Totale minachting van klanten
op woensdag ter reparatie een zonwering aangeboden waarvan de spandraad geboken is. Afgesproken werd om een offerte voor 5 nieuwe zonweringen te maken en dan eventueel de zonwering naar de fabrikant te sturen. Op zaterdag nog niets ontvangen en maar even naar de winkel gereden. 15 minuten staan wachten omdat het aanwezige personeelslid achter de zaak een prive gesprek had. Nadat ik vriendelijk gevraagd had of hij wilde helpen stond hij te schutteren met de website van een andere fabrikant. hij had ook geen 100% goede oplossing. Wij hebben afgesproken dat hij op maandag een opgave zou sturen over de reparatiekosten. Op donderdag nog niets ontvangen en daarna gebeld. verder niets meer gehoord. Na bijna 3 weken heb ik de zonwering maar opgehaald en zelf naar de fabrikant gebracht, waar hij binnen een dag gerepareerd is. De fabrikant heeft het teruggestuurd naar Sun select en deze stuurde mij een rekening van 222 euro, wel met 20 euro korting omdat ik het zelf naar de fabrikant heb gebracht. Op de vraag waarom de reparatie zo duur was kreeg ik als antwoord dat dit bedrijf met vaste prijzen werkt. Dus waarom ik dan anderhalve week moet wachten op een opgave van reparatie kosten is mij in het geheel niet duidelijk.