Spurt Cykler

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

Spurt cykler på jagtvej/tagensvej. Skulle have skiftet et bagdæk til min mtb. Da jeg spurgte efter punkteringsresistente dæk blev jeg oplyst om at det ikke var noget der eksisterede til mtb - h... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dårligste kundeservice jeg længe har opleve! Jeg kom ned i butikken fordi nøglen til min Abus-kædelås (købt for 1 mdr. siden) er knækket inde i selve låsen. Ekspedienten griner mig nærmest op i an... See more

Company details

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Det er under al kritik

Det er under al kritik. Mest dovne menneske jeg har mødt. Utrolig ringe kvalitet, og når man så spørger hvorfor han gjorde det sådan, sagde han bare "jeg gad ikke lige gøre det anderledes" - mit resultat var mine indvendige gear blev til udvendige. Absolut dårligste service og evner.

March 9, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig køb fra denne adem

Aldrig køb fra denne adem, min personlige ven har fået stjålet 3000kr fordi han ikke vil give pengene tilbage fra en skæv cykel, useriøst invaderer butik som intet har forstand på business.

September 5, 2023

Meget dårlig service

Meget dårlig service, arrogant, uvenlig, alt for dyrt. Har været hos ham 2 gange og aldrig aldrig mere!!!!! Undrer mig at han ikke er gået konkurs i nu 🤬

October 13, 2020

Racistisk kundeservice

Racistisk kundeservice
Nægter at betjene
Fik at vide at jeg skulle til "Araberne" på Nørrebrogade i sted for

November 26, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Dårligste kundeservice jeg længe har …

Dårligste kundeservice jeg længe har opleve!
Jeg kom ned i butikken fordi nøglen til min Abus-kædelås (købt for 1 mdr. siden) er knækket inde i selve låsen. Ekspedienten griner mig nærmest op i ansigtet og siger, at det kan han ikke gøre noget ved. Det var mig der havde brugt nøglen forkert og Abus-låse desuden var meget svære at betjene?!?!? Hmmm!!!
Jeg var målløs da jeg gik derfra. Det undrer mig, at man kan drive en forretning når ens kommunikation er så uprofessionel!
Jeg kan bestemt IKKE anbefale dette sted!!!!

February 3, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Mage til amatører skal man lede længe …

Mage til amatører skal man lede længe efter. ... Jeg knækkede kæden på vej på arbejdet, og Spurt fik lov at skifte den. De kunne ikke få den til at køre ordenligt på andet end 6 af de 9 gear, men sagde at jeg kunne køre på dem på arbejde og så komme senere og få fixet det. 399 kr... Hmm. lidt dyrt for en halv reperation, men jeg kunne da komme på arbejde... Troede jeg, for 500 m senere knækkede den nye kæde så også. Trak tilbage, og Spurt ville ikke erkende at det var en lortereperation, og refundere i det mindste kæde-prisen. De skal ihvertfald ikke lave cyklen, den ryger over til en professionel (jupiter cykler) og ikke en lallende amatør

September 11, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Dækskifte til lav kvalitet og høj pris

Spurt cykler på jagtvej/tagensvej.
Skulle have skiftet et bagdæk til min mtb.
Da jeg spurgte efter punkteringsresistente dæk blev jeg oplyst om at det ikke var noget der eksisterede til mtb - hvilket er en lodret løgn. Resultatet endte med at jeg fik et dæk der var af lavere kvalitet end jeg efterspurgte, men alligevel samlet skulle betale 700 kr efter.

Ad rygter har jeg efterfølgende hørt overvejende negativt om forretningen.

Lars Pristed Jensen

December 8, 2016

Kunne ikke hjælpe

Stod mod en punkteret ladcykel og fik bare besked om at det kan vi ikke hjælpe dig med, Find et andet cykel værksted :-(

August 25, 2016

Plattenslagere

Skulle have skiftet kranken på min racer. Det tog over en uge at få lavet. Fordi de ikke kunne finde ud af at bestille den rigtige del som passer til cyklen. Kommer så forbi butikken i mellemtiden for at høre hvordan det går. Og han fortæller mig så at det vil blive dyrere fordi de har brugt tid på at få den rigtige del. Dette protesterer jeg selvfølgelig imod. Så det ender med at vi ender på omkring det tilbud som jeg havde fået i forvejen. Dog et par 100 dyrere. Da jeg så endelig får min cykel retur, har de ikke engang tørt deres fedtfingre af stellet eller smurt kæden.

August 18, 2016

Dårlig og dyr service!

Personalet går hurtigt fra at være rigtigt venlige når de skal sælge cyklen til at være rigtigt ubehagelige når man har noget kritik til dem.. Jeg går aldrig tilbage til den butik efter den dårlige behandling jeg fik derinde. Jeg blev decideret kaldet en løgner og fik en cykel tilbage der var ligeså dårlig som før, et par dage efter den havde været til reparation. Er så utilfreds. Håber andre læser det her, for det er virkelig ikke et sted jeg vil anbefale. Overhovedet!

June 16, 2016

Helt igennem Uacceptabel Service

Jeg vil fraråde alle om at bruge denne cykelbutik.
Jeg sendte min racercykel til service og har nu endt med at være i butikken 6 gange. Først var den ikke færdig som aftalt og 3 gange har jeg fået den udleveret, hvor resultatet var værre end før jeg afleverede den.
Til sidst ville jeg have pengene retur, men det kunne jeg bestemt ikke, "de arbejder jo ikke gratis" fik jeg af vide. De ville gerne kigge på den igen (for 4de gang), men jeg er bange for at de laver mere skade end gavn.
Så nu vil jeg ud og finde en anden cykelbutik.

April 28, 2016

Dårlig service

Jeg bad dem om at lappe min cykel og de fortalte at det ville koste 120 kr og at de ville være færdig samme dag. Lige inden lukketid kommer jeg forbi og de har ikke kigget på den endnu. Dagen efter får jeg en besked om at det vil koste 273 kr fordi de har skiftet slangen (som koster 59 kr). Da jeg klager over disse to ting ender det med at deres chef kommer ud og råber af mig.

August 25, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Danmark bedste kundeservice.

Jeg er en meget glad kunde hos Spurt cykler.

Jeg henvendte mig hos Spurt med en skadet carbon ramme, af et mærke som butikken ikke selv forhandlede. forklarede dem at jeg skulle langt med cyklen for at finde en forhandler som førte dette mærke. Butikschefen tog sig glædeligt af opgaven og kontaktede både forhandler af mærket og bestilte de nødvendige reservedele hjem som skulle bruges til at lave min cykel. Jeg blev enda riget op af butikken efterfølgende for endnu engang at kunne bekræfte om jeg gerne ville bestille de nødvendige dele, med en specificeret pris og dato.

Jeg skulle bruge en ekstra cykel og fik en fantastik rådgivning, og det var tydeligt at butikken fandt mit behov og ikke kun tænkte på dagens omsætning.

Jeg er selv ansat i butik, og ligger altid mærke til den service som jeg bliver mødt af rundt om i landet butikker, og den fåes ikke bedre end i Spurt på nørrebro.

Hilsen en glad tilflyttet nordjyde.

November 11, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Forfærdelig behandling og dyre priser

Det er godt nok nogle år siden, at jeg oplevede følgende episode, men synes alligevel den skal deles.
Jeg havde fået sparket mit cykelbaghjul helt skævt og kom hen til Spurt Cykler for at få det repareret. De sagde at det ville koste mellem 500-900 kr., at få det fikset. Jeg accepterede og kom nogle dage senere for at hente cyklen. Prisen var nu 1100,-. De havde skiftet alle egerne ud i stedet for at skifte hjulet helt ud! Dvs. de fleste af pengene gik til deres arbejdstimer i stedet for at jeg kunne have fået et nyt hjul for samme eller endog lavere pris.Jeg fik besked på at komme tilbage og få strammet cyklen gratis efter 4 uger. Men da det var midt i sommerferien, spurgte jeg om det var okay at der gik 7-8 uger i stedet, da jeg skulle rejse væk, og jeg blev forvisset om, at det var selvfølgelig i orden.
Da jeg kommer for at afhente cyklen efter, hvad jeg troede var en gratis stramning, skal jeg pludselig af med 150 kr. for stramning, for den ansatte benægter at han nogensinde har sagt noget om, at det var okay at jeg kom senere. Han nægtede at udlevere mig cyklen førend jeg havde betalt.
Så 1250 kr. fattigere vil og har jeg ALDRIG tænkt mig at bruge dem igen. Kan på ingen måde anbefale dem.

October 18, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Kundeservice helt i top

Da jeg lørdag aften cyklede hjemad på Nørrebro, punkterede jeg pludselig grundet en uhensigtsmæssigt placeret flaske på cykelstien som var gået itu.

Jeg stoppede op, tog mit ofte benyttede lappegrej op af lommen og gik igang med at lappe den, så kom en ungersvend forbi og tilbød straks at hjælpe med at lappe cyklen. Han sagde at han var elev hos Spurt Cykler og at han altid tilbød hjælp til folk som var strandet med deres cykler.

Han lokaliserede sporenstrengs hullet, og vi gik i fællesskab igang med at lappe mens han både kom med gode råd (hiv ikke slangen ud i den side hvor den kan komme i karambolage med kæde og tandhjul) og viste smarte tricks (pump dækket lidt op inden du sætter det på igen) og i løbet af nul komma fem var jeg på cyklen igen og kunne glad cykle hjem.

Jeg fik desværre ikke den unge mands navn, men en ting er jeg sikker på, jeg skal helt sikkert ned i Spurt Cykler og finde nogle mere solide dæk, virkelig god service fra en af deres medarbejdere som tog sig tid og gav undertegnede troen på menneskeheden og cykelhandlere tilbage!

September 28, 2013
Rated 2 out of 5 stars

Er gået fra rigtig god til skidt på et par år

For bare et par år siden var Spurt et godt sted, bevares, deres hjemmeside er noget rod, men priserne var gode, betjeningen hurtig, og de var altid meget servicemindede og klar med et godt tilbud og en effektiv håndtering af det hele.

Jeg mistænker dem for at fejlen ligger i nyt personale, jeg har bla. overhørt en kunde der blev anbefalet at løsne rustne dele på en reservecykel ved at hælde godt med rustopløser på, og så sætte ild til det. Sætte ild til rustopløser? Op ad lakken? og lige ved siden af en olieindsmurt kæde? Goddag mand økseskaft...

Herudover har jeg oplevet at man ofte ved reparationer går over til, i stedet for at løsne og afmonterer kabler, det tager ca. 30 sekunder, så klipper man dem bare over. Det betyder så at den del af det jeg selv kan lave ikke bare er en justering, men i stedet bliver til en komplet udskiftning af komponenter og kabler, det er simpelthen ikke i orden.

Jeg kan ikke acceptere den måde cyklerne behandles på og har nu fundet et andet sted at købe og få serviceret cykel.

August 2, 2013
Rated 3 out of 5 stars

For høje priser på service

Fik rettet et baghjul der kun slog meget lidt. En reparation der tager maksimalt fem minutter. Normalt (i de fleste andre butikker) koster dette lidt over 100,-, men hos denne butik var prisen 190,-. Jeg havde dog ikke forhørt mig om prisen inden, hvilket jeg ærger mig over. Jeg vil ikke benytte denne butik fremover grundet dette. Om udvalg , service osv. kan jeg selvfølgelig ikke udtale mig om. De ansatte virkede flinke.

May 14, 2013

Take a closer look