Spotontrafik Reviews 8

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt og uden problemer.

8 personer på et hold, hvilket var meget passende. Kompetent kørelærer (ekstern). Jeg havde stort set kun kontakt med kørelærer gennem hele forløbet, men måtte enkelte gange rette henvendelse til Pernille med spørgsmål, hvilket blev imødekommet super fint og hjælpsomt.
Det tog mig alt i alt halvanden måneds tid, fra start til slut (herunder et par ugers ventetid på køreprøverne). Prisen er nok en smule til den høje ende, men dette til gengæld for et forholdsvis hurtigt og problemfrit forløb.

September 1, 2025

Stram op

Middelmådig undervisning krydret med racistiske "vittigheder". Jeg modtog hverken det lovpligtige antal teori timer eller de 8 timers førstehjælpskursus jeg havde betalt for på trods af at mine papirer siger noget andet. Da jeg spurgte hvornår jeg kunne komme til køreprøve stoppede de med at svare på alle henvendelser. På trods af deres påstand om at være billigst havde jeg sparet et par 1000 ved at vælge en anden køreskole.

February 17, 2026

Elendig skole.

De levere en så ringe service som ikke er til at forstå, manglende svar, uretmæssige fakturaer, løgne, og jeg ved ikke hvad, jeg vil aldrig anbefale dem til nogen, jeg færdiggør mit kørekort andet steds, de er anmeldt til ankenævnet.

February 17, 2026
Rated 1 out of 5 stars

En køreskole man absolut bør blive væk…

En køreskole man absolut bør blive væk fra, både i Haslev og Næstved. Skolens ejere Gert og Pernille er aldrig til stede, og spørgsmål er enten aldrig besvaret eller svaret på en agressiv måde. Jeg oplevede påen reoriaften at der dukkede kunder op der ville have deres penge igen. Det var ret ubehageligt. De kørelærere der arbejder der er fine. De gør hvad de kan. Men de har det også svært. Sidst men ikke mindst fandt jeg ud af at jeg kunne have sparet 4-5000kr ved at tage kørekortet i andre køreskoler.

September 9, 2025

Kørekort på 25 dage!

Kørekort på 25 dage!

Jeg havde fornøjelsen af Pernille som min kørelærer, og det var så fedt! Hun er virkelig dygtig til at forklare og lære fra sig. Humoren er også på plads, hvilket hjælper når man nogle gange sidder i en situation og er lidt presset.
Nerverne skal hun nok hjælpe med at få styr på!
Kæmpe anbefaling!

September 7, 2023

Kørekort på 22 dage 🚙

Kørekort på 22 dage 🚙

Pernille er super kompetent, sød og sjov. Teoriundervisningen er små trygge hold, hvor alle er med og bliver inddraget. Køretimerne er lærerige og sjove, og hos Spot on trafik har du kørelærer der tror på dig og gør hele forløbet til en fed oplevelse.

Jeg kan kun anbefale Spot on trafik til alle ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!

August 1, 2023

Take a closer look