Symaskineland Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

To gange har jeg haft min næsten 40 år gamle symaskine med til Allan. Hver gang troede jeg, at nu kunne den ikke repareres mere. Men det blev den hver gang på under ti minutter, og det var helt gr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde skrevet en mail til symaskineland for at høre om de havde en reservedel til min veteran Husqvarna electric 230. Desværre havde jeg bestilt den forkerte del, men inden afsendelse havde symas... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde på forhånd en god snak med Allan om, hvad man skulle vælge. Jeg købte maskinen fredag morgen og fik den tirsdag med GLS. Fragten kostede kun 15 kr. for en levering i den anden ende af land... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte spoler 9/6-17. Rykkede d. 23/6-17, rykkede igen 26/6-2017. Her fik udskældte PostNord skylden, men man ville sende igen?!!?! 17/7-2017 stadig ingen varer modtaget og nu gider jeg ikke vente... See more

Company details

1. Hobby Store

Information provided by various external sources

Køb BILLIG SYMASKINE her >> Ribe/Esbjerg/Haderslev Sycenter /Allans symaskiner

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Svindel og humbug

Købte en symaskinepedal som vist på et billede på nettet. Jeg modtog en anden pedal. Kontaktede straks Symaskineland (Allan) og han lovede at sende den bestilte pedal. Her flere måneder efter og efter gentagne henvendelser (ikke under 10), er den stadig ikke kommet. Der er både skrevet mails, ringet og lagt beskeder, men Allan vender aldrig tilbage. Det er mit indtryk at firmaet er svindel og humbug og jeg er bange for at jeg har mistet mine penge til en bedrager.

November 29, 2016

så kontakter jeg dig
mvh
Allan Svendsen

Rated 1 out of 5 stars

Snydt og dårligt behandlet - ingen respons og umulig at komme i kontakt med.

Bestilte en maskine + tilbehør til en god samlet pris. Tilbehøret var ikke på lager og han ville eftersende det. Der gik en måned, og to måneder og tre måneder, ingenting kom. Til gengæld trak han efter 3 måneder det fulde beløb for maskinen, uden at jeg havde fået det aftalte tilbehør. Jeg forsøgte gentagende gange at ringe til ham, uden at han tog telefonen. Indtil min kæreste ringede fra hans telefon, så blev telefonen taget med det samme. Han mente jeg skyldte ham penge, for jeg havde jo fået udstyret, det havde han set på facebook - Ja, jeg har været i udlandet for at købe det, når nu tingene ikke kom fra ham og man efter gentagende forsøg på kontakt til ham over e-mail opgav at komme i kontakt. Han ville overfører restancen inden for et par dage. Da der var gået en uge og han ikke havde reageret på mails, ringede min kæreste til ham igen og sagde at hvis ikke han overførte de penge idag, ville han blive meldt for det. Sjovt nok kom pengene efter en halv time.

Køb aldrig hos ham !! Man kan aldrig komme i kontakt med ham og han absolut ikke tænkt sig at følge reglerne for salg!

October 25, 2015

Firmaet ignorerer mig

Jeg fik i december 2013 et gavekort til Symaskineland i julegave. Gavekortet er håndskrevet på et postkort fra et andet firma, der sælger garn.

Webshoppen gav ikke mulighed for at betale med gavekort, så jeg skrev til Symaskineland og spurgte, hvordan jeg skulle forholde mig med gavekortet. Jeg fik et svar om at ringe og vi talte om, hvilke varer jeg ønskede, og aftalte at jeg skulle sende en mail med en liste over varerne, så ville de finde dem til mig. Gavekortet skulle sendes med posten som betaling.

Imidlertid hørte jeg aldrig tilbage fra dem på trods af, at jeg rykkede dem flere gange. Nu har jeg mistet tilliden til dem, og tør ikke at sende gavekortet til dem med posten.
Jeg hører jo nok aldrig fra dem igen, og da jeg bor i København, har jeg ikke mulighed for at møde personligt op i Ribe for at bruge gavekortet.

April 2, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Super service, et sted jeg klart vil anbefale at handle

Skrev mail til Allan med spørgsmål omkring en symaskine og overlocker jeg kunne tænke mig, fik svar samme dag om han kunne ringe mig op næste dag. Næste dag blev vi enige om nogle maskiner Pfaff expression 3,2 og overlocker Pfaff hobbylock 2,0 jeg ville have, og gik derefter ind og bestilte dem om aftnen og de var her 2 dage efter. Jeg fik en super god pris og ved at det kan jeg ikke få andre steder, da jeg har hentet tilbud hjem. Så alt i alt en super positiv oplevelse. Kan godt lide når firmaer er hurtig med at svarer, gode priser, og ligeledes hurtig med levering, og det må jeg sige at det hele er blevet opfyldt her. Tak for god service til Symaskineland :-)

June 3, 2014
Rated 3 out of 5 stars

Fik ikke det jeg betalte for!

Jeg bestilte en ny fod til min symaskine, samt 10 spoler til undertråd. Modtog mine varer med posten nogle dage efter, hvor jeg kunne konstatere at jeg kun havde fået 8 spoler til undertråd. Skrev en mail til dem, som jeg aldrig har fået svar på! Øv øv.
Jeg ville ikke handle der igen, eller anbefale andre at gøre det.

March 22, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Super hurtig levering

Bestilte en klokkestreng om torsdagen og fik den 5 dage senere. Så det gik hurtigt, når man kigger på de andre sider der siger at det tager op til 1-2 uger inden du får din vare. Men de får kun 4 stjerne da jeg syntes at der mangler en form for status på om ens vare er sendt.
Fik en mail at min ordre afventede, og 5 dage senere har jeg min bestilling uden at de har sendt mig en mail at varen er sendt, så det er noget jeg syntes der mangler, men ellers bare total top

March 18, 2014

SUPER!

Købte garn (der var udsolgt i mange andre webshops) torsdag aften og fik det allerede med posten lørdag formiddag. Nemt og hurtigt og kan trygt handle der igen.. :-)

February 1, 2014

Holder ikke aftaler

Min kæreste købte en symaskine til mig i julegave, men da jeg skulle bruge den første gang kunne vi konstatere, at nogle dele var knækket af. Min kæreste skrev en mail med billeder af de knækkede dele, og Allan lovede at sende en ny del. Dette var i december.

Nu er det den 21. januar, og vi har stadig intet hørt eller modtaget, og vi kan heller ikke få fat i virksomheden telefonisk. Det er superærgerligt, og vi begynder at føle, at vi har købt katten i sækken. Øv!

January 21, 2014
Rated 5 out of 5 stars

God maskine til fin pris leveret hurtigt

Jeg havde på forhånd en god snak med Allan om, hvad man skulle vælge. Jeg købte maskinen fredag morgen og fik den tirsdag med GLS. Fragten kostede kun 15 kr. for en levering i den anden ende af landet.

Allan lovede samtidig, at jeg kunne komme forbi i forretningen og få en demonstration af de forskellige trykfødder, hvis bare jeg ringede et par dage i forvejen. Fin pris, god service og hurtig levering. Nu skal der syes!!

March 13, 2012

Take a closer look