Struersfriskebilhus Reviews 19

TrustScore 3 out of 5

3.2

1. Car Dealer

Information provided by various external sources

Velkommen

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Kundeservice eller mangel derpå

Først så vil jeg godt rose jer for den smule råd og vejledning jeg fik pr telefon

Som ny Mazda ejer købt hos en anden forhandler i nordjylland ledte jeg efter et autoriseret værksted i en overskuelig afstand fra Lemvig at gøre brug af i fremtiden

Først havde jeg et mindre problem med keyless entry som drillede periodevis som jeg også fik god vejledning om pr telefon kort tid efter havde jeg et nyt problem med en utæt sprinklervæske beholder og tager kontakt til værkstedets værkfører igen med et ønske om et prisoverslag da det er forhandleren jeg købte bilen af som skal betale regningen

Svar retur fra værkføreren

"Hej igen

Jeg vil ikke lave et tilbud på noget vi ikke har set på. Og jeg vil ikke brug mere tid på det har så må du kører til Hjørring så må de kig og lave bilen."

Det svar krævede godt nok 2 genlæsninger for jeg har aldrig i de 15 år jeg har haft bil benyttet mig af et værksted som kunne drømme om at sige sådan

Jeg ved i hvertfald at på min egen arbejdsplads at snakkede jeg sådan til vores kunder, havde jeg ikke noget arbejde længere og det er utroligt at man slår sig op på at være autoriseret mazda værksted og så gider man ikke hjælpe folk som også har en mazda

Lige nu er jeg i tvivl om hvad næste bilmærke skal være for her kan man ingen hjælp få og ønsker heller ikke benytte et værksted som anser mig for at være til ulejlighed/besværlig og samtidig skal betale for det

January 26, 2026

Fantastisk service

Fantastisk service fra de indledende skriverier, til endelig aftale, afhentning af bil, opsætning og efterbehandling ift. et par småting. Hurtig svar og hjælp plus en rar og imødekommende kontakt efter en med masser af tillid, som SFB har levet fuldt ud op til.

November 15, 2024

Super oplevelse

Købte en nyere brugt bil, fik den hurtig leveret og klargøringen var helt i top
Sælgeren Christian gav sig god tid ved overlevering af bilen
Alt i alt en rigtig god oplevelse, handler der gerne igen

July 25, 2024

Supergod behandling

Har haft en god oplevelse med struer friske bilhus ved køb af mazda cx 5.skulle have lavet på garantien og der var absolut ingen problemer det lavede de med et smil og supergod behandling.

February 21, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Har haft min bil til service og vi…

Har haft min bil til service og vi gennemgår regningen sammen, og finder noget på regningen som ikke er lavet så siger han det er fejl, og da jeg kommer hjem og gennemgår regningen igen finder jeg en fejl mere på noget som var lavet for ca 6 mdr siden som ikke var tæt, det er bare ikke godt nok, det er ca 5000 kr de ville snyde mig for, så mister jeg tilliden til dem,
og så siger de det er en fejl

December 14, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Køber ALDRIG mere bil hos dem

Køber ALDRIG mere bil hos dem, når man ringer der ind og har et undrende spørgsmål bliver man snakket ned til, og får at vide at det ikke er dem der har gjort noget forkert men det er alle andre både os som kunder og de 2 andre mekaniker vi har snakket med der har gjort alt forkert. køber ikke en helt ny bil for knap 4 år senere at skal ofre 10.000 vi har ikke fået at vide at tandremmen vil begynde at smuldre så oliepumpen går tæt.
en typisk fejl på den slags motor skriver FDM men det er vores skyld selv om Citroen siger 6 år eller 100,000 km så skal den skiftes og vi har kørt 75.000:(

June 3, 2022
Struersfriskebilhus logo

Reply from Struersfriskebilhus

Hej Dorthe, vi har kommunikeret med både dig og din mand via telefon og mail. Vi har bedt jer komme forbi, så vi kan tage en snak om problemet, som I selv er skyld i, da I ikke overholder importørens retningslinjer. Vi har hellere ikke mulighed for at følge jeres bil, da I ikke har valgt at komme på vores værksted i 4 år til de obligatoriske eftersyn. Derfor tænker vi ikke, at dette er helt reelt at skrive omkring vores virksomhed, da vi forsøger at hjælpe og tilfredsstille vores kunder på bedste vis.
Som vores direktør har skrevet til jer står vi gerne til disposition til et møde, hvor vi kan forklare jer omkring det hele. I vælger dog at skrive herinde uden at tage imod mødet. Det virker ikke helt fair.
Struers Friske Bilhus

Rated 5 out of 5 stars

Tryg handel med god service

Fandt en brugt Citroën c3 på Struers friske bilhus hjemmeside og aftalte et kig, sælger nævnte at der muligvis også var vinterdæk liggende til den.

Besøget var en god oplevelse, en venlig sælger gav god vejledning og jeg var tryg, som førstegangs handlende hos bilhus og med sælger. Følte ikke der var forskel på trods af at jeg kiggede på brugt bil, frem for ny. Vi fik landet en god handel hvor begge parter var tilfredse og min gamle bil blev taget i bytte.
Bilen skulle igennem klargøring inden afhentning, der kom nye dør lister på, nye sommerdæk og pga. mindre uheld ved aftalt rep. af stenslag kom der også en ny forrude i uden meromkostninger for mig, god service.
Da jeg skulle afhente bilen stod den flot, næsten som ny, vinterdæk var med, og samme sælger gav sig tid til at vejlede mig lidt i min nye bil. Tog af sted med lovning om at jeg endelig skulle kontakte dem hvis der kom problemer. Nogle dage senere ringede samme sælger for at følge op på om alt var som det skulle være.

Jeg føler jeg har gjort en god handel og har fået god service, alt i alt følte jeg mig tryg ved at handle hos Struers friske bilhus.👍

June 20, 2021

Problemfri bilhandel

Vi havde en fremragende oplevelse i forbindelse med handel af bil. Sælgeren Visti var utrolig flink, og sammen med ham, fik vi handlen til at foregå, så begge parter var tilfreds. Alle aftaler blev overholdt. Kan klart anbefale Struers friske bilhus.

March 22, 2021

God service og betjening

God service og betjening.
Har ikke haft de mindste problemer både med hensyn til køb af bil, og de efterfølgende service og reparationer.
Har haft meget bøvl med radioen og hver gang er jeg mødt med høflig betjening.

July 19, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Køb og Sendt aldrig din bil til dem

Køb og Sendt aldrig din bil til dem. Jeg fik skriftet bremseskiver og klodser for og bag, men så da der kom problemer med at bremserne, så var det kun bremseskiver for der var skiftet. De har så heller ikke monteret dem som de skulle da der var flere skur man kunne Skur ud med fingrene. Jeg har virkelig aldrig oplevet noget så dårligt. De er meget finke når man skal købe bil hos dem og der efter så har der kun været problemer med min bil og de har behandlet mig så dårligt.

July 7, 2020

Fra C3 til C4

hejsa.Vi har her i formiddags netop afleveret vores Citroën c3'er og fået udleveret nøglerne til en Citroën C4 Cactus.
Det er så vores 3. Citroën inden for 8 år.
Vi har oplevet et skønt og nærværende personale, som har haft tid til at snakke med os og været villige til at opfylde vores mindste ønsker når vi kom på besøg.
Vi kan varmt anbefale Struers Friskeste Bilhus til andre der tænker på at købe en Citroën.
Med venlig hilsen og mange tak.
Jens Peter og Yvonne

July 4, 2019

Struers Friske Bilhus.

jeg har ikke handlet bil med en bilforhandler i 47 år. har handlet på auktion og privat.
Min opfattelse af bilforhandler har altid været negativ.
Det er den ikke mere.
jeg bor i Århus, og var i andet ærinde i nærheden af Struer.
her talte jeg med en person, der oplyste, hans familie og omgangskreds inden for det sidste år havde købt 6 biler hos firmaet, og alle havde været tilfredse.
det var da ikke så ringe, så jeg kørte omkring firmaet.
de havde lige den brugte bil jeg søgte, og endda 40.000 billigere end hos andre forhandlere.
Vi blev enige om en byttepris for min gamle bil.
jeg skulle også have 4 ekstra fælge med vinterdæk.
Aftalen var, at jeg ville komme dagen efter med konen, for det var jo hende der skulle bestemme - om farven var den rigtige.
Konen kunne lide bilen og handlen var hurtigt i stand.
til min glæde viste det sig, at det ikke bare var gamle fælge og vinterdæk, men helt nye.
i aftalen lå¨, at firmaet inden for få dage skulle aflevere vores gamle bils nummerplader og afmelde bilen.
dagen efter ringede den unge sælger, Lars, til mig, og spurgte om vi var kommet godt hjem. Den gamle bils nummerplader var afleveret.
Dette syntes jeg er en fin service, også at de ikke leverede gamle vinterdæk, som de godt kunne have gjort, ud fra vores aftale.
Skal vi købe bil igen, gæt så hvor vi køre hen, - nemlig, til Struer.

October 4, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Reel behandling og god service efterfølgende

Vi købte en brugt Mazda hos Struers Friske Bilhus for to år siden til en gunstig pris ift. markedet. Fik prøvetur, da jeg alligevel var i Struer, og fik bilen leveret til aftalte tidspunkt i Horsens. En enkelt fejl blev senere lavet på garanti eller kulance eller hvad man skal kalde det: der var i hvert fald ikke antydningen af brok. Bilen blev hentet og bragt, og jeg fik lånebil den ene dag, det tog (pladearbejde). Også god kommunikation per telefon og e-mail hele vejen igennem.

June 16, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Excellent service fra start til "slut"

Jeg har købt en brugt Toyota Avensis fra Struer's Friske Bilhus, hvilket har været en positiv oplevelse hele vejen fra før køb til små justeringer nogle måneder efter købet.

Efter 5 år i København skulle vi tilbage til Århus, og i denne forbindelse havde vi brug for en bil, da vi havde forøget familien med to børn under tiden i København. Samtidigt havde vi kun meget kort tid til at finde bil, da jeg snarligt skulle varetage en ny stilling.
Efter en åben og hvad jeg føler som ærlig dialog hele vejen igennem, tog det kun tre test kørsler inden bilen var fundet, og da vi stadig boede i København under handlen var et den glæde, at alt papir arbejde blev klaret med lethed over e-mail og alle nybegynder spørgsmål blev tålmodigt bevaret.
De nogle mindre slitage ting skulle lave efter to og en halv måneder, bestod de den virkelige test, hvor det hele blev lavet på en formiddag uden nogle som helst spørgsmål til, om det var naturligt slitage, som lå uden for garantien eller ej - det hele blev bare lavet.

Så med min oplevelse af Struer’s Friske Bilhus kan jeg kun anbefale dem til andre; og bliver også vores forhandlere til næste bil.

August 23, 2010

Take a closer look