Har lige købt en camper hos Sten, vi blev mødt af en venlig mand,har fået en utrolig fin behandling,og også af mekanikeren Danni.
Company replied
Vi har et stort udvalg af autocampere, autocamper udlejning og mc-udstyr. Autocampere købes kontant til rimelige priser og vi tager gerne din brugte autocamper/personbil/varebil/motorcykel i bytte. Finansieringen klarer vi også.
Dornen 16, 6715, Esbjerg N, Denmark
Var ud at kigge på motorcykel og købe udstyr , super billige priser og fantastisk service.

Reply from Steen´s MC Center
Har fået tjekket mit anhængertrk ved Steen´s MC uden beregning. Super god service :) Jeg kommer helt sikkert igen.

Reply from Steen´s MC Center
Fik rigtig god betjening og vejledning(gratis). Lånte værktøj og så ville de ingenting have for det.

Reply from Steen´s MC Center
Fantastisk god behandling og god kundemindet service. Fik en god forklaring på en autocamper vi kiggede på. Hurtig og god behandling.

Reply from Steen´s MC Center
Dette firma kan absolut ikke anbefales pga vores oplevelse som nye i autocamper verdenen.
Vi købte en autocamper hvor slutsedlen blev udfyldt med forkerte tal. Vi køber autocamper til 350.000kr , har den kun i 2 måneder 5 dage. Den er alt for lille og derfor byttes den til større til 430.000kr. Vi får 280.000kr for første autocamper i bytte. Der skal skrives slutseddel og han skriver 350.000kr for den “nye” og 200.000kr for den i bytte. Han udtaler at det er lige meget for os, da vi alligevel ikke har noget at bruge det til. Vi hæfter os som nye i slutbeløbet som er det samme både med de rigtige og de falske tal.
Efter 1 år opdager anden forhandler at den er voldsom angrebet af fugt. Den leveres tilbage for udbedringen og dette firma har den i 11 uger. Derefter laves der fugtattest som visesr at den stadig er voldsom angrebet af fugt. Derefter køre vi retsag. Det tager 2 år og denne handler vinder hvilket han sikkert er glad for.. han vinder fordi det ikke kan bevises at der var fugt på handelstidspunktet.
Dette bekendtskab har fået fatale konsekvenser for os. Min opsparing på 507.000kr ligger i den butik og jeg står med en autocamper jeg pga tilstanden kun kan få 200.000kr for. Det har betydet at autocamperen dd er byttet til campingvogn, noget som vi aldrig har troet vi skulle ha igen. Vi havde intet valg da anden forhandler ikke køber autocamperen kontant. Drømmen om livet i autocamper er total brast.
Derfor, handles der hos ham, anbefales det på det kraftigste at forlange uvildig, helt ny fugtattest eller staks efter handel selv at få en lavet, så man kan dokumentere fejl og mangler og at tjekke de helt korrekte tal står på slutseddel.
Svar: Ja du har fuldstændig ret, du vandt, godt du lige gentog hvad jeg faktisk havde skrevet, og det gjorde du udelukkende på at det ikke kunne bevises at der var fugt på handelstidspunktet og ja, jeg betaler selvfølgelig sagsomkostninger. Det er derimod ikke korrekt at du har tilbudt at udbedre, slet ikke
Du vinder fordi :
Vi sidder måbende i retten og høre på Steen Jensen og hans værkfører. Det er som at sidde og høre på en helt anden “historie” en vores egen.
Bla siger handleren at vi har forhandlet om prisen. Det har vi ikke overhovedet. Prisen blev ikke diskuteret, den var 430.000kr. Han udtaler: men så får I også Rolls Roycen.
Han siger i retten at han aldrig har sagt til nogen, at de bare kunne kontakte en advokat. Jo det har han sagt, nemlig hele 3 gange til os og hvis han vil have de sætninger penslet ud, så bare sig til. Steen, de 2 gange er der du ved, hvor du lige fortalte hvad du havde stående på kontoen.
Værkføreren har vi synes var en bund reel og ærlig mand hele vejen igennem, men efter han også udtalte sig i rette, håber jeg en dag at møde ham igen. Det gør jeg simpelthen for at få konstateret om han, efter det stadig kan se os i øjnene.
Så var det snakken om betalingen på særlig måde..
Steen Jensen, du sagde i rette at jeg havde det med at bruge: et andet fortegn. Det har jeg aldrig nogensiden prøvet.. kan du Steen, sige det samme ? så hvem er det der bruger et andet fortegn ??? Steen Jensen du må gætte 3 gange ...
Bare et par eksempler på en fuldstændig surrealistisk dag i retten. Kan han mon se sig selv i øjnene og kan han mon sove godt om natte ??? Jeg kan slet ikke ihverfald.
Men igen korrekt, du vandt, jeg betaler, sådan er det men det her handler om vigtigheden af fugtattest ved handel og slutseddel
Super service af Steen og medarbejder. Alle aftaler overholdt.
Rita og Chris Grosser

Reply from Steen´s MC Center
Købte mc i April og jeg var noget skeptisk da jeg stort set kun har hørt dårligt om Steens MC. Men det blev hurtigt gjort til skamme da jeg fik en super behandling fra første skridt ind i butikken. Jeg fik en handel jeg var tilfreds med så da jeg efter en uge opdagede at dækket på baghjulet var igang med at blive flået kom jeg tilbage og gjorde opmærksom på problemet igen med lidt skeptis, men igen fik jeg en super service og mit dæk blev skiftet og en uoriginal bolt der var sat i bagskærmen fra tidligere ejer blev skiftet, så perfekt handel og super service jeg anbefaler gerne Steens MC.

Reply from Steen´s MC Center
Vi har lige købt en Mazda 5 Årgang 2007. Prisen hos Steen's var 25 000 laver end en tilsvarende model og årgang, som oveni havde kørt 15000 km mere, så derfor blev vi interesseret i at handle. Da Steen så tilbød Lidt mere for vores bytte bil, så lukkede vi handlen og aftalte detaljer. Vi blev lidt skuffet over der kun var en nøgle til bilen! Behagelig betjening og god cacao smil. Vi har ikke været særlig grundig med det tekniske osv med heldigvis er Steen s MC en hæderlig fortagende, som ikke sælger katten i sækken...! Tak for en reel handel og aftaler blev overholdt. Bedste hilsner Lene og Ole

Reply from Steen´s MC Center
Købte en Suzuki 750 til min kone til hendes fødselsdag, ubeset ud fra Steens beskrivelse og udsagn om at den var i orden. Alt passede ud fra hans beskrivelse da jeg hentede den og fik god hjælp til at læsse den i varevognen.
Jeg kommer igen til foråret, jeg vil også have cykel fra dem.

Reply from Steen´s MC Center
....firma der handler med nyere, velholdte varebiler/autocampere og MC i stor stil. Kender man ikke firmaet på forhånd, får man noget af en overraskelse ved fremmøde på firmaadressen: kæmpeudstillingslokale med adskillelige køretøjer indendørs, både MC, biler og autocampere en masse. Meget stort udendørsareal med rigtigt mange autocampere, varebiler og campingvogne samt nogle få både. Som københavner tabte jeg næse og mund over udvalget midt ude på Lars-lortskids-marker. Selve handelen foregik yderst professionelt uden de mange falbelader. Levering til tiden af et rigtigt OK produkt (mandskabsbil). Kig forbi og bliv positivt overrasket. Kan klart anbefales.

Reply from Steen´s MC Center
Købte en BMW r1100rt 1998 over nettet - Den var klar og fin da jeg kom fra CPH og hentede den.
Det viste sig dog, at der åbenbart er en switch der ikke virker.
Kan ikke starte uden koblingen er trukket, når fx. sidestøtteben er nede.
Og det får man jo ikke lige lavet på 300 km. afstand. Det er det ærgerlige ved at handle "på distancen".
Vi føler at han ikke er reel og at behandlingen ikke svarer til forventningerne. Vi bryder os bestemt ikke om at blive truet med retssag
da jeg var inde og skulle se min nye MC, vidste Steen ikke meget omkring maskinen, hvilket jeg selvfølgelig regnede med. Men da jeg så kom et par dage senere og skulle handle færdig, og have min nye MC med hjem (jeg kom som aftalt), vidste han intet om de papirer jeg skulle underskrive, han kunne ikke forklare mig hvad det forskellige var, for han havde sendt sin kontor dame hjem som plejer at lave den slags.
Syntes hvis man har så lidt forstand på disse sager, skal man ikke lave kundeaftale, når man ikke har det kvalifikaseret pseronale på job...
Var sgu lidt chokket.
Vi solgte vore autocamper til Steen og købte en anden af ham.
Desværre gik koblingen i den vi købte, men en opringning til Steen og vi fik at vide at der skulle en ny til. Vi ved godt, at det hører ind under garantien, men der var slet ingen vaklen. Der er et par ting mere vi skal have ordnet, men er sikre på en god behandling. Per Rask og Merethe Justesen
Virkelig god rådgivning, og venlig modtagelse. Jeg har en autocamper i udlandet som skal sælges men var meget i tvivl om det kan betale sig at hente den til Dk og sælge. Jeg kørte til Steens MC og fik en snak med dem om projektet og ved nu lidt om hvor jeg står ang salg i Dk kontra udland.. Dejligt og professionelt at de tager sig tid til rådgivning selv om man ikke i første omgang kommer som kunde..

Reply from Steen´s MC Center
hurtigt levering, god rådgivning, god handel.

Reply from Steen´s MC Center
God serviceoplevelse i f.m. købet og de efterfølgende tilretninger.

Reply from Steen´s MC Center
Vi var over at kigge på en bil om onsdagen, servicen var helt i top. Vi besluttede os for bilen og vi kunne allerede afhente den om fredagen. Steens MC er et sted vi vil anbefale til andre som kigger efter bil eller Mc. Vi kommer gerne igen hvis det bliver nødvendig.
To gange tidligere har jeg købt brugte autocampere. Det var fra private, og begge gange blev det mig en dyr fornøjelse. Denne gang valgte jeg så Steen MC. Vognen var puslet og plejet af stedets mekanikere, der tydeligvis elsker deres arbejde og gerne vil levere et godt produkt. - Jeg fik mere, end jeg havde forventet. Selv min bilkyndige nabo har ikke kunnet finde noget at udsætte på vognen, alderen selvfølgelig taget i betragtning.