Svendborg Scanningsklinik Reviews 244

TrustScore 5 out of 5

5.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super god og dejlig oplevelse, selvom det ikke var så positive omstændigheder. Man kommer ind og føler med det samme en tryghed og bliver forklaret alt. Ville anbefale stedet til alle.

Rated 5 out of 5 stars

Wicki har fulgt mig i flere graviditeter; gode som dårlige og altid mødt mig med varme, ro og professionalisme.

Rated 5 out of 5 stars

Tove fortjener 10 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 Tove er yderst kompetent, rolig, nærverende og omsorgsfuld overfor sine kunder. Man går ikke fra klinikken utilfreds og med en dårlig oplevelse. Jeg kører gerne... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god oplevelse! Vi havde booket en kønsscanning, men hun tjekkede det hele igennem og forklarede alt hvad hun så, som gjorde os meget trygge ved det hele. Og mega fedt at der var mulighed for... See more

1. Pregnancy Care Center

Written by the company

Svendborg Scanningsklinik tilbyder ultralydsscanninger af gravide, herunder kønsscanninger, tidlige og sene tryghedsscanninger og 3D/4D-scanninger. Desuden tilbydes omsorgssamtaler hos psykoterapeut MPF.

5.0

3-star
2-star
1-star

Tre virkelig gode besøg

Vi har været til scanning ved Tove tre gange og det har været så god en oplevelse alle gange. Tove er virkelig sød og meget kompetent. Vi kan virkelig anbefale at blive scannet ved Tove.

December 19, 2021

Fantastisk oplevelse 🌟

En helt perfekt oplevelse, hvor der er plads til at stille spørgsmål, og alt bliver forklaret i dybden. Vi kommer helt sikkert igen!💙

December 19, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Tove er meget varm og behagelig

Tove er meget varm og behagelig. Det har været en fornøjelse, at blive scannet hos hende begge de gange, vi har været der. Hun er rigtig god til at forklare, hvad hun ser på skærmen, så man føler sig tryg hele vejen igennem. Jeg kan klart anbefale privat scanning hos Tove.

December 14, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været meget glad for at komme…

Jeg har været meget glad for at komme ved Tove. Jeg har følt mig tryg og veltilpas. Tove er enormt professionelt og samtidig også empatisk og omsorgsfuld. Det giver ro og tryghed. Jeg kan helt klart anbefale scanninger ved Tove

December 11, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Simpelthen så nærværende og god…

Simpelthen så nærværende og god oplevelse vi har haft begge gange vi har været til scanning. Tove er virkelig dygtig og vi har haft en virkelig god fornemmelse i maven efter hvert besøg. Kan helt klart anbefales hvis du et urolig for om baby trives eller bare har lyst til at se den lille. ❤

December 2, 2021

Meget tilfreds

Tove er bare så rar en person, hvor man føler sig tryg og er meget professionel.

October 26, 2021
Svendborg Scanningsklinik logo

Reply from Svendborg Scanningsklinik

Tak Christina, det er jeg glad for at høre.

Kompetent skanning

God skanning, med meget tålmodighed, når nu den lille ikke var så samarbejdsvillig

October 26, 2021
Svendborg Scanningsklinik logo

Reply from Svendborg Scanningsklinik

Tak 🙏
Og du har ret, nogle gange tager det tid at få baby til at vende sig, så skal der tålmodighed til. Godt det lykkedes 😊

Take a closer look