Stilling Solceller ApS Reviews 27

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Det har været en fornøjelse at handle med Stilling Solceller. Alle har været meget hjælpsomme og imødekommende. Både kontakten til kontoret samt dem der foretog installationen var upåklagelig. Vi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har for nylig købt et 16 kWh solcelleanlæg med 14 kWh batteri samt AI styring. Fra start til slut har kommunikationen med firmaet været upåklageligt og servicen har været i top. Kan klart anbefale fi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik vores anlæg installeret for 14 dage siden, og hold da helt op, hvor det spiller. Hele oplevelsen med tilbud, tilmelding og opsætning er forløbet glat og fuldt tilfredsstillende. Anlægget med 18 so... See more

Company details

1. Solar Energy Equipment Supplier

Written by the company

Velkommen til Stilling Solceller ApS beliggende i Skanderborg! Vores speciale er skræddersyet energiløsninger inden for solenergi til private og erhverv. Solcelleanlæggene kan skræddersyes både med og uden batteri, alt efter behov. Vores individuelle løsninger giver dig muligheden for at få et solcelleanlæg til præcis dit behov. Vi forhandler invertere fra bl.a. Growatt og Deye, og vores solcellepaneler fåes i to størrelser 410W og 550W. Vores solcellepaneler er All-Black og med producentgaranti. Inden du kontakter os for rådgivning, bedes du undersøge følgende: -Mål på dit tag (h*l*b) - Det er vigtigt, at alle målene angives/noteres. - Dit årlige strømforbrug. Med ovenstående information, rådgiver vi dig til, hvilket anlæg vi vurderer, er bedst egnet til dit behov. Ovenstående kan sendes via mail kontakt@stilling-solceller.dk eller telefonisk ved 53 83 13 33. Vi har Danmarks billigste priser på solcelleanlæg til private og erhverv. Vores lokation er i Skanderborg, Danmark, hvor du kan besøge vores lager med solcellepaneler, invertere og batterier. Ring inden for aftale. Vi kan kontaktes via kontakt@stilling-solceller.dk eller tlf. 53 83 13 33. Vi vil blive glade for, at du lave en anmeldelse af os via www.trustpilot.dk. Vi giver personlig rådgivning omkring dit køb af solcelleanlæg fra start til slut - besøg os på www.stiling-solceller.dk

4.6

3-star
2-star
1-star

6 stjerner herfra

Stilling solceller er et super sted at købe sit anlæg. Nick er inde i tingene og utrolig hjælpsom, igennem hele processen. Få dage efter aftalen var på plads, kom hans folk og begyndte opsætningen. Kan kun sige Super service, hurtig levering og opsætning.

Mvh Martin

August 10, 2023

Hej Martin
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi er enormt glade for at du har oplevet en god service og at det hele har spillet - sådan skal det jo helst være :-)

Rated 5 out of 5 stars

Nick du er meget hjælpsom og har en god…

Nick du er meget hjælpsom og har en god viden angående sammensætning af solcelleanlæg. Tager altid telefonen og hvis ikke ringer du tilbage. Kan kun anbefale dig.
Ps . Fik alle pengene retur 3 dage før anlægget skulle leveres, da jeg kom til at stå i en situation hvor jeg ikke skulle bruge anlægget alligevel. Så 5 stjerner herfra.

May 3, 2023

Hej Preben.
Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at du oplever at have fået god rådgivning herfra :-)
Du er selvfølgelig altid velkommen tilbage, hvis du skifter mening ift. solcelleanlæg.
Vi ønsker dig en god dag.

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service ,meget svært at komme i…

Dårlig service ,meget svært at komme i kontakt med noget fra virksomheden.
Jeg købte sidste år i oktober måneder 12,61 kw Hybrid solcelle og 2 stk batteri 5,12 kwh lithium Power Wall, batterierne virkede slet ikke, og jeg har stadig ikke modtaget andre funktionelle batterier.
Meget skuffet, anbefaler ikke.

March 23, 2023

Reply from Stilling Solceller ApS

Hej Andreea. Som jeg også har forsøgt og forklare din mand. Er batteriet gået i stykker da i har ladet et 192v batteri op til over 234v det er gjort med en eller anden form for lader. Jeg har stadig ikke fået svar på hvilken lader dette er gjort med.?
Batterier blev afladet pga. Fejl indstilling som i selv har foretaget.
I har derefter overopladet batteriet. Dette har BMS enheden ikke kunne holde til og den er derfor gået i stykker. Jeg forsøger og skaffe en ny til jer gratis. Men dette tager selvfølgelig tid. Som jeg også har forklaret til din mand før.
Jeg føler jeres anmeldelse er uretfærdigt, da jeg hele tiden har forsøgt og hjælpe jer, selvom selv jeres elektrikker siger det er jer selv der har begået en fejl.

Ville gerne give mere end 5 stjerner

Nick, du er intet mindre end fantastisk, afsending, modtagelse, og senere forståelse for vores situation, du har om nogen håndteret det som en champ. Stilling-solceller, det er stedet med god service. Bare TAK.

March 9, 2023

Hej Lars

Tak for din fine anmeldelse :-)
Vi bestræber os på at levere en god service til alle vores kunder.
Vi håber at høre fra dig en anden god gang.

God dag til dig.

Rated 5 out of 5 stars

God service både før og efter købet

God service både før og efter købet, svarer professionelt på alle spørgsmål ( Når man kan få fat på ham) :-)

November 29, 2022

Hej Niels

Tak for din fine anmeldelse.

Ja, det kan godt være svært at nå det hele når man er ene mand om at besvare telefonen, men vi gør vores bedste! .-)

Rated 5 out of 5 stars

Meget hjælpsom med at designe solcelle…

Meget hjælpsom med at designe solcelle pakke og med rådgivning
Levering forsinket i Kina men det kan man vist ikke bebrejde Stilling solceller, Kina er langt væk, og alt er forsinket derfra i år. Så hav tålmodighed.
Men pris er fornuftig og 12 solpaneler a 550 w passer perfekt til mit tag

October 26, 2022

Hej Bent

Mange tak for din anmeldelse af os.

Rigtig god weekend

Nick Overballe
Stilling Solceller ApS

Rated 5 out of 5 stars

En utrolig god om omhyggelig service

En utrolig god om omhyggelig service. En fin kontakt fra start til slut. Kan varmt anbefales

October 1, 2022

Hej M.Bertelsen

Mange tak for din anmeldelse af os.
Vi er utrolig glade for din anbefaling :-)

Rigtig god weekend

Nick Overballe