Super god og dejlig oplevelse, selvom det ikke var så positive omstændigheder. Man kommer ind og føler med det samme en tryghed og bliver forklaret alt. Ville anbefale stedet til alle.
See what reviewers are saying
Wicki har fulgt mig i flere graviditeter; gode som dårlige og altid mødt mig med varme, ro og professionalisme.
Tove fortjener 10 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 Tove er yderst kompetent, rolig, nærverende og omsorgsfuld overfor sine kunder. Man går ikke fra klinikken utilfreds og med en dårlig oplevelse. Jeg kører gerne... See more
Virkelig god oplevelse! Vi havde booket en kønsscanning, men hun tjekkede det hele igennem og forklarede alt hvad hun så, som gjorde os meget trygge ved det hele. Og mega fedt at der var mulighed for... See more
Company details
Written by the company
Svendborg Scanningsklinik tilbyder ultralydsscanninger af gravide, herunder kønsscanninger, tidlige og sene tryghedsscanninger og 3D/4D-scanninger. Desuden tilbydes omsorgssamtaler hos psykoterapeut MPF.
Tvedvej 79, 5700, Svendborg, Denmark
- wicki_bergholdt@hotmail.com
- www.svendborgscanning.dk
God oplevelse ⭐️
Vi har haft tre scanninger ved Tove, og alle gangende har det været nogle fremragende oplevelser.

Den bedste oplevelse❤️
Vi havde den mest behagelige og professionelle oplevelse hos Tove idag.
Grundet en lille blødning igår var jeg så bange for, at det var tegn på abort. Jeg har desværre aborteret spontant i tidligere graviditeter, så jeg kunne slet ikke slappe af med tanken om, at det måske var det, som skete igen. Da jeg vågnede imorges ringede jeg til Tove og spurgte om hun, til mit held mon havde en akut tid eller en afbudstid idag. Hun var helt booket op, men tilbød alligevel at tage os ind kl. 14. Heldigvis var alt, som det skulle være hos baby og hun scannede udførligt hele baby igennem og forklarede os alt hvad hun gjorde. På trods af to tidligere scanninger ved anden privatklinik har vi aldrig haft så god oplevelse, som her.
Vi vil klart anbefale folk, at komme her.
Tusind tak for dig Tove og for, at tage os ind i din fritid- vi er så taknemmelige!❤️

FANTASTISK sted 🌸
Amen tak for en fantastisk oplevelse! Sød, imødekommende, tid, nærhed.. Jeg kunne blive ved ❤️
TAK 💫💕

Fantastiske scanningsoplevelser
Tove har givet os de rareste oplevelser med kig ind til den lille ❤️ Vi bestilte en tryghedsscanning i uge 10 og Tove fortalte os grundigt, hvad hun så, og vi fik et grundigt og hyggeligt kig ind til den lille. Vi var så glade for vores besøg, at vi også bestilte tid til en kønsscanning, som vi var til igår. Tove fandt hurtigt ud af, at vi venter en lille pige og efterfølgende scannede hun, det hele igennem, og fortalte igen en masse om den lille og alt hvad hun så. Tove er meget grundigt, rar og rolig. Jeg er ikke i tvivl om, at vi kommer igen senere i graviditeten og får et kig ind til den lille ❤️👶🏽
Der er rart at være i klinikken og det emmer af ro og overskud til den gravide og partner🥰

Reply from Svendborg Scanningsklinik
Tove er fantastisk og så sød
Tove er fantastisk og så sød. Kan varmt anbefale hende!

Stor anbefaling.
Det er anden gang at vi går ved Tove. Vi er som altid i gode hænder og Tove er super rar og dygtig :-) de bedste anbefalinger herfra.

Det bedste sted!
Jeg er blevet scannet hos Tove 3 gange nu, og jeg må sige, at det er en fantastisk oplevelse hver eneste gang. Hun tager sig tid, guider og er grundig. Det er en fornøjelse, og jeg vil stærkt anbefale hende til alle, som ønsker en god, tryg og behagelig oplevelse til deres scanninger. Den største ros herfra!

Reply from Svendborg Scanningsklinik
Verdens bedste scannings oplevelser!
Verdens bedste scannings oplevelser!
Tove er den sødeste og mest rare dame jeg har mødt.
Kæmpe smil på læben og er bare så rolig, god til at fortælle og tager sig ordentligt tid til at scanne og se ind til baby.
Jeg ringede akut til Tove da jeg havde brug for at kigge ind til baby efter voldsom oplevelse og Tove tøvede ikke, hun sagde “hvor er i nu? I kommer bare”
Hvis jeg kunne give tove 1000000 stjerner så vil jeg gøre det!
Så sød! Ingen tvivl om i skal besøge tove og se jeres lille pus i mavsen

Den største anbefaling herfra
Den største anbefaling herfra! Altid smilende og imødekommende, og tager sig god tid og forklare hvad hun ser 😊
Jeg er meget tilfreds med den behandling jeg har modtaget

Reply from Svendborg Scanningsklinik
Super sød og meget omhyggelig
Super sød og meget omhyggelig! Kan klart anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Svendborg Scanningsklinik
Det var en meget god oplevelse
Det var en meget god oplevelse, Tove var omsorgsfuld, og meget kompetent.

Reply from Svendborg Scanningsklinik
Jeg endte hos Tove efter to trælse…
Jeg endte hos Tove efter to trælse besøg i Odense hos en anden jordemoder. Lad mig sige det kort: hun er fantastisk!
Først og fremmest holder hun en dejlig, rolig klinik og det samme af sind. Skønt menneske, der giver sig tiden til at forklare præcis, hvad der sker på skærmen. Smiler over hele hovedet, når baby og dens bevægelser ses - så professionel på alle tænkelige måder.
Hun er hjertevarm, dygtig og så passioneret omkring sit job. Jeg glæder mig allerede til næste gang i uge 27.

Reply from Svendborg Scanningsklinik
En ren fornøjelse endnu engang.
En ren fornøjelse endnu engang.. :) Tove er alletiders, og har styr på tingene, kan klart anbefales.. :)
Helt igennem fantastisk oplevelse begge…
Helt igennem fantastisk oplevelse begge gange vi har været der..
Tove er så omsorgsfuld og omhyggelig.
En helt anden oplevelse end den scanning man får på sygehuset.
Tove fortjener 10 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟
Tove fortjener 10 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟
Tove er yderst kompetent, rolig, nærverende og omsorgsfuld overfor sine kunder. Man går ikke fra klinikken utilfreds og med en dårlig oplevelse. Jeg kører gerne igen fra Odense til Svendborg for at blive skannet af Tove! Det er hele oplevelsen værd!
En helt igennem fantastisk oplevelse og…
En helt igennem fantastisk oplevelse og man kan ikke få bedre og større omsorg end hos Tove❤️
KÆMPE KÆMPE ANBEFALING
KÆMPE KÆMPE ANBEFALING !
Tove er og bliver helt igennem fantastisk. Vi har brugt hende på sidelinjen som en ekstra hånd i vores graviditet. Hun har tidligt scannet samt da jeg fik et mindre slag mod maven. Her åbnede hun ekstra for vi kunne komme om aften og hun var så grundig samt kunne give besked om alt er okay og vi skulle have en lille dreng ! Kæmpe Tak til Tove og vil helt sikkert bruge hende hvis vi engang skal have en lillebror eller søster til vores lille dreng .