De Standaard Reviews 27

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

De krant in inhoudelijk zeer goed, maar de bedeling is echt bedroevend. Wij hebben een weekendkrant op papier. Zeer dikwijls ontvangen we geen krant of ontbreken de bijlagen bij de krant. De klantendi... See more

Rated 1 out of 5 stars

Volgens de eigen voorwaarden van De Standaard kan een klant opzeggen via de klantendienst of via my/mediahuis. Opzeggen kan pas na de 12 de maand. De dertiende maand begint je abonnement opnieuw t... See more

Rated 1 out of 5 stars

Steeds maandelijks betaald voor krant, soms krant niet ontvangen of beschadigd. Als ik klacht inleverde kwam belofte dat abonnement met week verlengd werd. Bij opzegging abonnement wordt duidelijk dat... See more

Rated 2 out of 5 stars

Company details

1. News Service
  2. Newspaper Publisher
  3. Newsstand

Information provided by various external sources

De Standaard is a Flemish daily newspaper published in Belgium by Mediahuis.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een digitaal abonnement en de…

Ik heb een digitaal abonnement en de fysieke krant in de weekend. Dikwijls krijg je hem niet in de bus of hopeloos te laat. Als je dan doorgeeft dat je de krant niet ontving, schuiven ze het een dag op.
Daarmee is voor hen de kous af. De oorzaak aanpakken lukt maar niet. Telefoneren is ook een ramp. Laatst meer dan 15 min. voor ik gewoon afsloot. Sorry, maar dat is geen service!

October 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ooit kwaliteitskrant en referentie maar nu …

Veel taalfouten. Titels dekken de lading niet. Veel herhaling in de opvolgende artikels. Weinig (eigen) bronvermelding. Soms weet je niet wie het schrijft. Niet meer de kwaliteitskrant van vroeger. Sensatie, weetjes, oppervlakkige info van internet geplukt en meedrijven op trends haalt het van een duidelijk verdedigbare maatschappijvisie en objectiviteit. Het HLN haalt het van De Standaard. Geef mij maar De Tijd.

June 25, 2024
Rated 1 out of 5 stars

De Standaard wil mijn jaarabonnement niet verlengen

Op 16 december een verlenging van mijn studentenabonnement voor een jaar aangevraagd aan het tarief, dat op de website wel wordt gepubliceerd, maar dat je op de website niet kan selecteren noch betalen. Intussen heb ik 2 schriftelijke herinneringen gestuurd en zijn we 3 weken verder, maar heb ik nog steeds geen abonnementsverlenging of betalingsuitnodiging ontvangen. Ik ken geen enkele andere webshop, waar je het product van je keuze niet meteen kan aankopen en die ook geen factuur of betalingsuitnodiging sturen als je hen laat weten als je iets wil kopen. Gewoon onvoorstelbaar! Ze willen blijkbaar geen abonnees

January 4, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Standaard abb dagelijks digitaal + weeken papier krant

Standaard abb dagelijks digitaal, + papier weekend krant. Weekend krant kan je vergeten de helft van de tijd niets gezien. Steeds automatisch de belofte van verlengen, wekelijks mail sturen die onbeantwoord blijft
Er verandert gewoon niets
Leuk is anders, wat my betreft geen abb meer bij De Standaard.

December 9, 2023

Weggegooid geld

Digitaal abonnement genomen. Erg gebruiksonvriendelijk, en artikels lopen 1 à 2 dagen achter en behandelen maar een heel beperkt aantal onderwerpen. Geen lokaal nieuws op digitaal abonnement, en teveel woke en staatspropaganda

November 3, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Kranten niet ontvangen

Abonnement genomen op digitale + weekendkrant van De Standaard maar heb de weekendkrant tot op heden slechts 2x ontvangen. Bij elke registratie van niet bezorging werd beloofd het abonnement na afloop te verlengen maar daar ben je dus niet veel mee. Weken later eens gebeld en ze zouden het onderzoeken, bij de volgende niet bezorging teruggebeld om het abonnement op te zeggen en in plaats te abonneren op een krant die wel bezorgd in het weekend. Ook na de stopzetting de in het laatste telefoongesprek beloofde kranten niet ontvangen. Het feit dat ze bij De Standaard er voor kiezen om je niet te laten weten (in je account) hoeveel je werkelijk elke maand betaalt voor hun abonnement en je "dat maar op de bankrekening moet zoeken" (vertelden ze me op de klantenservice) vind ik ook maar een betreurenswaardige ethiek van een krant die vaak kritisch schrijft over dergelijke wanpraktijken.
Nooit meer De Standaard.

April 30, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look