Thelavendelly Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

GEEN BUNDLES BESTELLEN!

GEEN BUNDLES BESTELLEN!
Sinds haar website op pre-order draait (wat ze trouwens niet aangeeft), had ik haar een berichtje gestuurd of ze het haar op voorraad had, voor dat ik het zou bestellen. Geen reactie, had de bundels wel nodig voor een event en kreeg zelfs een bevestiging dat ik binnen 24 uur kon ophalen. Zelfs netjes aangegeven dat dat niet hoefde en ik had 2 dagen later wilde ophalen, kreeg ik te horen dat de bundles niet op voorraad waren (word niet aangegeven op de website). Communicatie met het bedrijf gaat langzaam. We hadden samen besloten om mijn order te cancelen, en ik vroeg hoelang het zou duren om mijn geld terug gestort te kregen (590,-), waarop geen reactie werd geleverd.

Ik geef het nog 24 uur, voordat ik mijn bank ga informeren.

NIKS HALEN HIER

July 26, 2025

Zeer onprofessioneel

Zeer onprofessioneel. Mijn afspraak werd last-minute door de salon zelf geannuleerd terwijl ik al onderweg was. Geen telefoontje, alleen een appje. Toen ik vervolgens vroeg om mijn aanbetaling terug, werd ik volledig genegeerd. Inmiddels komen mijn berichten niet eens meer aan – het lijkt erop dat ik geblokkeerd ben.

Dit is geen manier om met klanten om te gaan. Geen verantwoordelijkheid nemen, niet reageren en verdwijnen zodra er geld teruggevraagd wordt. Ik raad deze salon absoluut NIET aan. Pure tijd- en geldverspilling.

June 23, 2025

Zeer teleurstellende ervaring!!!!!

Ondanks duidelijke afspraken en verzoeken van mijn kant, werd er een compleet verkeerde dienst geleverd. Ik had specifiek om een sew-in gevraagd die goed matchte met mijn eigen haar. Meerdere keren heb ik het type krul toegestuurd, evenals een voorbeeldfoto. Toch heeft ze een totaal ander krulpatroon geplaatst. Nu voel ik me onzeker met het niet-matcherende haar. De salon reageerde slecht op mijn klachten, negeerde mijn verzoeken en bood geen oplossing. Als je kritiek hebt, word je simpelweg genegeerd. Na meerdere pogingen om dit op een fatsoenlijke manier op te lossen, werd ik in de steek gelaten.

Nu ben ik €500 kwijt aan een kapsel dat er simpelweg niet mooi uitziet. Nadat ik een oplossing bood, werd mij simpelweg 10% korting op mijn volgende aankoop aangeboden, alsof dit het probleem oploste. Dit was een manier om van me af te zijn, zonder enige werkelijke oplossing of verantwoordelijkheid voor de gemaakte fout. Er werd geen redelijke middenweg gezocht, wat totaal nergens op slaat. Het is onprofessioneel en absoluut niet acceptabel om een klant zo te behandelen. Ik ben inmiddels gedwongen juridische stappen te overwegen. Absoluut geen aanrader.

March 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte ervaring met The…

Zeer slechte ervaring met The Lavendelly – misleidende verkoop en slechte service!

Ik heb haar besteld bij The Lavendelly en ben super slecht behandeld. Vooraf heb ik vijf keer expliciet gevraagd of het 100% donorhaar was en telkens werd mij verzekerd dat dit zo was. Bij ontvangst had het haar een rare geur, en ik werd geadviseerd om Silicon Mix te kopen om dit te verhelpen. Na gebruik was de geur minder, maar niet volledig weg.

Op 7 februari ging ik naar de kapper voor mijn trouwdag, en toen het haar met een stijltang werd behandeld, verbrandde het direct. Hierop heb ik contact opgenomen met The Lavendelly, maar de telefonische klantenservice was niet klantvriendelijk. Later ontving ik wel een nette WhatsApp-reactie. Ik ben langsgegaan op locatie, waar een burning test werd uitgevoerd. Hierbij bleek duidelijk dat er plastic stukken in het haar zaten, wat bewijst dat het synthetisch haar is.

Ik heb inmiddels aangifte van oplichting gedaan en een melding ingediend bij ACM. Daarnaast zal ik deze week een TikTok-video maken met hashtag: #TheLavendelly om anderen te waarschuwen.

Gelukkig had ik via Klarna besteld en ben niet van plan om te betalen voor dit misleidende product. Mocht Klarna het probleem niet oplossen, dan zal ik juridische stappen ondernemen. Ze reageren namelijk ook niet meer via whatsapp ik wilde graag weten of ze zijn aangesloten bij een consumentenbond. Er is ook vals informatie gestuurd naar Klarna dat ik het haar heb geverfd, maar dit heb ik niet gedaan omdat ik het al niet vertrouwde door de geur. Hierdoor heb ik mijn eigen haren donkerder geverfd. Ook worden er reacties op Instagram onder foto’s verwijderd of worden reacties uitgeschakeld dit kun je zien door te kijken op haar Instagram en dan zie je bij de reactie balk een getal staan en wanneer je op de foto drukt zijn de reacties verwijderd. Ze werkt niet vanuit een salon maar vanuit haar huis in Almere in het centrum.

Mijn advies: BESTEL HIER ABSOLUUT NIET! Dit bedrijf lost problemen niet op en verkoopt producten onder valse voorwendselen.

February 7, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look