Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Een grote fabriek

Een grote fabriek, kwamen met een prijsopgave niet normaal meer, en klopte ook totaal niet met wat echt gedaan moest worden ! ook de orthodontie werken mensen, die totaal geen verstand van hoe het moet , ze kijken niet eens wat iemand heeft en sturen je gewoon weg met alle gevolgen van dien. Snel weggegaan hier en eindelijk bij een tandarts en ortho die iets verder kijken en weten waar ze over praten! .ik zou hier nooit iemand aanraden naar beiden te gaan hier

April 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Helaas slecht,je wordt niet gehoord en…

Helaas slecht,je wordt niet gehoord en als je alleen een vraag hebt moet je altijd op consult komen om een vraag te stellen.Als je vraagt na de prijzen bijv voor een bleek bitje ,dan moet je ook op consult komen. Wordt niet mee gedacht. Ben er altijd heen gegaan voor een Portugese tandarts dat was een mens met hart, dacht altijd mee in oplossingen en was transparant met de prijzen , nu hij weg is is daar niets meer.

April 3, 2026

Onbetrouwbare en klantonvriendelijke…

Onbetrouwbare en klantonvriendelijke praktijk. Zonder afstemming brengen ze diensten in rekening, zoals een volledig overbodige pocketregistratie.Of schrijven ze meer tijd voor reiniging (per 5 min.) dan je daadwerkelijk binnen in de praktijk bent geweest. Vragen hierover worden genegeerd. Pas na 4 reminders een arrogante reactie dat de praktijk gemachtigd is om zonder afstemming met de patient diensten tot 250EUR in rekening te brengen. Wees dus gewaarschuwd.

January 23, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Tandpark zijn fraudeurs, laat patiënten zomaar betalen!

Tot op heden nog niks gehoord van een oplossing van tandpark, maar wel dreigen met een gerechtsdeurwaarder!! Vanwege miscommunicatie van hun kant mag ik betalen voor een 'niet verschenen afspraak'. Onterecht want ze hadden in 20 minuten mijn dochter nog kunnen helpen voor de controle. Maar de tandarts wilde dat niet meer omdat wij 'te laat' waren. De eerste medewerker had dan niet moeten zeggen dat wij om 16.15 alsnog mochten komen.

Review blijft staan totdat tandpark de betaling intrekt! Zie eerdere Reactie van tandpark:

Dank voor uw bericht. We snappen dat dit voor u frustrerend kan zijn, zeker als de afspraak door ons is verplaatst. U geeft aan dat u pas na 16:15 kon, en u was er ook rond die tijd (binnen het tijdslot van uw afspraak). Dat u toen niet geholpen kon worden, is begrijpelijk vervelend.

Voor elke behandeling reserveren we een vaste tijd, afgestemd op wat er nodig is. Als we later in het tijdslot moeten starten dan gepland, is de geplande behandeling soms niet volledig meer mogelijk. In sommige gevallen kunnen we dan wél beginnen en plannen we de resterende behandeling apart in. Blijkbaar was dat in uw geval niet haalbaar meer, waardoor de gereserveerde behandeltijd, behandelaar en stoel verloren is gegaan. Dit is onderdeel van ons annuleringsbeleid, en had duidelijk uitgelegd moeten worden, voor zover dat nog niet bekend was door de website, afspraakbevestigingen en herinneringen.

U geeft ook aan dat er verschillende dingen zijn gezegd door twee medewerkers. Dat signaal nemen we serieus en pakken we intern op. Dank dat u dit onder onze aandacht brengt. We zien u graag de volgende keer.

June 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik snap de slechte reviews eerlijk…

Ik snap de slechte reviews eerlijk gezegd niet, ik zit hier al jaren en word altijd keurig geholpen. Erg behulpzame mensen, geen lange wachttijden, nooit lang moeten wachten in de wachtruimte. Telefonisch goed bereikbaar. Ik ben erg tevreden

September 16, 2025

Heel slechte ervaring

Helaas is mijn ervaring met Tandpark erg teleurstellend geweest.

Ik kwam hier met de verwachting van professionele zorg, maar wat ik kreeg was een reeks verkeerd uitgevoerde behandelingen die mij zowel lichamelijk als mentaal stress hebben opgeleverd. Bovendien heb ik er uiteindelijk zelf voor moeten betalen, ondanks dat het probleem naar mijn mening door Tandpark is veroorzaakt.

Er was sprake van een gebrek aan transparantie, slechte opvolging, en ik voelde me niet serieus genomen toen ik mijn zorgen uitte. Ik heb meerdere keren geprobeerd om het op een nette manier op te lossen, maar kreeg geen passende reactie. Uiteindelijk bleef ik achter met de gevolgen én de kosten.

Ik had vertrouwen in hun zorg, maar dat vertrouwen is geschaad. Ik ben inmiddels overgestapt naar een andere tandarts voor de juiste behandeling en gemoedsrust.

Op basis van mijn ervaring zou ik Tandpark niet aanraden. Als je overweegt om hier behandeld te worden, wees dan voorzichtig: stel kritische vragen, zorg dat alles zwart-op-wit staat, en let goed op de opvolging van afspraken.

July 11, 2025

Tandpark Arnhem, mysterieuze bedoeling aldaar

Mijn verzekering en advocaat zijn nog steeds bezig en zeker twee jaar met een tandarts van wie ik nog even de naam niet wil vermelden die mijn gebit onderhanden nam, en ik na het laatste bezoek na een paar dagen moest terugkomen om kronen te plaatsen.
Nu na ruim twee jaar wacht ik nog op het plaatsen daarvan, deze tandarts is opeens spoorloos, en zeker ruim twee jaar zit mijn verzekering met advocaat erachter wat hier nu loos is.
Inmiddels gaat mijn gebit behoorlijk achteruit.
Onvoorstelbaar allemaal

Zo is er inmiddels nog niets opgelost, we zitten nu al in Juni. Zo gaat mijn gebit steeds slechter worden, en ben ik ook een voortand kwijt, losgelaten dus.
En tandpark reageert niet en helpt ook nu niet.
En stuurt ook degewenst niet mijn gebit gegevens door naar een andere tandarts die maar niets ontvangt.
Wat een zooitje daar, onvoorstelbaar.
Niet normaal meer.

Als reactie geeft u nadat wij onvoorstelbaar hebben gebeld en contact met tandpark hebben opgenomen. Zo ook mijn verzekering met advocaat. En u allen wist nergens van? Dus moeten we maar contact met u allen opnemen? Wederom, na vele en vele probeersels zonder enig resultaat?
Bijna drie jaar verder nu, sorry wij zijn het zat.
Nog vreemder blijkt nu bij een andere tandarts dat de bewuste kronen die snel geplaatst moesten worden er gewoonweg nog zaten.
Door dat vreemde gedoe is mijn gebit behoorlijk gehavend dankzij tandpark personeel.
Fijn die tandartspraktijk, ze vinden het wel prima zo.
Geen excuses, geen smartegeld voor alle ellende, geen uitleg, het is daar 🙉🙈🙊

May 8, 2025

Beste Joop,

Dank voor uw bericht. Wat u beschrijft klinkt voor ons zeer ongebruikelijk. We herkennen ons niet in deze gang van zaken, maar nemen uw ervaring uiteraard serieus.

Omdat wij op basis van deze review niet kunnen achterhalen wat er precies is gebeurd, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. We gaan graag persoonlijk met u in gesprek om uw verhaal te horen en samen te kijken wat er nog mogelijk is.

U kunt ons bereiken via info@tandpark.nl, wij kijken uit naar uw bericht.

Ondanks chemotherapie geen emphatie

Constant wisselende tandartsen en mondhygiënisten. Er worden afspraken gemaakt door de hoofd tandarts voor bijv een gebitsreiniging bij een specifieke mondhygiënist. Deze wordt vier (!) keer verschoven met steeds wisselende redenen. Elke keer met 1,5 maand wachttijd. Dit terwijl ik dringend vanwege mijn aankomende chemotherapie goed behandeld moet worden!!!! Bizar dit

April 16, 2025

Beste Michael,

Wat u beschrijft vinden wij oprecht spijtig om te lezen. Zeker in een kwetsbare periode zoals rond een chemobehandeling is het belangrijk dat u kunt rekenen op duidelijke afspraken en betrokkenheid.

We willen dit graag met u bespreken. Wilt u contact met ons opnemen via info@tandpark.nl of telefonisch? Dan kijken we samen wat we voor u kunnen doen.

Zeer slechte tandarts

Zeer slechte tandarts, staar daar alleen om het maken van geld, 0,0 mee denken met de clienten, onnodig laten betalen voor dubbele dezelfde afspraken.

Zelfs als je bang bent voor een tandarts kan er niet mee gedacht worden. Geen parkeerplek en het is er een zooitje.

Schrijf u hier niet in ajb op het oog ziet het er mooi uit maar het is een grote oplichterij.

March 6, 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat jammer om te lezen dat u zo ontevreden bent. We vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord en serieus genomen voelt. We schrikken van de toon van uw bericht en willen graag begrijpen wat er is misgegaan.

Onze praktijk is gevestigd onder deels in een parkeergarage met ruime gratis parkeergelegenheid. Mocht u uw ervaring met ons willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op via info@tandpark.nl. We staan open voor een persoonlijk gesprek.

Rated 1 out of 5 stars

Negatieve recensie vanuit mijn kant

Negatieve recensie vanuit mijn kant. Intake afspraak in verband met familie situatie niet optijd afgezegd. Ik ben nog niet eens klant maar tandpark stuurt wel direct een fixe rekening.
Direct een uitschrijving gedaan bij deze tandarts.

February 11, 2025

Beste Ramona,

Dank voor uw bericht. We begrijpen dat het vervelend is om een rekening te krijgen, zeker als er thuis iets speelt.

Toch willen we graag uitleggen waarom we dit doen. Voor een intake plannen we extra tijd in. We maken niet alleen ruimte in de agenda, maar ook voor een uitgebreide kennismaking en beoordeling. Er staat een kamer klaar, een behandelaar en soms ook een assistent. Als iemand niet komt en dat pas laat laat weten, kunnen we die tijd niet meer inzetten voor andere mensen die wél graag zorg willen.

We vragen daarom van iedereen begrip voor dit beleid. Wie minimaal 24 uur van tevoren belt, kan altijd verplaatsen. En als er ruimte is om de afspraak nog aan iemand anders te geven, dan denken we mee. Bij aantoonbare overmacht kijken we uiteraard naar een passende oplossing.

We reageren nu wat later, maar wilden dit graag nog toelichten.

Hele fijne tandarts

Hele fijne tandarts, vooral ook voor kleine kinderen. Mijn zoontje mocht naar een Vitesse wedstrijd, omdat hij gestopt was met de speen. Hij vond het geweldig! Leuk extraatje. Vriendelijke service.

May 4, 2024

Reply from Tandpark

Dank je wel, Mia, wat fijn om te horen! Wat een mooie stap van je zoontje, stoppen met de speen is niet niks. We vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen bij ons, en zo’n extraatje maakt het soms nét wat leuker.

Hartelijke groet,

Rated 5 out of 5 stars

Na verschillende kwakzalvers die…

Na verschillende kwakzalvers die zichzelf tandarts noemen, met misdiagnoses en arrogantie ten top bij Tandpark terecht gekomen.... Een hele verademing met tijd voor jou als patiënt.....En als speciale "tak van sport" een specialisme "speciale aandacht voor de oudere medemens" genaamd, wat ook duidelijk te merken is aan die oudere medemens... Goed vakmanschap is zeker belangrijk, maar de tijd nemen en aandacht geven is het halve werk....

October 31, 2023

Rekeningen kloppen niet

Rekeningen kloppen niet , klacht ingediend inmiddels 3 keer. Nog geen reactie . De eerste rekening ivm implantaat 600 euro teveel berekend. Dit heb ik terug op rekening inmiddels vervolg weer 2 nota’s met foutieve bedragen , geen reactie, ga klacht ook bij knmt indienen

March 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Aanvallend en rommelig in administratie

Telefonisch aangegeven dat ik verhuisd ben en alle afspraken te vervallen en dan ontvang ik alsnog een rekening voor afspraken die meer dan 2 maanden van te voren waren afgezegd.
Ipv medeleven en begrip te tonen voor het overlijden van en spoedongeval van te begrijpen. Nemen ze dit als tegen aanval voor een 'niet geannuleerde afspraak'' (terwijl die in het midden van het jaar was afgezegd).

Ook ontving ik een kinder tandarts, terwijl ik een volwassen vrouw ben.

Telefonisch zijn ze niet verstaanbaar en hebben ze een limiet in telefonische bereikbaarheid.

November 21, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look