Vi afholdte et fedt Team Building arrangement hos Touchesport, hvor sjov, læring og konkurrence var i højsæde. Inden vi blev sluppet løs, blev alle instrueret og fik lært lidt basic i forhold til... See more
See what reviewers are saying
Vi var 10 personer til fægtning hos instruktøren Henrik, som var sjov, skarp, motiverende og underholdende. Det var muligt for alle at deltage, for selvom man fik sved på panden, fik alle lov at være... See more
Vi havde en fest i to timer sammen med de dygtige instruktører Henrik og Thor! 12 kvinder samlet til fægtning for første gang ifm en polterabend. Der var masser af grin, sved og konkurrence! Ingen af... See more
Virkelig sjov oplevelse, med god instruktør. Det var fine faciliteter og nemt at komme til.
Company details
Written by the company
FIRMA FÆGTNING - FÆGTEEVENTS FIRMAFESTEN, JULEFROKOSTEN, OPSTART AF AFDELING/HOLD, TEAMBUILDING ELLER KUNDEPLEJE. Giv de ansatte en uforglemmelig oplevelse med fægtning, der afslører en ny side af kollegaerne og kræver både strategi og initiativ. Vi tilbyder forskellige former for fægteevents til firmaer - fra sociale events til teambuilding, der fremmer samarbejde. Vores unikke fægteevents for firmaer inkluderer ansvarsforsikring, da deltagerne ofte "stadig er på arbejde". Privat ulykkesforsikring dækker som udgangspunkt ikke ved kampsportsaktiviteter. Touchésport's fægteevents er populære blandt firmaer med tusindvis af tilfredse kunder og referencer. Vores unikke fægtearrang VORES FÆGTEEVENTS ER FAKTISK LANDETS BEDST! Danmarks ældste udbyder af fægtearrangementer (siden 1998) Vinder af AOK's store pris "Bedste Legestue for voksne" i København Rigtige underholdende fægteevents, i modsætning til fx fægteklubber som kun må forsøge at rekruttere nye medlemmer da klubben får tilskud fra staten Vi har specialuddannet og erfarne fægteevent instruktører, i modsætning til fx fægteklubber der kun kan (og må) undervise de der i forvejen kan fægte Unikt, sjovt og specielt sammensat underholdende fægteevent Vi kan når det passer jer. Vi har fx ikke fast klubmedlemsundervisning Vi har en ansvarsforsikring, i modsætning til fægteklubber der ikke kan få en, da de jo slet ikke må have fægtearrangementer uden medlemsrekruttering * Vi har det bedste, sikreste og nok udstyr til alle, i modsætning til fægteklubber der ikke må bruge klubmedlemmernes (købt med kontingent & statstilskud)
Hvidkildevej 64, 2400, København NV, Denmark
- henrik@touchesport.dk
- www.touchesport.dk
No recent history of asking for reviews
Touche
Inden vi blev sluppet løs, blev alle instrueret og fik lært lidt basic i forhold til fægtningen. Tonen var sjov og uhøjtidelig, hvilket passede fint til vores team.
Vi dystede i holde og alle fik mødt hinanden, hvilket var virkelig sjovt. Vores instruktører var gode til at holde kampgejsten oppe hos os og hjalp også med tips og tricks undervejs.
Vi fik også lært at fægtning er for alle, alle kan vitterligt være med og det gjorde det det det perfekte team arrangement.
Vil helt klart anbefale Touche Sport.
super fed oplevelse
super fed oplevelse, utrolig underholdende intruktør med den fedeste energi. Kan på det varmeste anbefale dette. Superfedt som teamarrangement
Rigtig god og sjovt oplevelse
Min mand og Jeg havde udfordret min svoger og svigerinde til duel, som en gave til deres sølvbryllup. Vi havde en rigtig sjov og god formiddag, hvor vi fik et indblik i fægtekunstens verden. Og der blev duelleret med stor indlevelse, godt guidet af vores meget kompetente og sjove instruktør😊
Skal prøves💜🩷🥳🤺
Super fed oplevelse!
Super fedt alternativ til det traditionelle paintball til en polterabend, kan KLART anbefales!
Vi kom som et firmaarrangement
Vi kom som et firmaarrangement. Vi blev taget rigtig godt i mod, hjulpet rigtig fint i gang og havde en fest da vi kom i gang. Skide sjov sport og passede perfekt til vores energiske og konkurrence lystende team på 25:)
Polterabend med unge og gamle
Vi var 12 gutter afsted på en polterabend, og havde fægteevent på, som vores første stop. Det var super sjovt og alle kunne være med både den yngste på 35 og den ældste på 75. Man fik pulsen op, og afprøvet sit konkurrence-gen. Kan virkelig anbefales.
Gode badefaciliteter gør også, at man ikke er klam og svedig resten af dagen.
Vi havde et super hyggelig event med…
Vi havde et super hyggelig event med massere af gang i og en træner / instruktør som var venlig og fuld af energi og virkelig gik op i at sørge for en fantastisk dag som alle havde glæde af.
Kan kun anbefales, specielt til denne pris!
Fed oplevelse - kan kun anbefales!
Jeg havde booket et event hos Touchésport til et polterabend. Vi havde et super fedt arrangement, hvor alle deltagere havde det sjovt og blev udfordret (det er hårdere end man lige tror!).
Vi havde desværre glemt at kommunikere til deltagerne, at der ikke måtte fægtes i shorts, men Henrik fik hurtigt fundet et par lange bukser på stedet, deltageren kunne låne.
Alt i alt en virkelig god oplevelse, der virkelig kan anbefales! Tak til Touchésport for nogle fede timer!
Havde et firmaarrangement med…
Havde et firmaarrangement med touchesport - super god oplevelse og motiverende instruktør
Trist oplevelse
Trist oplevelse. Vi havde booket til 13, men på dagen var der et enkelt afbud. Der var desværre ingen mulighed for at få refunderet den ene plads, på trods af der ikke var nogen ekstra omkostninger forbundet hermed. Virkelig trist politik.
Sjovt og hårdt - og anbefalelsesværdigt!
Jeg skulle arrangere et fægtearrangement til en polterabend og ringede til Henrik fra Touchesport. I telefonen var han hjælpsom og da vi mødtes til selve arrangementet var han vært for et super godt indslag. Henrik bidrog til at vi alle havde det sjovt - og hårdt :-)