Toft Bolighus Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

En helt igennem fremragende oplevelse

En helt igennem fremragende oplevelse
Jeg købte et New Padura trægulv hos Toft Bolighus i Fredericia, og hele forløbet har været fantastisk. Jeg fik et super godt tilbud, langt under hvad andre forhandlere kunne matche. Underlaget jeg købte med, blev endda opgraderet til en bedre kvalitet uden ekstra omkostning.
Leveringen gav nogle udfordringer, fordi vi bor for enden af en smal grusvej. Vognmanden forsøgte at opkræve ekstra fragt, men Niels fra Toft Bolighus tog sagen på sig, brugte tid på at få styr på det hele – og endte med selv at dække ekstraregningen. Det siger noget om serviceniveauet.
Da vi skulle lægge gulvet, kunne vi ikke få kliksystemet til at spille. Vi ringede til Niels, som først guidede os tålmodigt på Facetime. Da det stadig drillede, satte han sig i bilen og kørte hele vejen fra Fredericia til Kolding for at hjælpe os – helt uden at vi havde bestilt montagehjælp. Det er over al forventning!
Alt i alt en kundeoplevelse ud over det sædvanlige. Skal jeg have gulv igen, ringer jeg til Niels. Og jeg kan kun varmt anbefale andre at gøre det samme.

November 15, 2025

Bondefangeri

Den korte version: Hold jer væk fra Toft Bolighus i Fredericia. Magen til fusk og arrogance skal man lede længe efter!

Den lange version er følgende:
Vi valgte Toft Bolighus, da vi skulle have lagt nyt gulv. Niels er på besøg i huset flere gange, blandt andet en uges tid inden gulvet skal lægges, og han konstaterede at forholdene er "perfekte".

Dagen, hvor de skal lægge gulvet, er der to malere, tre tømrer og de to gulvlæggere i huset. Jeg får en opringning omkring middagstid. Niels siger, at han trækker sine mænd hjem, fordi de har stået og ventet i 3 timer, fordi der ikke er noget strøm, og , fordi der mangler vinduer og varme. Jeg forklarer ham, at det ikke passer, for jeg har været der dagen forinden. Jeg ringer forvirret til en af tømrerne i huset, som fortæller, at gulvlæggerne er i gang med at lægge gulvet, men at der ikke er noget strøm. Jeg ringer til min mand, som igen ringer til tømmeren og forklarer, hvordan de skifter en sikring. Niels ringer efterfølgende og siger, at han har været i huset, at der er strøm, og at gulvlæggerne fortsætter. Dagen efter kommer de et par timer og gør arbejdet færdigt men har samlet brugt hvad der svarer til en dags arbejde, selvom der var sat to dage af til det.

Efterfølgende får vi en ekstraregning (vi har betalt det oprindelige tilbud på det tidspunkt) på 4100 kroner. for tre timers ventetid og 2 timers støvsugning/ekstra rengøring. De andre håndværkere siger, at de tilbød at støvsuge ekstra grundigt, hvilket gulvlæggerne afslog, fordi der ikke måtte ligge noget snavs overhovedet, og alle er enige om, at de på intet tidspunkt har haft ventetid.

Vi har efterfølgende konfronteret Niels, som mener, at alt er foregået efter bogen. Vi skrev en mail, som han ringede og besvarede mundtligt. Vi betalte ekstraregningen, kort efter vi havde fået den, for vi ville have vores på det rene (en klar fejl i bagklogskabens klare lys) men der mangler dele af en liste rundt om en gulvlem, som vi naturligvis gerne vil have, og Niels ignorerer nu vores mails. Jeg har blandt andet spurgt ind til hvilket firma, han har fået til at lægge gulvet, hvilket er relevant, nu da vi ikke har fået, hvad vi har betalt mere end rigeligt for.

Der kommer et retsligt efterspil. Jeg vil ikke snydes med åbne øjne. Igen, brug alle andre end lige Toft Bolighus. Tag BT Gulve eller en af de små selvstændige.

December 2, 2024

Utidssvarende returret!

Købte et tæppe, hvor vi aftalte at vi kunne returnere hvis det ikke passede. Vi returnerede dagen efter. Tæppet var standard lagervare, ikke special str./bestilling. Vi havde den utvetydige forståelse, i dialogen med sælgeren, at vi ville få penge retur ved returnering. Det kunne vi så ikke. Kun tilgodebevis.
Det er ikke på linje med den service man får i mange andre møbelhuse.
Jeg ved godt, at returret og penge retur ikke er en rettighed, men store velrenommerede forretninger og kæder tilbyder som standard denne service på standard/lagervarer, da de ved hvad en tilfreds kunde er værd i fremtiden.

February 14, 2024

Fantastisk service

Hos Toft at se på trægulv til 3 rum.
De tilbød at komme hjem med prøver der skulle passe til eksisterende gulv.
Vi aftalte pris-levering af de nye gulve.
Fik lavet spartling-udskiftning af dørtrin.’Alt ble lavet i 3 omgange.
ALT blev lavet til aftalt tid med meget dygtige håndværkere
Har fået et perfekt resultat der til fulde lever op til vores ønsker.
Alle folkene (chaufør-gulvmand-tømre)var meget behagelige folk.
En stor tak til Nils fra Toft for en fantastisk service.

Det er helt sikkert en butik vi vil handle med igen.

September 1, 2023

Magen til dårlig service

Magen til dårlig service, har jeg aldrig før oplevet. Vi bestilte vores møbler i god tid, i følge sælgeren HC. Havde undervejs flere gange kontakt til dem for at følge op på om møblerne var på vej. Dagen for levering kom, og to glade mænd trådte ind af døren som aftalt. Dog med en forkert sofa, som også lige manglede et hjørne ( vi havde ikke bestilt en hjørnesofa), sengen kom med den forkerte gavl og en forkert topmadras. Jeg kontaktede Toft bolighus og fik her en søforklaring af de bedre, vi havde ikke bestilt den topmadras som jeg nu forlangte at få, og derudover kunne man slet ikke få en sådan madras, måtte då minde manden om vores samtale, hvor jeg tydeligt gør ham opmærksom på at jeg vil have med h-split og ikke u-split. Får så besked om at så må han kontakte fabrikken og hører dem hvad vi så gør. Får besked på at den rigtige sofadel kommer senere samme dag, det gør den også, bare i en anden udgave, både farve og polstring er anderledes. Får besked på at der vil gå ca tre uger inden den rigtige kommer. Den forkerte gavl, må vi leve med i 3 uger, da den først skal hjem fra fabrikken Mens jeg venter på en tilbagemelding på hvordan med topmadrassen ( levering osv.) ringer HC til min samlever og prøver om han kan slippe uden om problemet med topmadrassen, ved at sige til ham at den jo var kommet som bestilt, han må tro folk ikke taler sammen, dette gav ikke pote. Jeg ringede tilbage til HC og forklarede ham at den behandling ville vi ikke finde os i og at vi forventede en kompensation for den øgede ventetid, fik af vide at det skulle vi nok finde ud af, vi troede den var ovre om tre uger, vi blev klogere. Tre uger senere kom gavl og sofa, med de forkerte ben, topmadrassen ville først komme tre uger senere, eller måske fem. Gør igen opmærksom på at vi forventer kompensation og får af vide at det skal vi nok finde ud af. Og hold da op den var stor og skulle da slet ikke tvinges ud af dem ( ironi forekommer ) hele 1500kr er det blevet til. Helt sikkert ikke er sted jeg handler igen.

March 10, 2023

Altid god service fra Niels Toft

Altid god service fra Niels Toft! Vi købte en fin sofa med en, pga Ukraine krisen, lang leveringstid. Den blev ændret undervejs, men det var vi opmærksomme på ved bestilling. Den nye dato holdt og vi har idag den fedeste sofa. Vores familie og venner har købt møbler dér i +20 år, siden deres små lokaler inde i byen og altid fået en god service👍

September 18, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Vi skulle købe fliser hos Garant v/Toft…

Vi skulle købe fliser hos Garant v/Toft Bolighus Fredericia og havde på forhånd udset os den flise vi gerne ville købe, så vi skulle egentlig bare aflægge en order. Vi mødes af en sælger der tydeligt ikke gider sælger os noget. Men eftersom jeg havde udset mig varen allerede var jeg meget vedholden omkring at han skulle lave et tilbud til mig. Få dage efter, da jeg godkender tilbuddet, skriver han at der er kommet en prisstigning. Da jeg sætter spørgsmålstegn ved denne prisstigning var der pludselig ikke kommet en prisstigning alligevel og jeg kunne godt fortsætte købet til den oprindelige pris. Pludselig stopper sælgeren med at svare på mine mails.

Jeg valgte i stedet at fortsætte mit køb hos Garant i Tilst hvor jeg fik en fantastisk service og desuden fik jeg billigere levering fra butikken i Tilst til min bopæl Fredericia end jeg gjorde fra butikken i Fredericia til min bopæl i Fredericia.

February 14, 2022

Køb bare hos Toft Bolighus

Køb bare hos Toft Bolighus, hvis du vil smide penge ud af vinduet!
Den 26. november 2021 købte vi et spisebord hos Toft Bolighus. Bordet har vi intet at klage over. Men vi ville gerne have to tillægsplader med til bordet. Det fik vi også; men da vi kom hjem og pakkede pladerne ud, viste det sig, at de ikke passede til bordet. Vi ringede til Toft, som beklagede og sagde, at vi kunne komme forbi og få byttet pladerne. Så vidt - så godt. Vi fik et nyt sæt plader med hjem, men til vores store overraskelse passede de heller ikke til bordet. Da vi ringede, fik vi at vide, at de nemt kunne tilpasses hos en snedker - på vores regning, vel at mærke. Det blev vi vældigt oprørte over og kørte nu for 3. gang til Toft - denne gang for at lade hele handlen gå tilbage. Men det ville Niels Toft ikke høre tale om, da der var tale om udsalgsvarer. Så vi kørte hjem igen med uforrettet sag. Dagen efter kørte vi igen til Toft, fordi det ikke kunne passe, at vi skulle stå med et par tillægsplader, der ikke passede til et helt nyt bord. Niels Toft afviste også denne gang at lade handlen gå tilbage, men han tog mål af bord og plader og tog pladerne, som han ville få en snedker til at ændre. Nu snart tre måneder senere har vi INTET hørt fra Toft om tillægspladerne. Gennemført elendig kundeservice, og vi vil aldrig nogensinde købe så meget som et pudebetræk i den butik!

February 12, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vi fik en suverænt bemødende

Vi fik en suverænt bemødende, da jeg kom hjem og fandt ud af at vores sofabord alligevel ikke kom til at passe, ringende jeg bare dagen efter og fil købet annulleret uden problemer
God service, og vi kommer gerne tilbage.

September 28, 2021

Svineri

Aldrig om vi skal bruge penge i den butik mere. Vi har købt sofaer der fra og vi fik af vide der kommer til at gå 8 uger. 4 dage efter så vi besked om de vil blive leveret i denne uge, vi får dem leveret og er skeptiske da den har en del fejler. Vi går til butikken og fortæller at vi er utilfredse og vælger og tjekke pladsen hvor sofaen stod. Hvor vi kunne konstater udstillingssofaerne var væk. Altså formåede vi at vi havde fået tilsendt udstillingssofaerne. Og de vil ikke tage dem retur og udskyder hele tiden at komme og se på problemet. I butikken er de fuldstændig afvisende over for os og snakker nedladende.

Ik spild jeres penge i denne butik

May 18, 2021

Tofts bolighus Fredericia

Tofts bolighus Fredericia

Rigtig dårlig oplevelse, den kvindelige medarbejder i butikken, siger: du skal have mundbind på.
Jeg fortæller damen at jeg er fritaget, og hun spørger hvorfor jeg dog er det, og påstår det kræver dokumentation. Vil håbe medarbejdere som denne kvinde får en mundtlig advarsel for ikke at kende reglerne, og diskriminere folk der ikke kan bruge mundbind. Rigtig ubehagelig oplevelse

April 15, 2021

Yderst flad fornemmelse

Den 6. januar kontakter jeg Garant tæpper v/Toft-bolighus i Fredericia pr. telefon.
Jeg skal flytte til en lejlighed pr. 1-2 efter at have solgt mit hus, og der vil jeg gerne have tæpper og tænkte det må kunne klares lokalt.
Jeg får kontakt til NJT og den samtale var yderst negativ, jeg havde forhåndsvis sendt et grundris over lejligheden. Men jeg fik at vide at man skulle betale 50% forud.
Jeg følte at blive talt ned til under hele samtalen. Så jeg har lagt min handel andet sted

January 17, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig mere Toft Bolighus og deres…

Aldrig mere Toft Bolighus og deres latterlige underleverandører. God service I butikken men deres underleverandør lyver en i ansigtet. Skift underleverandør elller mister du dine kunder - underleverandøren er Granlys Gardiner fra Kolding.

October 28, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Forvent ikke service her.

Køber sofa søndag 7000kr snakker med ham om hvordan med leveringstid, oplyses 3-6 uger da vi står ved sofa. Siger fint.

Vi kommer til kassen og IGEN spr. hvordan med leveringstid? Han siger 6 uger på denne sofa efter opslag i sin pc. Og det er du helt sikker på, og det var han. Fint så køber jeg denne.

Køber samtid en lampe, denne fremgår ikke på faktura😳, men har pænt måtte betale for denne...
Dagen efter ringer han op om mandagen, at levering er 18 uger.... som kompensation kan jeg overtage DEMOsofaen undskyld han siger den der står i butikken, den jeg igen kalder demo det er han dog ikke enig i det er... til wuhuu samme pris men han leveret denne gratis når jeg ville have denne.
Stiller spr. Om han gjorde grin med mig, en sofa andre røve havde siddet i, til samme pris som en ny, og fik levering gratis. Ej han måtte give prisnedslag, DET GØR MAN IKKE I MØBELBRANCEN.. jeg købte jo sofa på tilbud. Derudover man køber de møbler man ser i butikken.... ikke en fra fabrik....
ville have mail om handel gik retur dette kunne man ikke få, men han kunne sørme besvare min mail om jeg ønsket handel annulleret
ja det flot Niels J. Toft, du mistet så en kunde der skulle have haft mange flere møbler, men tror bare vi finder andet møbelhus...hvor service er et af deres produkter....
penge kom så retur onsdag, 3 døgn efter jeg havde betalt... før kunne han ikke selvom man betalte søndag....
aldrig mere toft møbelhus... hjemmesiden virker som en joke. Viser blot ny side kommer om x antal dage...

March 7, 2018

Is this your company?