Sørup Herregaard Reviews 89

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tak for en fantastisk julefrokost og aften. Maden var god, musikken vsr god, lokalerne var hyggelige og betjeningen var tjernene var venlige, sjove og kom hele tiden og spurgte om vi manglede noget.... See more

Rated 3 out of 5 stars

Venlig personale, men maden var ikke særlig godt især hovedretten, som bestod af rosastegt okse ribeye. Der var meget kød med rigtig meget fedt på. Det var ingen nydelse at spise det. Svampesauce... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi var inviteret til julefrokost i fredags hvor det var Grunk der stod for det hele men maden igennem Sørup Herregaard. Det var en trist oplevelse hvor flæskestegen havde hvide svær og meget fedt,k... See more

1. Hotel
  2. Restaurant

Written by the company

Sørup Herregaard er et moderne og funktionelt hotel i historiske rammer

3.1

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 2 out of 5 stars

To overnatninger på slidt hotel

To overnatninger, på en velslidt, og lide bedaget hotel.
Værelserne er slidte, og lugter indelukket, vi havde en værelse ved trappen hvor man kunne høre alle gå op og ned, samt en rengøring/opstilling kl. 06 lørdag morgen.
Dørene på værelset var skæve og kunne dårligt lukke.
Spillerummet hvor der skulle være pool, billiard, dart ov air hockey var næsten ubrugeligt, det eneste der virkede var airhockey.
Generelt en skuffende oplevelse, og bestemt ikke et 4 stjernet hotel.
To stjerner fordi personalet var søde og rare, og naturen omkring virkelig lækker.

November 16, 2020

Over alt forventning

Vi havde booket et weekend ophold, som var langt bedre end vi havde forventet. Virkelig en god oplevelse og de varmeste anbefalinger af stedet herfra.
Værelset var pænt og rengjort og sengen rigtig god. Udsigten til haven og voldgraven var fantastisk. Seng og inventar var af nyere dato mens døre, karme, badeværelse og TV havde nogle år på bagen. Men værelset levede fint op til vores forventninger ud fra billederne på hjemmesiden.
Omgivelserne var virkelig skønne med dejlige vandrestier i skøn natur (med udleverede rutekort ved ankomst - fin detalje!). I voldgraven svømmer en masse fisk, i søen findes svaner, fasaner og andre fugle og i en lille nærliggende indhegning hår det dådyr hvilket er med til at give den omkringliggende have et meget idyllisk indtryk. Restauranten har den skønneste udsigt til disse fantastiske omgivelser.
Til aften fremstår det i øvrigt helt fortryllende med lys på hele hovedbygningen, broer, træer osv.
Under vores ophold fik vi 3-retter menu to dage, to dage med morgenmad og herudover også en dag med frokost i restauranten. Alt sammen virkelig i topklasse. Moderne, virkelig god kvalitet og lækkert anrettet - og i særdeleshed over vores forventning (efter vores vurdering bedre end maden på fx Hotel Vejlefjord). Og vi var stop mætte under hele vores ophold.
Morgenbuffeten var i øvrigt fint anrettet med små enkelt-portioner som fungerede rigtig godt i disse corona-tider og vi følte os generelt trygge i den henseende under hele opholdet.
Eneste lille kritik-punkt er at servicen fra personalet kan være lidt varierende - noget af personalet virker en smule nye og usikre og måske ikke helt så servicemindede. Vores indtjekning var eksempelvis en anelse hurtig og upersonlig. Der kunne man godt have “solgt” stedet lidt bedre fx med en kort indragelse af stedets historie mens oversigtskortet over stedet blev gennemgået. Og brugt lidt positive ord om de ting der blev udpeget på kortet som fx “her er vores dejlige restaurant med udsigt over søen” fremfor “her er restauranten.”
Men alt i alt en virkelig fremragende oplevelse og et fantastisk sted som vi sagtens kunne finde på at besøge igen

November 15, 2020

Dejligt ophold

Vi var 9 fra samme familie, som havde 2 overnatninger.
Prisen på 1295kr. var helt fair, fordi vi fik morgenmad og grillbuffet. Alt mad var super lækkert.
Vi nød de fantastiske omgivelser. Der er bl.a. en bro, var man kan kigge på fisk og man får udleveret gå/ cykel ruter i receptionen. Vi fik meget sjov ud af at spille Petanque og minigolf på stedet.
Alle medarbejdere på stedet var søde, hjælpsomme og imødekommende.
Vi havde booket 4 værelser. Værelset som lå i porten var det lækreste. Til gengæld havde vi andre havemøbler.
Vi Havde et dejligt ophold og kommer snart igen.

August 9, 2020
Rated 2 out of 5 stars

Første indtryk "sikke en flot gård"

Første indtryk "sikke en flot gård". Så kommer vi ind på værelset "det var da lidt småt og tv'et var fra nærmest fra 80erne. Vinduerne var beskidte og døren til toilettet larmede meget (træls om natten)
Da vi skulle spise, måtte vi tilbagelevere Ribeyen to gange for til sidst at bestille pasta.... Til gengæld var damen meget sød til at hjælpe (derfor 2 stjerner)
Tilbage på værelset. Kl ca 0500 næste morgen begyndte en masse maskiner at køre rundt. Det var der ingen som havde sagt til os.
Så kom morgenmaden. Her var blandt andet pandekager "udsolgt", og der blev ikke lavet mere, og der var 45 min til køkkenet lukkede. Da vi spurgte køkken, så blev der sagt nej.....
På ingen måder et 4 stjernet hotel, og vi burde have kigget her på Trustpilot først. Øv-ophold.

July 29, 2020

Mangel på engagement

Modtagelse uhøflig alt bar præg på mangel på engagement. Parasol hang i laser værelset var et Lille loftsrum med skå vægge og trængte til renovering.
Stedet har potentiale men de udnyttes ikke.
Maden var god

July 24, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Tørt, koldt og uden smag

Kære Sørup Herregård,

Forventninger var store til vores fælles julefrokost 2 juledag, som vi med glæde havde booket på dette smukke sted, med ry for dejligt og lækkert tilberedt julebuffet, vi var der også for to år siden, her var alt så lækkert... så vi skyndte at booke igen til 15 personer.
Men vi må desværre tilstå, at i ikke på nogen måde levede op til jeres ry.

Det var rigtig kedeligt, bl.a. jeres fiskefilet, dem måtte vi lade gå ud igen, de vendte enderne op og kunne ikke skæres med kniven, ingen af de såkaldte lune retter var varme og blev heller ikke holdt varme med varmeflader, så desværre koldt alt sammen, så trist....
Det er ærgerligt at sådan et lækkert sted, ikke lægger mere vægt på velsmag og tilberedning, vi håber i tager dette til efterretning, så vi fremover vil kunne glæde os over en dejlig julefrokost i disse skønne omgivelser.

Hilsen
Familen Nielsen, Larsen og Jørgensen

December 28, 2019

Bryllup m.43 gæster

Vi har lige holdt vores bryllup på Sørup Herregård, og det var næsten perfekt.
Vi holdte et brag af en fest og der manglede bestemt ikke noget.
Personalet var nemme at komme i kontakt med og maden var virkelig lækker.
En af vores gæster fik ramt en lampe der faldt ned og smadrede, og der gik ikke 5 sec. før der stod en ansat der fik fjernet den smadrede lampe.

Det eneste ærgerlige var at det sidste af kagen på et tidspunkt er blevet taget ud fra køl og var derfor faldet sammen og ikke til at spise, det skal dog siges at Sørup uden indvendinger gav os kompensation for det.
Og fejlen overskyggede på ingen måde det fantastiske personale vi havde til festen og vores oplevelse med Sørup.

Det er ikke vores sidste ophold og nok heller ikke den sidste fest vi holder der :)

September 3, 2019
Rated 4 out of 5 stars

Dejligt sted og super lækker mad og…

Dejligt sted og super lækker mad og service på restauranten samt smukke omgivelser 👍 lidt mere fokus på par/weekendophold havde været lækkert, da vi følte os lidt overset ift et større selskab.

August 24, 2019

Godt :)

Syntes stedet var rigtig hyggeligt og vil gerne anbefale stedet :)
Nød vores ophold med 1 overnatning på Sørup herregaard , og vi kommer der helt klart igen :)
Smukke omgivelser og super lækkert mad :)

August 5, 2019

Umoderne og slidt

Har i denne weekend haft en enkelt overnatning på Sørup, stedet er slidt både ude og inde, værelset lugtede fælt og indelukket, var beskidt og standen generelt gammelt og umoderne - følte os hensat til “Korsbæk”. 1100,- kr for en overnatning er meget langt fra hvad det burde koste, kommer der ikke igen.

June 11, 2019

Jeg er så skuffet!

Jeg deltog i et firmaarrangement på Sørup Herregård. Mit værelse lugtede meget indelukket, der var beskidt og det hele var meget slidt. Manglende maling og store plamager med spartel. Desuden havde jeg ikke håndsæbe på badeværelset og den ene sengelampe fungerede ikke!
Vi var 30 mennesker afsted og der var blevet bestilt en fast menu til os. Maden smagte rigtig godt, men der var alt for lidt af den. Størstedelen af os gik meget sultne i seng. Derudover fik jeg et skåret glas til både aftensmaden og morgenmaden og min kollega fik noget bestik, der var så beskidt, at man ikke bør spise med det.
Tjenerne var meget lidt opmærksomme og det lykkedes mig aldrig, at kunne bestille noget ekstra at drikke.
Ydermere var der ikke stole nok til os alle I de mødelokaler, der var booket til vores faglige del af opholdet. Jegkan desværre ikke anbefale nogle et ophold her, trods den fuldstændig fantastiske placering og naturskønne omgivelser.

April 28, 2019
Rated 3 out of 5 stars

sørup herregård

Sørup herregård var en blandet oplevelse. Vi var 4 personer 2 værelser.
Det er svært at bedømme stedet da det ene spisested og køkken var præget af en brand nogle dage før vi ankom og kunne ikke bruges. Rummene var slidte men rimelige. Rengøringen var middel da der lå døde insikter i vinduekarmen og støv var at finde på sengegavlen. Vi havde fået bord kl.18 og fik først vores mad 3 retter 70 min senere. Den fejlede ikke spor. Personalet LØB svedende fra bord til bord for at betjene gæsterne. Køkkenet havde svært ved at følge med da det kun var 1 tilbage.
Der kunne godt have været noget information til gæsterne ang. problemerne fra branden.

August 12, 2018

Weekend ophold/75 års fødselsdag /15 personer

Fantastisk sød professionel betjening da jeg bestilte ophold. Fin modtagelse, information og udlevering af nøgler. Rigtig dejlige værelser, vi fik nærmest en hel fløj til vores selskab. Dejlig tur i svømmebassinet, sol i den smukke have. Kl. 19 velkomstdrink og derefter skøn buffet, høflig selvbetjening😉 drikkevarer blev serveret af en meget opmærksom rar tjener. Kaffen serveret af Trine, såååå sød.
Skøn morgen gåtur i den smukke natur.Dejlig morgenbuffet😊 Alt pænt og rent.
Super skøn fødselsdag - alle glade og meget tilfredse❤
Tommy og Irene

July 2, 2018

Fantastisk oplevelse👍🏼🙏Tak🇩🇰

Lørdag d 30 Juni blev vi (15 gæster) indkvarteret hos Sørup herregård, min far blev 75 år 🇩🇰🇩🇰🇩🇰og vi var alle inviteret fra kl 14 fra Lørdag til Søndag.
Har læst gamle anmeldelser nedenunder og fatter ikke vi taler om samme sted..? Her er rent og fint. Flotte værelser og UTROLIGT smukke omgivelser. Vi hyggede med kaffe og kage i 26 graders varme på terrassen med udsigt over søen og den smukkeste have. Vi badede i den lækre indendørs pool og jeg havde som den eneste glemt mit badetøj. I receptionen var der ikke badetøj til udlån men receptionisten Trine tilbød mig uden tøven at hente sin egen bikini i hendes bil, den kunne jeg bare låne👏👍🏼
-det kaldes super kundepleje. Kl 19 grill buffet på terrassen og det var SUPER lækkert. ALT smagte godt🇩🇰 Servicen var i top, min far og alle gæster var SÅ glade og tilfredse da vi gik hvert til sit kl 24.00..... tusind tak for et vidunderligt ophold. Har KUN ros til stedet fra os allesammen🙏🙏🙏Tak... ses snart.. og Trine... du er guld værd for Sørup

June 30, 2018

Slidt og upersonligt

Slidt og upersonligt. Vi kom lidt før tid - ca 1 time. Det skulle vi heller ikke have gjort for vi følte os ikke velkommen der. Vi tog en tur rundt på ejendommen der mindede om en blanding mellem et industrilandbrug og en lejrskole. Og om sagt - super slidt udvendig og indvendig. Lokaler i restauranten blev tilsyneladende brugt som forkontor for chefen , og hun havde højlydt travlt med at diskutere en svær kundesag i telefonen. Det blev til kaffe og kage og et glas hvidvin og så kørte vi igen. Vi havde ellers bestilt et weekendophold som vi så afbestilte på stedet. Prisen for kaffe og kage og hvidvin blev 221 kr, Så var det også betalt!! Kommer ikke igen - det er ikke en herregård, og efter hvad jeg forstå af de udsendelser der har været om stedet på tv, så er det også længe siden og slet ikke meningen det skal være det. Hvad det så er er vi ikke klar over. I udsendelsen hed det sig at man fik sænket skuldrene og kunne stresse af - vi fik sænket drømmen om en herregårdsoplevelse og skyndte os videre.

February 25, 2018

1000 tak for en fantastisk oplevelse

Mine forældre holdt deres guldbryllup på Sørup Herregaard den 26. august 2017. De havde en fantastisk dag med dejlig mad og et fantastisk, sødt og engageret personale. 1000 tak for at gøre det til en uforglemmelig dag. En del af gæsterne overnattede der, morgenmaden var ganske udmærket og der var virkelig run på. På et tidspunkt manglede der brød, men der blev hurtigt fyldt op igen. Samtidig med guldbrylluppet var der 4 andre fester i gang. Det var kun det ene selskab vi hørte noget til, da de ud på de små timer gik i seng i højt humør. Særlig ros til personalet for hjælp og overskud, især den ene af vores kvindelige tjenende ånder var fantastisk, smilende og hjælpsom under hele festen og sørgede især godt for de mindste. 1000 tak. Stedet ligger rigtig dejligt i den danske natur.

August 31, 2017

Horrible experiencia con Sol Melia

Yo compré un tiempo compartido en sol melia, cuando te venden, no te dan el tiempo suficiente para leer el contrato y te explican sólo las partes amables del plan vacacional. Hasta que lo empiezas a usar, es cuando te das cuenta de todas las "letras pequeñas" que uno no lee y que hacen que resulte un fiasco la inversión. Como no era lo que me dijeron, hablé para quejarme , pero eso no era una novedad para ellos, solo me contestaron que mientras no esté en el contrato no cuenta y que no es posible cancelar.
Al principio contestaban amablemente, pero con el tiempo empezaron a ser más agresivos, menos amables y al final evitaban mis llamadas. En internet me encontré con varia gente en las mismas que yo y más me decepcioné, no podía ni dormir pensando en cómo le iba a hacer para pagar todo ese dinero, vi varias empresas que decían que ayudaban a solucionar tu problema, pero después de lo que me pasó me volví muy desconfiada, entre ellos vi una empresa que se llama mexican timeshare solutions, pero tampoco quise arriesgarme hasta que platicando con un compañero del trabajo me dijo que pasó por algo igual y hasta peor, porque a él le vendieron un tiempo compartido y aparte lo estafó otra compañía que le iba a "rentar" su semana, él fue el que me dijo que ya había trabajado con mexican timeshare solutions y que si eran de fiar, ya con su experiencia me dio un poco más de confianza y llamé para que me dieran información.
La verdad fueron meses muy estresantes, porque no estaba con la seguridad de que me iban a ayudar y yo seguía debiéndole a sol melia y no quería arruinar mi historial crediticio, porque mi hijo pronto va a entrar a la universidad, corrí con la suerte que cumplieron con lo que se me prometió, mi contrato fue cancelado y yo solo pagué hasta que me lo cancelaron, no se pudo recuperar nada de lo que pagué, sinceramente me hubiera gustado poder quitarles mi dinero a esos rateros estafadores, pero mínimo ya no tengo que seguir pagándoles nada.
Fue una experiencia muy difícil y desgastante, pero aprendí mi lección, nunca firmes nada sin leerlo al 100 y los tiempos compartidos son un fraude.

July 27, 2017

Take a closer look