Jeg modtog mine hjemmefutter som aftalt, og var begejstret! Ikke alene passer de perfekt, og som lovet kan jeg næsten ikke høre, når jeg går. Og så er de tilpas lune. En klar anbefaling!
See what reviewers are saying
Meget hurtig levering! Bestilte tirsdag og onsdag middag lå pakken klar til afhentning.
Hej Termoland. Det piner mig, at jeg kun kan give jer 3 stjerner, da jeres webshop, produkter og priser er fine. Jeres valg af PostDanmark som eneste leveringsform trækker voldsomt ned. Je... See more
God webshop, lækre varer og ikke mindst super god betjening. Bestilte regntøj i dag, godt nok bor vi i samme by så jeg valgte levering når hun lige var rundt så tænkte der ikke gik mange dage før jeg... See more
Company details
Written by the company
Termoland er en lille virksomhed med en enkelt person til at styre alle arbejdsområder. Jeg går op i at yde en god og personlig service. Termoland sælger praktisk tøj til børn og voksne. Fx. Uldundertøj til børn og voksne. Joggingtøj, uldsokker, termotøj, regntøj, hjemmesko mv.
Contact info
3390, Hundested, Denmark
- info@termoland.dk
- www.termoland.dk
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super god service :)
Bestilte tøj herinde for 2 dage siden…
Bestilte tøj herinde for 2 dage siden og idag kunne pakken allerede afhentes, super god service. Thumbs up herfra! (y) :)
Super fantastisk service.
Super service
Havde været uheldig med to par termobukser fra en anden forhandler, og ringer derfor til Termoland i håb om, at de kan hjælpe.
Camilla er SUPER serviceminded, og tjekker bukserne inden hun sender dem til mig.
Oveni det skriver hun en personlig hilsen til os i pakken. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der.
Meget serviceminded ejer!
Jeg handler udelukkende tøj til børnene og mig selv på nettet, så mit grundlag for at bedømme er stort ;)
Jeg har oplevet rigtig højt serviceniveau fra ejeren Camilla, hele vejen igennem! Også ifm returproces, som ellers kan få serviceniveau til at dale mange steder.
Anbefaling herfra :)
Virkelig god oplevelse!
Virkelig god oplevelse!
Kan kun anbefale dette sted, helt igennem god service, gode vare og hurtig ekspedition (dag til dag levering). Er helt igennem tilfreds og takker for den gode behandling!
Termoland holder hvad de lover
Nemt at finde rundt på Jeres hjemmeside . Hurtig betjening , selv når du laver tastefejl med e-mailadresse , er du hurtig i kontakt med dem.
Deres varer bliver leveret til tiden. Fantastisk service og meget imødekommende, når du ringer.
Hurtig besvarelse på henvendelse
Hurtig besvarelse på henvendelse; nem bestilling; hurtig levering. Jeg er glad og tilfreds og kommer gerne igen :-)
Kan klart anbefale termoland
Kan klart anbefale termoland. En Helt igennem fantastisk service, med personlig betjening og hurtig levering.
Selvom jeg faktisk var besværlig, og skiftede til et helt andet produkt undervejs, fik jeg stadig en super god pris.
Her handler jeg også næste gang.
Rigtig glad køber!
Super fin side. Bruger min sweater hele tiden og den er så blød og god kvalitet. Leveringen var også helt fin.
Mange lækre varer hos Termoland.dk
Mange lækre varer hos Termoland.dk - og overskueligt opstillet. Hurtig levering oven i købet. Fint sted at handle.
Fantastisk service
Helt igennem fantastisk service og super hurtig levering. Det godt krydret med fair priser for gode produkter.
Er absolut mere end tilfreds og anbefaler gerne Termoland.dk
Super service
Da jeg måtte returere mit fejlkøb, var dette intet problem. Pengene blev returneret samme dag som Camilla modtog pakken👏🏼👏🏼👏🏼
Stor ros!
Super god service, hurtighed og venlighed hos Camilla fra Termoland. De får mine varmeste anbefalinger. Det er tydeligt at den gode oplevelse er vigtigt for dem. Jeg er glad!
Rigtig fint udvalg, gode priser og fantastisk kundeservice
Jeg har oplevet virkelig god og hurtig kundeservice hos Camilla fra
Termoland. Jeg handler der helt sikkert igen og vil anbefale siden til andre.
Hurtigt levering og Super kundeservice
Jeg er meget tilfreds med mit køb. Jeg vil helt sikkert handle igen. Tak
Super service, hurtig levering og god kvalitet
Jeg har gode erfaringer med at handle hos Termoland.
Der er rigtig hurtig levering, hvilket er et kæmpe plus når man er sådan en, som det altid kommer det altid bag på, at årstiderne skifter og så er der bare et rigtig godt og bredt udvalg at kvalitetstøj, som gør at jeg kan handle til begge mine børn samme sted.
Meget fin shop!
Mette
Flot udvalg, hurtig levering
Fint udvalg, gode priser og hurtig levering. Kunne dog ønske mig flere leveringsmuligheder - f.eks. til GLS pakkeshop.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.