en overnatning det har været hel fantastisk tur , aldrig har jeg rejst med et selvskab med så rare og hjælpsomme chauffører det bestemt ikke sidste... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min kone og jeg var med på turen til Hansi Open Air sidst i august. Vi har været med før, så forventningen til en afslappende ferie var i højsædet. Med Kirsten Andersen´s og Søren Stahl´s styring af... See more

Company details

1. Travel Agency

Information provided by various external sources

Busrejser i Danmark og hele Europa

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Cirkusrevyen i starten af august.

Vi har, 6 personer, haft en tur til København for at se Cirkusrevyen. Turen gik rigtig fint indtil vi fik billetter til revyen, hvor vi kan se at vi kan sidde samlet. Kontakter Sørens rejser telefonisk og får at vide at vi selvfølgelig skal sidde lige foran hinanden, 3 på den ene række og 3 lige på rækken bagved. Det var dog ikke tilfældet, sidder langt fra hinanden. Efter en længere mailkorrespondance og en telefonsamtale med chefen munder det ud i ingenting, beklagelser og hælden vand ud af ørerne. Øv det har været en dårlig oplevelse.

August 16, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Tur til Polen var en fremragende tur…

Tur til Polen var en fremragende tur med meget vidende og hjælpsom guide. Dejligt hotel med god hygiejne og stort udvalg af retter og vel tilberedt.
Har kun godt at sige om turen. Chaufføren skal også roses. Der var god stemning i bussen, ingen slingren i valsen.

August 2, 2022

Wellness tur til Polen

Vi var en gruppe på 8 som har været på wellness tur til Polen. Det var en dejlig tur. Vores fremragende chauffør Cathrin var både vores guide på turen og sørgede for forplejning til os. Så stor ros til vores chauffør!
Fint hotel med dejlig morgenmad.
Hilsen alle 8

April 25, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ville aldrig køre med dette firma

Ville aldrig køre med dette firma, efter at have set deres chauffør give den gas på Køgebugt motorvejen med hyppige sindssyge vejbaneskift og hornet i bund. Årsag ukendt, men vedkommende burde ikke have lov til at transportere andre.

April 6, 2022

value for money wellness tur i Kolobrzeg med Sørens rejser

Var på wellness tur i Kolobrzeg med Sørens rejser. Topkarakter til turistbus, fine pauser undervejs, vidende chauffør og et meget fint hotel og god forplejning. Virkelig value for money.
Dog oplevede vi lidt problemer vedr. hotellet: byggestøj og en problematisk wellness behandling, som ikke blev håndteret hensigtsmæssigt på/af hotellet New Scanpol,
Da vi efterfølgende kontaktede Søren rejser blev vi mødt professionelt, imødekommende og venligt af Chefen Lars, Tak for det.
Fin tur, godt hotel, god mad. Kan anbefale Wellness tur med Sørens rejser og skulle der opstå problemer kan det anbefales at kontakte chefen.
Sussi og Steen B Schultz

March 11, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Julemarked i Flensborg

Jeg var på bustur med to venner til julemarked i Flensborg. Der var bare ingen julemarked af betydning da vi kom frem. Der var 7 boder på et torv og resten stod sporadisk op af gågaden med det samme indhold som de 7 boder på torvet. I virkeligheden er det en tur til en grænsebutik og så at få tiden til at gå på gågaden i Flensborg. Der manglede et program med klokkeslæt så man viste hvad der skulle ske hvornår. Så altså, hvis du vil på julemarked så vælg en anden by.

December 8, 2021

Fantastisk privat udflugt

Vi har været på et par dejlige endagsture med Sørens Rejser, så da jeg skulle fejre min runde fødselsdag ringede jeg og spurgte om de kunne arrangere en privat fødselsdagsudflugt. De kom med et par forslag, Mandø blev valgt, alt blev arrangeret efter mit ønske og det eneste vi selv skulle var at møde op. Dagen efter turen fik jeg sågar en mail med forespørgsel om alt havde været ok.... Og ja selvfølgelig - fantastisk.....

October 12, 2021

Hej Sørens Rejser

Hej Sørens Rejser
Tak for en dejlig tur til København og Cirkusrevyen.
Det var en god oplevelse og vi havde alletiders chauffør hun klarede alt med bravour.
Dejlig hotel tæt på Nyhavn og dejligt med en sejltur.
Det eneste vi synes der var lidt i minus var på Bakken hvor vi spiste om aftenen det var god mad men der var for mange mennesker især efter Corona restrektioner og det kun er en måned siden der blev åbnet lidt mere op.Vi fik godt nok at vide der var kun et par busser og 110 men der var mange flere vi tog også nogle billeder så der kommer vi nok ikke igen lige der,vi måtte gå ud og tage en kop kaffe udenfor men der havde vi heldigvis fået noget mad for der var ikke så mange til at starte med,

Mvh. Vibeke og Glenn
Henny og Anders

October 4, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Kom hjem i aftes efter en god 2-dags…

Kom hjem i aftes efter en god 2-dags tur til København. Hotel og beliggenhed var tip-top. Vejret var med os og Cirkusrevyen var rigtig-rigtig sjov. Men det ville have været rart hvis chaufføren:
- havde tænkt på at det altså ikke var børn han havde i bussen, men voksne mennesker, som selv kunne tænke.
- at han havde undladt at "underholde" med kommende kø-dannelser som ikke blev til noget.
- at han havde undladt at "underholde" med køre-hviletidsregler i forhold til hans pauser
- at han havde forberedt sig bedre når han nu ville agere turistguide og fortælle om diverse seværdigheder vi kom forbi på turen.
Det blev en smule anstrengende til sidst og fik mig til at tænke om han overhovedet var glad for sit job.

August 9, 2021

Traumatisk oplevelse

Aner ikke lige hvad chaufføren tænkte på da han kørte ud fra ekkodalens restaurant. Ikke nok med at han bakker hele vejen ud af grusvejen, spærrer han endda begge vejbaner når han kommer ud på vejen.

July 23, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Det har været en alltiders tur med…

Det har været en alltiders tur med Sørens rejse til Cirkusrevuen på Bakken. Først en rundvisning i KBH. Middag på hotellet i Fredensdal. Og anden dag var vi på guidet tur på Fredensborg slot og parken . Og på egen hånd i Hillerød. Senere på havnerundfart på Christianshavns kanal. Og så i Cirkusrevuen. Sidste dag på besøg i skovtårnet. Chauføren var rigtig god til at fortælle om meget af det vi kørte forbi Og det vi besøgte havde vi god tid til at se på . Jeg vil sige at vi fik fuld valuta for det det kostede

July 9, 2021

Personligt kontakt.

Jeg har lige, som så ofte før, været en smut omkring Sørens rejser, og det er muligt at nogle kalder mig gammeldags, og ude af trit med nutiden, men den dejlige personlige kontakt, jeg møder af personalet, kan jeg ikke få på nettet.

March 9, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Klage på vej til pakkerejse-klagenævnet og nationen!

Vi deltog i turen til Skotland.. betalte for katten i sækken. Aldrig har vi betalt så mange penge for INGEN ting. Som betalende gæster hos Sørens rejser, skal man bla være opmærksom på, hvis man oplever en brandalarm, er man sig selv nærmeste, som vore guide på turen sagde, “det høre ikke under min jobbeskrivelse, at sikre, at alle er kommer ud.. at sælge mest muligt i bussen,spiritus Øl, vin, vand. At man kan risikerer at få forkerte oplysning om områder man køre i, at guide, er nedladende. Jeg ka blive ved. Den rejse vi var på, total til grin og simpelt tyveri af penge

August 27, 2019
Rated 3 out of 5 stars

Lidt skuffende

Jeg deltog i sommeren 2018 på en éndagsbustur til Helgoland, som viste sig at mangle en ikke uvæsentlig del af indholdet i beskrivelsen.
Man lyttede da og forklarede, der var sket en sammenblanding med en todagestur til samme destination, men en undskyldning og tilbud om kompensation kunne det ikke blive til.
En af fejlene synes desværre at gå igen i 2019-kataloget.

February 16, 2019

Super tur til København

Vi er lige kommet hjem efter en fantastisk god tur til København.
Hovedformålet var en koncert med Cecil Kyrkerbjø i operaen.
Vi havde en fantastik god chauffør, der ud over sin fremragende kørsel, havde en god fortællereven. Turen til København giik derfor utrolig hurtig.
Hotellet levede helt op til vore forventninger. Koncerten var naturligvis helt i særklasse. Således var overnatningen på hotel Admiral super. Vi var så heldige, at få værelse med udsyn til operaen.
Næste dag tur til Christiansborg med folketinget. En skøn oplevlese. Takket være en ærdeles veloplagt Andreas Stenberg, fik vi en meget informative oplevelse af, hvad der foregår i vores Folketing.
Derefter gik det tilbage til det jyske. Takket være vores dygtige chauffør Jens Bundgaard, kom vi tilbage til Herning til aftalt tid.

December 18, 2018
Rated 5 out of 5 stars

En tur med Sørens busrejser kan…

En tur med Sørens busrejser kan anbefales i så høj grad, som det kan lade sig gøre. Sidst var jeg med en tur fra Århus til Herning for at høre Andre Rieu. Chaufføren på bus 6 var hel fantastisk, meget meget hjælpsom og uvurderlig må han være for Sørens busrejser. Tak for en god oplevelse.

June 23, 2018

Alt klapper

Alt klapper. Har været på min 3 tur, først i juletivoli med min dengang 6 årige, så juletivoli med min dengang 7 og 4 årige og i fredags juletur til Tyskland med min nu 9 og 6 årige. Vi nyder at være afsted, dejligt med tid, nærvær, fine busser og oplevelser.

December 4, 2017
Rated 5 out of 5 stars

En stor tak til Sørens Rejser for …

En stor tak til Sørens Rejser for hurtigt at ændre en juletur til Nordtyskland på grund af misforståelser omkring åbningen af julemarkedet i Kiel og Lubeck. Vi fik bl.a. en tur til Krusmølle med betalt brunch og en tur til Neumunster Outlet. Vi føler vi fik mange oplevelser for pengene og må så tage julemarkedet en anden gang. Stor tak til Søren for rundturens på de sønderjydske veje, Vi vender helt sikkert tilbage en anden gang. Asta og Harry

November 26, 2017

Take a closer look