Bästa butiken för täcken och allt man…
Bästa butiken för täcken och allt man behöver!
Bästa butiken för täcken och allt man behöver!
Varför har man instruktioner om reklamationer om man ändå tänker anklaga kunden för
1) inte köpt täcket hos Strömbergs
2) Att täcket säkert gått sönder av att en annan häst tuggat på det.
Det var suck och stön från början när jag visade var det gått sönder, hade med en skärmdump på kontoutdraget. Kändes så trist att jag till och med sa att jag inte behövde något nytt täcke. Aldrig mer Stömbergs
Världens bästa butik!
Grym och trevlig personal 🤩
Köpte en hjälm av er under SIHS, så tråkigt behmötande, fick känslan ”åh varför måste jag hjälpa dig”
Grym butik med brett och fantastiskt sortiment samt kunnig och mycket trevlig personal. Ett EXTRA STORT PLUS för Anna som besitter en enormt stor kunskap inom foder, tillskott och vitaminer. Hon har varit ovärderlig och hjälpt oss räkna ut specialanpassade foderstater till vår ponny som är finare i hullet än någonsin.
Så trevligt bemötande och serviceminded personal.
Handlar bara här!!
Fick hjälp med att hitta rätt sorts ridstövlar. Kunnig personal och jättefint bemötande. Hit kommer jag garanterat tillbaka till.
Fantastisk butik med stort utbud. Ett speciellt tack till Anna som har hjälpt mig med träns, täcken och allt som behövs till hästen!
Världens trevligaste ridsportsbutik med en alltid lika underbar och tillmötesgående personal!! Det är svårt att hitta butiker idag med ett sortiment så kvalitativt och omsorgsfullt utvalt. Varit en trogen kund hos er i nästan 10 år och så tacksam för den förstklassiga hjälp och expertis jag har fått ta del av, speciellt från Anna, vare sig det handlat om utrustning, täcken eller foder. Även reklamationer har fungerat felfritt de gånger jag blandat ihop storlekar och behövt byta. Fortsätt som ni gör! Ibland har man sån tur med att man får träffa den gudomligt vänliga chihuahuan 💕
Stort utbud, trevlig och kunnig personal!
Supermysig butik i Arninge:)
Svarade fort på Mail om varan fanns i lager elle ej.
Paket kom fram fort trots många röda dagar nu under jul.
Kommer 100% beställa här ifrån igen! 🤩
Helt talanglösa
Har mailat tre gånger ang en reklamation om ett täcke där fyra osymmetriska små hål på insidan av ett amigo täcke , aldrig varit med om liknande. Inga tecken på skada eller något på utsidan men skyller på att något fastnad i täcket och det är punkt. Konstigt med fyra ställen på olika platser på täcket som är helt nytt och knappt använt.
Sämsta kundservicen år 2024 , grattis
Dåligt bemötande vid kontakt pga defekt vara och ger ingen hjälp eller ersättning. Långsamma med att svara.
Øv jeg har købt en retur fragt label til den formue af kr. 269,- for en lille pakke til Danmark !!!! selv om jeg har betalt, bliver label ikke tilsendt ??? og firmaet svarer ikke deres telefoner. Leveringstiden var meget lang.
Har bestilt en vare 13 NOV som var på lager og den skulle derfor være mig i hænde 2-3 dage efter
dags dato (21 dage senere )har jeg ikke modtaget noget og har rykket for varen flere gange og blive mødt med en kort forklaring at at snevejr skulle være årsag - jeg oplever en ligegyldig tone og tilbud om at annullere … men jeg vil bare gerne have min vare og en ETA jeg kan forholde mig til, det har jeg ventet på 2 dage nu INTET svar! jeg handler ALDRIG her igen
Verkar inte ta sin onlineverksamhet på allvar. Det går inte att se på hemsidan att saker inte finns i lager och efter beställning så händer eventuellt ingenting... innan man stöter på själv. Lite som att spela fotboll i lera, lite jobbigt att vara drivande efter att man lagt en beställning.
Kan inte rekommendera detta företag då de inte varit tillmötesgående angående reklamation , de vill hellre svartmåla kunden !
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.