Stoffengigant Reviews 66

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Gewoon goede mooie stoffen, daarom 4 sterren. Alleen stof uitkiezen in de winkel of op de markt is nog beter daarvoor 5 sterren, maar ja dat lukt nou eenmaal niet altijd.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne site, je kunt alles goed zien en direct doorklikken. Wanneer je een stof bekeken hebt en weer terug gaat kom je op dezelfde pagina uit waar je gebleven was. Snelle levering! En prachtige stoff... See more

Company details

1. Fabric Store

Written by the company

Wij zijn 2 broers die zijn opgegroeid in een familie die al jaren lang in de stoffen zit. Met een familie die al sinds jaar en dag in de textiel zit hebben wij de stap genomen om voor onszelf te beginnen. Wij zijn dit jaar gestart met de stoffengigant, onze verkopen hebben wij als eerste gedaan via Marktplaats om feeling te krijgen met stoffen , hier bieden wij allerlei leuke combinaties aan . Vanaf dit seizoen zijn wij ook op de stoffenmarkten gaan staan ( stoffenbeurs) om zo een gevoel te krijgen wat u als consument nodig heeft en zoekt, zodat wij u straks op onze webshop de beste service en producten kunnen aanbieden."

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

fantastic

Fast delivery, very friendly contact, the fabrics are of great quality, I am happy to order here again

February 4, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Prachtige stoffen en hele leuke…

Prachtige stoffen en hele leuke verkopers die goed meedenken en alternatieven zoeken als er iets is uitverkocht. Ik koop al jaren stof via Stoffengigant en ben elke x weer blij als ik het pakket open maak en kan gaan uitpakken!

February 2, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Snelle verzending…

De verzending was super snel en de stoffen zoals gewoonlijk van goede kwaliteit.
Maar de verzendzak was van doorzichtig plastic en kwam gescheurd binnen. Vond dat echt niet fijn, want meer kans op stofschade. Dat is het enige minpuntje

January 14, 2026

Meedenkend

Na online bestelling werd ik gebeld omdat de kleur van de boordstof die ik had uitgezocht bij een stof niet goed kleurde bij elkaar. Er werd meegedacht en aangezien ik al een aantal keer op de stoffenbeurs stof had gekocht en samen met hun kleuren bijelkaar had gezocht ben ik afgegaan op het advies wat ik kreeg. Dag later werd het pakket geleverd en de kleuren kloppen gewoon heel goed. Top service!

December 26, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look