Stenlillelægerne Reviews 31

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har været patient hos Stenlillelægerne siden starten af 2014, og er yderst tilfreds med lægerne, som jeg opfatter som yderst professionelle og gode til at lytte. Når vi så ender på 4 stjerner i s... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg arbejder som cabin crew for SAS, er meget sjældent syg, men døjer med astma, så når jeg endelig får influenza e.lign, går det stærkt ud over lungerne. Gentagne gange har jeg forsøgt mig med e-... See more

Rated 2 out of 5 stars

Jeg ringer ind for at bestille en akut tid, da jeg gerne vil have lyttet på mine lunger. Jeg bliver i telefonen mødt af sekretær Anne og jeg kan ikke huske at jeg nogensinde er blevet talt så nedlad... See more

Rated 2 out of 5 stars

Bruger lægerne måske hvert andet eller tredje år. De fleste ansatte er fagligt elendige, dog er et par enkelte okay. Jeg har reelt siddet til konsultation, og det eneste lægen sagde (syv gange), "Hvad... See more

2.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bliver altid godt behandlet hos…

Jeg bliver altid godt behandlet hos Stenlille lægerne. Jeg har ofte brug for længerne. På grund af den gode behandling jeg altid møder der har jeg valgt at beholde Stenlille lægerne selvom jeg nu har 2 timer i offentligt transport dertil.

August 5, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Find en anden frontperson!

Jeg har nu i en årrække været patienter hos Stenlillelægerne
Jeg har altid mødt kompetance og forståelse hos læger og sygeplejersker, men sekretær Anne derimod er noget for sig selv! Aldrig har jeg oplevet et smil eller imødekommenhed fra hende, hvad enten det er i selve lægehuset eller over telefonen. Hun er altid uforskammet, uhøflig og afvisende i sin måde at svare på, og hver gang man taler med hende får man indtryk af at man er pisse irriterende og bare forstyrre hendes arbejde (som tydeligvis ikke omhandler patienter)
Det kan godt være at hun er dygtig til nogle ting, men hun burde placeres i et lokale væk fra alt hvad det hedder patientkontakt, både den fysiske og den telefoniske.
Det ville helt klart højne oplevelsen af at komme i lægehuset, hvis man valgte en anden frontperson, en som rent faktisk udviste empati for en enkelte, en som havde bare lidt tid til af lytte til hvad man ringer med, så man ikke, efter endt samtale, sidder tilbage med oplevelsen at røret er smidt på før man rent faktisk har fremsagt ens årsag til hvorfor man ringer.

February 14, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Manglende patientkontakt og forståelse.

Jeg har været ved Stenlillelægerne i 1 års tid. Det er et lægehus hvor man ikke bliver mødt med medmenneskelighed eller forståelse hverken fra læger eller personale. Jeg er blevet vrisset af, af sekretæren op til flere gange, og konsultationerne har føltes, som noget der skulle overstås, hvor man hverken får lov til at fortælle eller stille spørgsmål. Det virker ikke til at de har styr på at sende dokumenter korrekt, hvilket resulterede i at jeg måtte ringe til dem 4 gange og næsten var ved at misse tidsfristen for nakkefoldsscanning fordi henvisningen ikke var sendt korrekt. Dog var sygeplejersken som tog blodprøver rigtig rar, og den skal hun have.
Hverken min husstand eller jeg har følt os hørt eller optimalt behandlet, og har set os nødsaget til at skifte lægehus.

Jeg vil ikke anbefale lægehuset.

September 3, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Tilfreds

Jeg er skiftet til Stenlille lægerne og er meget tilfreds. De er høflige, søde og meget medmenneskelige. Jeg kan anbefale stedet til andre

February 15, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Anne sekretær ødelægger imaget udadtil 😢😢

Har været der i 20 år, igennem godt og ondt 🙈
Men da britta stoppede og den nye lægesekretær Anne kom, ophørte alt medmenneskelighed og grov tale, flabethed, og dårlig behandling indtraf, selv efter gentagende henvendelser til Anne selv og lægerne fortsætter det 😢😢
Der burde klart ansættes en anden, der Forstår og respekterer andre mennesker, den måde hun behandler folk på, er totalt uberettiget, og over al forstand 😡😡
For når damen skal fortælle lægerne om ferie fester og så videre imens man pænt står og venter, fejler tonen og ikke mindst numse slikkeriet sku ikke noget, er efter længe overvejelse flyttet læge, og hold da op en forskel, skulle jeg have gjort for mange år siden 🤔

August 14, 2020
Rated 3 out of 5 stars

I skal simpelthen have styr på telefonerne

I skal simpelthen have styr på jeres telefonsystem. Når man endelig får mulighed for at ringe op, så bliver man bedt om at vente. I dette tilfælde på en læge. Og så er man nummer 6 i køen og nu er nede på nummer 2 efter 20 min. Det er fint. Men når så lægesekretæren tager telefonen og man fortæller man skal snakke med en læge, så siger hun ok og vupti, så er man nummer 4????
Derudover så er det utrolig dårlig lyd og skrat.

November 4, 2019

Ingen service!

Er overrasket over at de tager nye kunder når de ikke har nok tid.
I denne uge har min familie 2 dage i træk forgæves forsøgt at komme igennem til en af lægerne men uden held. I dag, 3. dagen er det så pga. ny akut sygdom. Lige lidt hjælper det!. Så 1 stjerne er én stjerne for meget! Derudover er det ikke muligt at sende dem en e-mail - kun hvis man tilmelder sig care4you hvilket jeg ikke giver meget for!. Velkommen til brugerbetaling!

November 11, 2015

Is this your company?