Tisasite.com Reviews 26

TrustScore 1.5 out of 5

1.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Had ik eerst maar reviews gelezen voor ik bij Rigostore.com een bestelling deed. Deze zaak valt onder Tisasite. Ik wilde een product (lak) retourneren dat helaas nét buiten de retour termijn v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden en niks op aan te merken. @ TJ die voorwaarden staan duidelijk vermeld bij uhh "voorwaarden" en is normaal hoor, plinten kunnen niet door de brievenbus en gaat met aparte koerier,... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Slechte service, klantonvriendelijke communicatie

Ik wilde een product (lak) retourneren dat helaas nét buiten de retour termijn viel. Dat de termijn is verstreken is mijn eigen verantwoordelijkheid, maar de manier waarop deze klantenservice hiermee omgaat is erg teleurstellend.
In plaats van een professionele afwijzing, kreeg ik ongevraagde adviezen over de lak en het aanbrengen ervan, en dat ik alleen bij hun de juiste producten had kunnen bestellen (gelukkig heb ik de rest van mijn lak elders gehaald). Toen ik vroeg of er uit coulance iets mogelijk was, werd er aangegeven dat dit alleen had gekund als ik álle spullen voor mijn vloer bij dit bedrijf had gekocht. Een vreemde en klantonvriendelijke voorwaarde.

Nu ik heb aangegeven hier een negatieve review over te willen plaatsen, ontstaat er een vervelende mailwisseling waarin druk wordt uitgeoefend om dit niet te doen.

Zeker geen aanrader als je zoekt naar een meedenkende en klantvriendelijke service.

May 19, 2026

Vreselijk bedrijf

Hier niet kopen! Had ik maar eerst naar de reviews gekeken. Skylt pu-lak besteld. Veel te laat geleverd waardoor ik elders pu-lak heb moeten kopen.
De emails zijn echt belachelijk: Komt goed. Is al verzonden (was niet zo), De lak is zo droog dus je kunt het ook op het laatste moment nog gebruiken (advies waar ik niet op zit te wachten).

July 1, 2025

Algeheel slechte ervaring

- Zijn klantenscore op de website is nep (het is een gewoon een plaatje). Ik kan nergens vinden waar de score is gebaseerd
- Als je een review op een product geeft met een kritiekpunt op de website wordt deze niet geplaatst.
- Hij neemt meestal de telefoon niet op.
- Ik wilde producten toevoegen aan mijn eerdere bestelling en had aan de telefoon gevraagd om deze vast te houden.
- De bestelling wordt alsnog verstuurd
- Bij navraag zegt hij "sorry maar het was gister druk en daarom kan ik er niks aan doen".
- Ondanks mijn (als zeg ik het zelf) vriendelijke benadering is hij erg onbeschoft.

February 27, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Product werd veel te laat geleverd…

Product werd veel te laat geleverd waardoor ik een alternatief heb moeten kopen Kon retour, maar dan moest ik de verzend- en retourkosten betalen.

niet al te beste service

December 12, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Gelieve hier niet te bestellen

Gelieve hier niet te bestellen. Ze hebben een zeer slechte klantenservice. Ze zijn onbeleefd en proberen grof taalgebruik te gebruiken om u te intimideren om uw bestelling niet terug te sturen. Ze houden zich niet aan hun retourbeleid. Wees alstublieft voorzichtig. Denk ook dat ze de naam van hun website hebben veranderd, zodat mensen de slechte recensies voor parketenmeer.nl niet kunnen zien.

March 21, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Een floorboy 300 besteld op 25 mei zou…

Een floorboy 300 besteld op 25 mei zou begin juni geleverd worden nu drie weken verder nog niets. Diverse malen gebeld mooie praatjes van wij zijn de eerste die ze hebben etc. Andere bedrijven hebben hem al en leveren echter dit bedrijf nog steeds niet. Grote mond maar geen daden. Ben er wel klaar mee.

June 16, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Steeds correcte levering…

Steeds correcte levering gehad,bestellingen op tijd.
1x hadden ze de 2.5l niet meer voorradig en dan hebben ze gebeld of ze bussen van 1l mochten leveren.
Niets op aan te merken.
Osmo natuurlijke oliebeits gebruikt ,TOP

May 21, 2021

Vreselijke klanten"service"!

Tisasite, Rigostore, Wocastore, allemaal een pot nat, zelfde afzender. De treurigste klantenservice ooit. Levert gewoon een ander produkt dan getoond op de site zonder overleg. Uiteindelijk was het de bedoeling dat je er een grote pot van een tweede produkt bij zou kopen, dan had ik het natuurlijk nooit aangeschaft. De "communicatie" wordt gevoerd door een ongeleid projectiel, die dat weer dit, dan weer dat zegt, onbehulpzaam en onvriendelijk is en moeite heeft zijn taal- en leestekengebruik onder controle te krijgen. Gewoon ergens anders kopen!

April 15, 2021

Slechtste klantenservice

Slechtste klantenservice - bestel hier niet

Door misleidende informatie op de website veel te veel product besteld (ter waarde van 350€). Er is 0 klantenservice nadien met een eigenaardige manier van 'communiceren'. Email worden niet beantwoord en telefoontjes worden weggelachen. Bestel hier niet want je wordt opgelicht.
Deze man verkoopt ook via Wocastore.nl.

December 17, 2020

zeer slecht bedrijf

bestelling gedaan, adresgegevens van mij ingegeven postcode met huisnummer. Het systeem van hun wijzig
dit in het adres van het post kantoor in onze buurt, met wel onze postcode?? vervolgens wordt het daar niet afgeleverd en moet ik nu voor de extra transportkosten opkomen.
Ik zal er nooit meer iets bestellen.

July 28, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Producten besteld en betaald en daarna nooit meer wat gehoord Inmiddels ruim 3 weken geleden besteld en product was voorradig. Telefonisch en per email zijn ze niet bereikbaar. Ik heb de reviews op deze site gelezen en het lijkt er wel erg op dat de positieve reviews van het bedrijf zelf komen. Hierin verdedigen ze andere negatieve reviews.

July 16, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Goede prijs, netjes verpakt en snel geleverd!

Zaterdagmiddag 5 flessen vloerzeep met 50% korting besteld, kreeg meteen duidelijke info over de bestelling en verzending. Ik kan achteraf betalen via Afterpay en dinsdag had ik ze al in huis (terwijl veel andere bestellingen die vertraagd zijn ivm Corona). Top service!

May 12, 2020
Rated 3 out of 5 stars

Twijfelachtig

De bestelling kwam prima op tijd. Echter moest er iets geretourneerd worden. Op dat moment is de communicatie echt slecht. Het taalgebruik daargelaten.
Ik bestel er niet meer.

May 1, 2020

Teleurstellende klantenservice

Een teleurstellende mail gekregen betreffende de status van onze bestelling. Bestelling zou dag na betaling geleverd worden, netjes betaald en ook een bevestiging gekregen met dit nogmaals genoteerd, maar blijkbaar was het bedrijf met vakantie. Dit is niet duidelijk vermeld op de website en ook niet op de bevestiging per mail, dus vandaar dat wij een aantal mails hebben gestuurd (naar het mail adres wat word genoemd op de voicemail band, dus ons een logische stap leek, maar klaarblijkelijk niet gewaardeerd werd) en meerdere telefoontjes hebben proberen te plegen. We kregen een onvriendelijk mailtje terug met irrelevante opmerkingen voor ons, die hadden betrekking op andere klanten die ook niet van de vakantie afwisten en zeker niet op ons. Wij wilde enkel weten waar onze bestelling bleef. Tip voor de volgende keer: duidelijker vermelden op de website dat er een vakantie sluiting gaat plaatsvinden, in de bevestigingsmail vermelden wanneer er dan toch een bestelling plaatsvind en wellicht ook even in de voicemail zodat wij niet blijven bellen.

July 5, 2019

Zeer tevreden

Zeer tevreden, top producten aan een topprijs met uitstekende service ontvangen, koop hier vaak en het is altijd goed.

June 26, 2019

Ontzettend slecht bedrijf

Ontzettend slecht bedrijf! Ik heb houtolie besteld online, ik kreeg een derde van de hoeveelheid die ik besteld had, vervolgens gebeld naar de bedrijf en ik werd verteld dat ze het product niet meer hadden en dat ze dus als alternatief een ander product stuurde, met dus veel minder erin. Ik zei dat ik die hoeveelheid juist nodig had, ik werd vervolgens verteld dat ik geen idee heb waar het over gaat, en werd verteld dat het gewoon zo was en dat er niks aan te doen was, en er werdt uitgelachen opgehangen.
DUS NIET KOPEN DAAR!!!!! HEEL SLECHT BEDRIJF en HEEL SLECHT KLANTENSERVICE!!!

October 22, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Top bedrijf niets dan lof

Top bedrijf niets dan lof, altijd supergoede service en advies.

Maar het is géén internet ! dit is een specialist mensen geen internet ! ze hebben wel een internetshop maar dat staat er los van, ik snap niet dat niemand dat begrijpt, het staat overigens ook nergens op het pand niets.
je kan ook lezen mensen...

October 10, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Bestel je online een product en wordt …

Bestel je online een product en wordt je geadviseerd om langs te komen omdat het product er niet meer is en zo te bekijken wat het alternatief is. Zo samen bekeken wat in de buurt kwam. Kom ik thuis na heel veel extra aan te hebben moeten schaffen, dat ik op 3 product totaal bijna 50 euro meer betaal dan dat ik het online bestelde bij hun! Dit noemen ze dan service! Zeer slechte onvriendelijke en geen klant gerichte communicatie. Geld innen doen ze liever dan klantvriendelijkheid, in boze mails zijn ze goed! En ja je voelt je dan belazerd! Maar wat ik nu al zo lees ben ik duidelijk niet de enige met deze mening en dat zegt dan al genoeg!

January 6, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf …

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf dit. Twee tubes pasta om vloer te repareren gekocht; werkt niet goed. Gebeld, wordt volstrekt niet serieus genomen. Allerlei excuses waarom het product toch goed zou zijn, allemaal zaken die ik verkeerd zou hebben gedaan. Ondertussen werd ik gewoon uitgelachen aan de telefoon. Dit bedrijf gaat echt te beroerd om met zijn klanten. Kan dan ook niet lang blijven bestaan. Mensen: koop hier niet!

October 30, 2017

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look