Verdens bedste kørerlærer
Jeg benyttede mig af Tea i forbindelse med en betinget frakendelse/ generhvervelse af kørekort.
Jeg har desværre altid været en usikker og nervøs billist, da jeg i sin tid fik taget kørekort ved den forkerte.
Dette har desværre fulgt mig lige siden, og jeg har aldrig været glad eller tryg ved at køre bil.
At jeg var så uheldig at ramme en cykelist i snevejr hjalp ikke på det. Cyklisten slap heldigvis uskadet fra ulykken, men kører angsten blev betydeligt værre efter det, og det at have en kontrollerende køreprøve/teoriprøven hængende over hovedet hjælp bestemt heller ikke på sagen.
Tea er behagelig og god til at lære fra sig. Man føler sig hurtigt tryg og i gode hænder. Hun var god til at få min angst og nervøsitet ned på et plan så jeg atter kunne komme bag rettet, hvilket jeg ellers havde udgået så meget som muligt.
Det er nu lidt over en mdr. siden jeg bestod min køreprøve (bestod både køreprøve og teoriprøve første gang 😁).
Jeg kan mærke at det virkelig har hjulpet at have fået et lille "genoptrænings kurses" hos hende. Jeg er begyndt at slappe mere af når jeg kører bil, og begynder at føle mig mere og mere tryg bag rettet.
Jeg kan kun give Tea mine varmeste anbefalinger.