S pottet på lang afstand! De her solbriller er intet mindre end geniale. U ndværlige, uanset om solen bager, eller stilen bare skal have et ekstra gear. S tyling og pasform går op i en... See more
See what reviewers are saying
Vare levede op til beskrivelsen, super hurtig levering. Men får så en mail hvor man kan bedømme jer hvilket er fint( billede dukker op af en tshirt hvor der står man nok ikke skal tage den på hjem... See more
Fed T-shirt i god kvalitet, der samtidigt støtter Kræftens Bekæmpelse. Den giver fame go mening ! Vil også benytte lejligheden til, at rose jer for jeres tiltag med trøjer, der støtter hjemløse i Kø... See more
Total fedt med noget suspekt musik i øregangene og specielt i disse mørke tider bliver fynboen glad og minder ham om han blev født det forkerte sted 😎😎😎 p.s tak for den hurtige levering 🚚 👍🏻👍🏻... See more
Company details
- Streetwear Store
- Women's Clothing Store
Written by the company
Tabu Records Online Shop
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Ville bestilt både trøje og bukser
Ville bestilt både trøje og bukser, men ingen bukser på lager så blev kun til trøjen, ingen info om de kommer igen og evt hvornår, ellers ser trøjen fin ud
Altså verdens længste levering
Altså verdens længste levering, i beder om ‘spiller den vare du har købt’ men jeg har ENDNU ikke modtaget pakken endnu. I får 5 stjerner for i dælme for fede og med vare der altid spiller, men jeres leveringsudbyder skal tage sig sammen.
Upåklageligt
Bestilte en trøje om eftermiddagen og den kom efter 2 tage og alt var bare perfekt med klistermærker mm.
Hurtig levering , gave til min søn.
Ved han bliver super vild glad
Han er stor Fan🥰
Hurtig levering og lækker kvalitet!
Hurtig levering og lækker kvalitet!
100% A-town
Fed hummel T-shirt
Fed hummel T-shirt! Og super hurtig levering!! Så kan man rigtig være en boss🍺
Nemt og hurtigt og mega fed varer 💪🏼
Min skift på rykken var så småt ved at…
Min skift på rykken var så småt ved at falde af efter blot 1 skånevask.
Jeg kontaktede dem derfor via mail og fik et hurtig svar om jeg bare skulle sende den retur også ville de få det fikset.
Min trøje blev leveret til mig igen hurtigt.
Jeg købe jeres trøje til min søn som…
Jeg købe jeres trøje til min søn som havde ønsket sig den i fødselsdagsgave og han blev rigtig glad for den og han passer en xl. Han er meget høj så var i tvivl hvad størlse men den er perfekt
Super hurtig ekspition og levering, varene levede 100% op til mine forventninger
Super hurtig ekspition
Aqua dunken
Fantastisk hurtig service - og varen var helt i top⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fedr samarbejde med Planet Nusa 🔥🔥
God kvalitet
Vild hurtig levering
Vild hurtig levering! Bestilte fredag eftermiddag, varen bar fremme dagen efter (lørdag) !
Virkelig hurtig levering og tøjet…
Virkelig hurtig levering og tøjet passede helt perfekt. 10/10 herfra
F😎ck de shorts sidder godt!!
F😎ck de shorts sidder godt og er mega behagelige 😍
Købte hummel versionen i small.
Lidt dyr fragt, det er det der trækker ned.