TN Hardware

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Købte vidokamera. Det virkede ikke. Fik efter to måneder og mange, mange mails og breve kontakt til firmaet og fik et fragtbrev til at sende det til reparation med. Der er så bare ikke sket mere og j... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte nogen in-ear hoereboeffer hos t.n Hardware kl. 18 cirkus.. Kl. 00 da jeg tjekkede mail igen, var den allerede ifoelge t&t nummer i taulov pakkecenter.. saa dem ser jeg nok imorgen. DET... See more

Rated 2 out of 5 stars

Vi bestilte - ved en fejl - et forkert grafikkort hos TN Hardware (kl. 14.51), hvorefter vi skyndte os at afbestille dette pr. e-mail (kl. 15.09) ... troede vi! Kl. 21.16 samme aften modtager vi en au... See more

1. Computer Store
  2. Computer and Accessories Store
  3. Computer Hardware Manufacturer

Information provided by various external sources

T.N-Hardware

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Uforsvarlig forsendelse

Købte en dyr computergenstand hos Tn-hardware.dk, men oplevede at den ud over kassen fra producenten kun var pakket ind i brunt pakkepapir, hvilket øger risikoen for fejl og brud, når den transporteres igennem systemet (Post Danmark, ahem!). Heldigvis ingenting galt, hvilket jeg frygtede en anelse, men ikke helt acceptabelt.
Leveringstid mv. perfekt.

July 2, 2009

OK webshop - Hurtig levering

Ris:
* Der mangler billeder af en del produkter i webshoppen
* Ingen Track & Trace på forsendelsen. Dette opvejedes dog af hurtig ekspedition (fra dag til dag)

Ros:
* Webshoppen er OK at finde rundt i
* Hurtig ekspedition
* Billig pris på produkt

June 26, 2009

God handel

Jeg bestilte en vare om eftermiddagen kl. 15:30 og modtog den dagen efter. Alt fungerede som det skulle, så jeg har ikke noget at udsætte på virksomheden.

June 10, 2009

Er der nogen i firmaet?

Jeg har 2 gange inden for den sebneste måned forsøgt at købe varer i firmaet.
Første gang gik der over en uge før de svarede at varen nok ville blive forsinket, herefter kunne jeg ikke komme i kontakt med dem og da dagene blev til uger afbestilte jeg varerne.
Anden gang bestilte jeg en varer som de angav var på lager og ifølge deres website bestiller en vare som de har på lager inden kl. 17 vil den blive afsendt samme dag. Da min ordre end ikke var blevet behanlet efter en uge og jeg intet havde hørt fra dem, afbestilte jeg igen min ordre.

May 28, 2009

SPEEDY GONZALES levering

Bestilte nogen in-ear hoereboeffer hos t.n Hardware kl. 18 cirkus..
Kl. 00 da jeg tjekkede mail igen, var den allerede ifoelge t&t nummer i taulov pakkecenter.. saa dem ser jeg nok imorgen. DET ER godt nok service..
Tak for handlen.. helt sikkert roeget ind under favorites paa nettet..

Jesper broch, Grindsted

May 21, 2009
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte et Logitech Keyboard til Wii, de var den eneste forhandler. Prisen var fin og afsendt samme dag som bestilt. Det var super :o)

May 5, 2009

Lynende hurtigt

Bestilte wii konsol, og board kl 16:30
Kl 9 næste dag bankede posten på med det :-)

5 kokkehuer herfra

May 4, 2009
Rated 5 out of 5 stars

God service og hurtig levering

Jeg bestilte en række ting, bl.a. et netværkskabel, som det dog viste sig at de ikke havde på lager i den rigtige længde. De ringede derfor og spurgte mig om det var i orden at de sendte et kabel der var et par meter længere i stedet for. Rigtig fin service, der bidrager til at holde leveringstiden nede.

April 29, 2009
Rated 1 out of 5 stars

Umulig at komme i kontakt med

For noget tid siden købte jeg en dvd-brænder hos TN-hardware. Desværre var den deffekt. Jeg var i kontakt med LG og de sagde at jeg skulle kontakte sælger og bede om en ny. Jeg kontaktede TN hardware og de sagde jeg skulle sende drevet ind til dem. Dette gjorde jeg og fik at vide, at de kunne erklære drevet for defekt. Vi lavede en aftale om et andet drev. Der er nu gået 3 uger siden og har forsøgt at ringe og har skrevet 3 mails men har ikke kunne komme igennem til dem, og har stadigvæk intet drev modtaget :-(

Jeg anser det for meget groft når en virksomhed ikke yder en rimelig support på telefon og mail, da man som bruger ikke har andre muligheder for at komme i kontakt med dem.

April 21, 2009
Rated 2 out of 5 stars

Kan ikke anbefales

Påstår at de sender samme dag som man bestiller - det er ikke sandt.
Svarer ikke på mails eller telefon. Jeg har nu annulleret min ordre - så må vi håber de i det mindste læser den mail.

April 20, 2009
Rated 3 out of 5 stars

Ikke afsendt til tiden som lovet

Skulle have en Wii, Ballanceboard osv. Ringende til dem en fredag, og fik af vide at selve Wii'en den gerne skulle komme på lager om mandagen, ringede mandag, fik at vide den ville være der tirsdag, ringede tirsdag, og den var stadig ikke kommet på lager, valgte derfor at afmelde selve Wii'en, så resten kunne sendes, så jeg kunne have det onsdag, og det gjorde jeg ved at ringe til dem, og han lovede at resten af ordren ville komme dagen efter, sidste hverdag inden påske. Fik en mail kl 20:30 om at den var afsendt, hvilket er for sendt, for at postdanmark kan nå at have det ude til næste dag, derfor fik jeg først pakken tirsdagen efter påsken. Mega træls når man havde regnet med at skulle spille i påsken :-(

April 14, 2009

Perfekt.

Jeg skal til at bestille igen. Jeg kan ikke sige andet, end TN Hardware, har super kredit, super ting, hurtig vare, køb køb køb. Det er fantastisk hurtigt. I får et E mærke snart!

MVH Mads

March 23, 2009

manglende vare - kanon service

Jeg er bare så positiv overrasket som man kan være, kanon service. Havde bestilt en mus som desværre ikke var på lager. TN hardware kontaktede mig utrolig hurtigt, og de har bare svaret på mine e-mails STRAKS. Kan 1000 % anbefales.

December 30, 2008
Rated 3 out of 5 stars

Svarer ikke, afvigelser på varer

TN-Hardware svarer ikke på mails. Jeg har skrevet to mails, men intet svar. De tager heller ikke telefonen, når man ringer til dem.

Fik hurtig levering af varer. En vare var ikke det bestilte, men kunne dog heldigvis bruges (var faktisk et bedre produkt). En anden vare var ikke helt som vist på billedet på deres hjemmeside.

December 8, 2008
TN Hardware logo

Reply from TN Hardware

Hej.
Denne forstår vi ikke.
Vi har søgt i vores email, og kan ikke finde nogen ubesvarede mails.

Hvis du vil være venlig at kontakte os, såfremt der er et problem af den ene eller anden art, så skal vi gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Vi er pt. i en rivende udvikling, (og underbemandet) så det kan til tider værer svært at fange os på telefonen, derfor er det bla. også muligt at ringe til os i aftentimerne.

yes

Bestilte en Playstation 3, ringede først til dem for at få bekræftet den vitterligt var på lager, hvilket de bekræftede.
Bestilte og betalte med Dankort kl. 17, dagen efter var det med posten.

Virker meget ærlige og som om de er seriøse, så handler klart der igen :-)

December 4, 2008

Brugte varer?

Købte autoradio.

Modtager og betalt hurtig/lørdagsexpress. Intet at klage over her.

Åbner pakke hvori radio ligger i sin pap-indpakning. DEN bar bestemt ikke præg af at være ny. Har tydeligt været åbnet flere gange, pap'et revnet og bulet. Selve radio har tydeligt været af og på monteret før (nok derfor revnet og ramboneret pap-indpakning) Ridser i selv plast/aftagelige frontpanel. Så ikke noget at rafle om der.

Ved kontakt ti TN Hardware, gav de mig en undskyldning og forklarede at der var sket en fejl på lager (demomodel). Nuvel, men tyndt alligevel - Brugte vare!?!? De tilbød kompencation, men nej tak - bestilte en ny og så vil jeg gerne have en ny NY.

Ny radio blev hurtigt sendt - UB. - åbner pakke og IGEN er pap-indpakning omkring radio revnet, slidt og har fået slag og støg. Har tydeligt været åbnet flere gange. Ringer med det samme med hævet stemmeleje. Uha... stor beklagelse og jeg får ret hele vejen igennem. Jeg anmoder om at samme person som jeg taler med, SELV gå ned og finder en NY på lager og sender med det samme. Dette sker UB - (naturligvis).

Modtager nu radio nummer 3 - og til min lille overraskelse er denne også godt slidt/revnet og har været åbnet og monteret før. (kunne åbnes med en hånd). Jer ringer...

Og melder at problemet er det samme og spørger nu helt alvorligt om opbevarer deres varer et meget dårligt sted og om der bliver håndteret med en grev!? Køber de brugte radioer fra tyskland eller noget???

Medarbejderen virker pas, og fortæller at de ankommer fra underleverendør i en stor container og han kan ikke overbevisende, forklarer mig hvordan deres radioer kommer til at se sådan ud.

Så, ER det brugte varer eller?
Men tror ikke jeg handler der igen.
------------------------------------------------------------

10/12-2008 kl.18.45
Response Til TN-Hardware's indlæg.
At du mener at det hele har taget en hel måned er en direkte LØGN!
Jeg kan godt finde mail's som vi har udvekslet frem.

Bestiller første radio d. 7/11-08 og vores sidste mail ang. radio nr 3 er den 15/11-08. Hvem sagde troværdighed!

At jeg har beholdt radioerne bevist som du fremlægger det, er direkte LØGN! Du beder mig selv om at sende begge radioer i samme pakke, aht. til den fragtlabel som du sendte mig på den første radio. dato 10/11-08

Efter at ha givet op, accepterer jeg radio nr.3 Handel afsluttet, d. 15/11-08.
Få først tid til at installerer radioen den 3. december og finder så ud af at kortlæser ikke virker. Her dækker garanti.
Hvis du betragter det som en hel måned. Ja, det taler vel for sig selv og siger mere om tn-hardware.

Din hurtige respons på at sende pakkerne burde vi jo ikke diskuterer, det burde være en naturlighed, især for en netbutik.

Så 3 stjerner er en yderst flot karakter, men den læner sig kraftigt op af 1 Stjerne nu, med de usandheder.

Fy for den! Pinligt.

November 21, 2008
TN Hardware logo

Reply from TN Hardware

Hej.
Vi har ALDRIG sendt dig en brugt radio.

Den første du modtog kan vi til dels være enige i, da emballagen som du sendte billede af, bar tydelig præg af at have været åbnet, derudover fejlede varen ingenting.

Den anden du modtog (uden først at have sendt den første retur) reklamerede du også over, denne fejlede absolut ingenting, udover postdanmark´s behandling af pakken (derfor der er emballage på som skal beskytte varen)

Vi sendte dig den tredje, stadig uden at have fået de 2 andre retur. den har du nu 1 måned efter du har modtaget den valgt at sende retur da der efter din vurdering er en fejl vedr. kortlæser på den.

Vi har uden at kny sagt ja til at kreditere dig beløbet efter du har haft den på "prøve" i en hel måned, da du tydeligvis mener vi sælger brugte varer, som vi KLART må afvise.

I og med vi kreditere dig, samt har tilsendt dig 2 radioer ekstra uden nogen som helst form for omkostninger, og uden at du havde sendt de "brugte" radioer tilbage, ja så mener vi at vi har ydet dig en enestående service, hvorpå disse anklager er helt ude af trit med hele sagsforløbet.

Find en hvilken som helst butik på nettet, eller i det "virkelige" liv, som yder denne service, vi tror du skal lede meget længe.

Take a closer look