Service medarbejder, som arbejder ved KASSEN, idag d. 11/05 2022 og har været der flere gange, hverken smiler, eller siger hej, er det fordi jeg er flygtning. Efter jeg var færdig, lå jeg mærke til... See more
Super Brugsen
See what reviewers are saying
Handler ofte i superbrugsen i Rødekro, der er et godt udvalg og venligt personale. Grunden til den ene stjerne er alle de "tiggere" der ofte står ved indgangen, bl.a hus forbi folk der tigger madpakk... See more
SuperBrugsen Lyngbygårdsvej, i Lyngby. God service og super god grøntafdeling med mange økologiske varer. Deres slagter har altid nogle super ting i god kvalitet, både til at lave selv eller lige ta... See more
Jeg kontakter slagteren for at klage over det var 3 gang jeg købte en ribensteg der smagte af gammel gris, jeg bad om penge retur, slagteren var ligeglad og nærmest antydede at jeg nok bare forsøgte... See more
People also looked at
Super Brugsen Bjæverskov er bare super
Super Brugsen Bjæverskov er bare super. Der er styr på butikken og serviceminded personale uanset deres aldre. Slagteren har altid godt kød og lækre tilbehør. Alt i alt en butik jeg elsker at handle i.
Super brugsen kerteminde
Super brugsen Kerteminde
Møgbeskidte indkøbskurve, dyrt kød, tydeligt det turist slås om, 2 små svinemørbrad 146 kr, ikke økologisk eller noget,valgte at købe 3 for 85 kr i netto
Kære Coop
Kære Coop
Hvorfor ? Hvorfor virker den App kun halvt ? Er det er Marketings flop !! Eller mener i seriøst at det vil hjælpe jer og jeres Kunder at kunden selv scanner og betaler for de vare vil køber ?
I så fald skulle i jo få Appen til at virke på ALLE vare. Det er da total flop jeg scanner og betaler for mine vare, men skal stå ved kassen for at betale for DE TO RUNDTYKKER som jeg også selv tager (med handsker) i bageren. Hvorfor ? Mener i det ikke eller er Appen bare et “smart” stunt.
Mvh
SuperBrugsen i Lystrup
Jeg skulle sende en pakke retur og påsætter derfor en returlabel. Da jeg er i tvivl om der er porto på, spørger jeg ekspedienten i brugens post afd. Hun bekræfter at der er porto på, men hun spørger dog alligevel en anden ekspedient, som også siger at der er porto på.
En uge senere modtager jeg en regning fra postnord på 920kr, da der IKKE var porto på pakken.
Det er vildt dårlig service og Brugsen burde betale min regning. Vi er nødt til at kunne stole på, at de har styr på det, da der jo ikke længere findes “rigtige” posthuse.
Brugsen i Skovlunde er den butik som…
Brugsen i Skovlunde er den butik som har de største problemer med fejl på bonnen, som jeg kender til. Det virker til at der er udviklet en kultur i butikken, hvor det er helt normalt med forkerte prissættelser.
Altid fejl med bonen.
Der er stort set altid knas med min bon, når jeg har købt tilbudsvarer i Superbrugsen. Prisen er stort set aldrig slået ind til den rette pris.
Dårlige tilberedte middags retter
Jeg ved ikke hvorfor jeg flere gange har købt middags retter i SuperBrugsen, jeg bliver skuffet hver gang. Men nu er det slut. Til aftensmad købte jeg kartoffelmos med koteletter, der skulle varmes i ovnen. Maden smagte syntetisk og meget saltet. Vi kunne slet ikke smage kødet, det hele havde smag af ingenting og noget ubestemmelig.
Wauw
Wauw, jeg var i Superbrugsen fredag den 22/5 købte 3 par trusser til 95 kr. Den korte version lyder at jeg tager derover igen den 23/5 for der er trusserne kommet på "tilbud" og så er prisen 132,66 kr. for 3 par. Det er åbenbart også en Tilbudsform Superbrugsen dyrker, det er skuffende
Super Brugsen har i denne uge et APPKUP…
Super Brugsen har i denne uge et APPKUP med en æske Dessert Bomber til 25 kr, men de findes bare ikke i nogen af de 5 Super Brugs butikker, jeg har besøgt. Personalet i hver butik har fortalt, at de kun har modtaget ganske få eller slet ingen æsker.
På den baggrund må dette tilbud betegnes som falsk reklame. Skam Jer Coop.
Systematisk snyd med bonen!
Jeg handler engang i mellem i Super Brugsen. Jeg glemmer altid hvorfor, det ikke er oftere. Jeg har nu besluttet mig for, at jeg vil minde mig selv om, at det er fordi butikken - virker det som om - med vilje snyder kunderne. Der er ALTiD fejl i bonen. ALTID. At man skal være opmærksom på det, er hvad det er, men at man skal bruge tid på at stå i kø for at få pengene retur for en vare, man ikke selv er skyld i går ind til den forkerte pris er uacceptabel. Det virker systematisk. Det kan ikke være andet så ofte, det sker. NEJ tak!
Til at starte med troede jeg bare det…
Til at starte med troede jeg bare det var fordi de havde travlt men når jeg nu gentagne gange har oplevet at kasse damerne siger "hav en god dag" til kunden før mig og efter mig men aldrig til mig? Så må det jo være fordi de har et personligt problem med mig? Jeg troede mine penge var lige så gode som andres? Men tydeligvis ikke.. Jeg bruger ikke penge i super brugsen sunds nogensinde igen når jeg skal møde så arrogant en tilgang til kunden.. Så må jeg sku indrømme at rema1000 har mere kunde service under neglene end jer.. Føj siger jeg.. Uanset hvad de synes om mig personligt så betaler jeg ligesom alle andre.. Der mistede i en kunde der både har arbejdet for coop og har elsket at handle i copps butikker.. Men det er vel bare sådan i arbejder nu?
Regøring af vogne og kurve
I spriter ikke vogne og kurve af flere gange om dagen. Kom nu ind i kampen! I har et stort ansvar for at smitten ikke breder sig. Faktisk burde de rengøres efter hver kunde
Jeg vil på det varmeste anbefale…
Jeg vil på det varmeste anbefale Superbrugsen i Hedehusene, hvis man er vegetar eller veganer. De har et rigtig stort udvalg af vegetariske/veganske færdigretter, frostvarer/ferskvarer og pålæg/plantefars osv.
Og Superbrugsen i Hedehusene har samlet det hele på nogle bestemte hylder i butikken, så man altid let kan finde de plantebaserede varer.
Bilka er kåret som “Årets Plantebaserede Supermarked”, men der ligger altid kun en pakke plantepølser og en bakke plantefars og råber af hinanden - skammeligt!
Så stor ros til Superbrugsen i Hedehusene for at være et skridt foran i en verden i forandring.
Og så er det ovenikøbet en meget indbydende, ren og flot butik.
Super Brugsen Løkken
Vi valgte i år at bestille mad hos Super Brugsen Løkken til vores årlige julefrokost med familien og det har vi bestemt ikke fortrudt.
Vi bestilte den de kalder “herrefrokost” og der var så meget mad at hele familien fik “rester” med hjem. Stor ros og alt maden smagte godt. Vi kommer helt sikkert igen.
Igen
Igen, igen,........................
Husk at aktivere Coop´s Julekup hver dag fra d. 1.- 23. december. "Det giver mening", kan man læse i Coops reklamer.
NEJ - det giver overhovedet ingen mening. I dag - onsdag den 18. december - kunne man få 400 g. mandler for 28 kr. Selvom procedure er fulgt mht. aktivering var der nemlig ingen mandler hos Superr Brugsen i Næsby.
Ved tidligere henvendelser pga. manglende varer har standardsvaret været at "leveringsproblemer kan forekomme, men det er noget der heldigvis sker sjældent".
"Sjældent" er ikke det rette ord at bruge i denne sammenhæng.
Igen bruger jeg og flere andre frustrerede kunder tid på først at forsøge at finde varen, (ingen info om manglende levering!) dernæst at finde en medarbejder, som er lige så frustreret over gentagne gange at måtte stå overfor kunder, og kun kan beklage.
Venlig hilsen Anne Marie Larsen
SuperBrugsen Søndersø -Råddent kød
Jeg købte en pakke skinketern, der var nedsat pga dato. Da jeg kom hjem og ville fryse kødet og heldigvis ville komme det i en frysepose, stod der en stank op, kødet var pilsurt.
Det er ikke første gang det var sket, så denne gang kørte jeg de 16 km tilbage til butikken og forklarede mig for slagtermesteren. Han sagde at det var hvad man kunne forvente, SÅ blev jeg virkelig rasende. Betyder det at det kød der bliver sat ned ikke er egnet til menneskeføde??? Jeg er et alt for høfligt menneske, så jeg råbte og skreg ikke af ham. Han gav mig nyt kød af fuldstændig samme slags og da jeg kom hjem opdagede jeg at det var kød der ville gå på dato næste dag. Jeg synes sådan en slagtermester er en SKÆNDSEL for butikken.
I en anden butik for længe siden, skete det samme, i den butik fik jeg en UNDSKYLDNING (IKKE en belæring om at det måtte man jo nok forvente, når man køber gammelt kød) jeg fik ombyttet til FRISKT kød (og ikke til kød der ville gå på dato dagen efter) Derudover fik jeg to bøffer for kørsel ulejlighed og tid. (Her blev jeg SÅ nedladende behandlet)
Jeres butik i give bager dårligt …
Jeres butik i give bager dårligt brød købt 4 kager meget tørre ikke til at spise kun måske bruges til fulg i pakken
Dårlig serviceniveau
Super Brugsen i Esbjerg storcenter er en oplevelse for sig selv. Personalet opleves som værende nedladende, uden smil på læben og er meget lidt servicemindede, for ikke at tale om den behandling man modtager hvis man skulle komme til at påpege visne blomster eller andre mangler. Varesortimentet er nedadgående, her taler eksembelvis delikatessens gabende tomme hylder sit eget sprog. Spørger man ind til dette, er svaret frækt og skyldes som regel en kollegas glemsomhed. Sammenlignet med den tidligere brugs i storcenteret, hvor hjælpsomhed og smilende medarbejdere var det der mødte os kunder, er besøget nu trist og man går vred og frustreret derfra
Afdelingen i Vonsild er absolut ikke…
Afdelingen i Vonsild er absolut ikke serviceminded i dag torsdag den 26.9. Fik et dovent og ikke hjælpsom svar igen. Ville faktisk give dem 0 stjerner.