Trailer Dele Reviews 36

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Skulle bruge et hjulleje til en Stema trailer - alle andre gør det besværligt og usikkert om lejet de har nu passer. Men hos trailer-dele.dk véd de hvad de taler om. De har 2 forskellige lejer ti... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mit første besøg hos trailer-dele.dk og ikke det sidste. Virkeligt konkurrencedygtige priser og hurtig ekspedition. Godt nok får man ikke track og trace med forsendelses adviseringen, men Postdan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har købt en trailerbund hos Trailer-Dele.dk Fik dem til at skære trailerbunden til på mål. Jeg har ikke fundet en billigere pris på nettet. Tværtimod skal deres konkurrent have 1000 kr mere for... See more

Company replied

Company details

1. Auto Parts Store

Written by the company

Vi lagerfører og leverer trailer reservedele til Brenderup og Variant, samt de fleste andre trailere og campingvogne. Vi kan levere alle typer trailer lygter, og el dele, Bremsebakker, Bremsetromler, Bremsekabler, Hjullejer, Kompaktlejer, fedtkapper, Sikkerhedswire, Traileraksler, firkantede U bøjler, Popnitter, bolte og møtrikker

4.7

3-star
2-star
1-star

Alt i orden

Stort udvalg, gode priser og lynhurtig levering. Mere kan man ikke forlange :-)

June 1, 2021

God pris og god service

Jeg blev i tvivl om hvad der egentlig skulle til for, at min ifor williams maskintrailer kunne gå gennem syn. Trailer Dele havde nogen af de dele jeg manglede, så jeg ringede dem op og fik en grundig forklaring om hvordan jeg skulle få traileren klar til syn. Virkelig nogen rare og imødekommende menesker. Det var en stor hjælp, Tak!!

May 9, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Kvalitet og hurtig levering.

Jeg bestilte 2 nye skærme og et næsehjul til min bådtrailer onsdag formiddag. Nu her klokken 15 Torsdag har jeg fået mine varer og har monteret det. Super kvalitet og nok den hurtigste ekspedition jeg længe har oplevet.

April 22, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Sen bestilling men hurtig levering....

Skulle skifte påløbsdæmper på vores campingvogn og ringede for at få lidt rådgivning, hvilket fungerede fint og vi fandt den dæmper jeg skulle bruge.
Forespurgt muligheden for at sende samme dag, fik jeg oplyst at de faktisk havde sendt dagens bestillinger men hvis jeg bestilte med det samme kunne jeg alligevel få den med.
18 timer efter bestilling blev stumpen leveret med PostNord.
Tak for god service.

August 2, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har handlet 1 gang hos…

Jeg har handlet 1 gang hos Trailer-dele.dk og det bliver også sidste gang,
jeg bestilte en trailerbund og fik straks en fakturer på mail, efter en uge havde jeg intet hørt og pengene var heller ikke blevet trukket, så jeg valgt at skrive en mail til og høre hvornår jeg kunne regne med at modtage min vare.
jeg blev rimeligt hurtigt ringet op af Ib som spurgte hvordan jeg regnede med at modtage den, jeg sagde til ham at jeg regnede da med han sendte den med lastbil fra Esbjerg til Sjælland.
han sagde den var på lager og ville finde en fragt pris til mig med det samme og sende til mig på mail,
efter 4 dage havde jeg ikke modtaget nogen mail endnu, så jeg ringede til ham og han sagde at de lige havde fået bunden hjem og han ville sende en fragt pris til mig som jeg skulle gå ind og godkende, efter endnu et par dage havde jeg stadig ikke fået nogen mail, så jeg ringede og han sagde at jeg skulle gå på deres side og finde ordren, det gjorde jeg med ham i telefonen og så skulle det være i orden han sagde han ville sende bunden dagen efter.
efter 2 dage var varen ikke kommet så jeg ringer igen til firmaet og får fat i en kvinde som kan meget dårligt dansk og efter et par gange hvor jeg spørger hvor min bund bliver af siger hun at de regner med jeg ville modtage den dagen efter. 2 dage efter modtager jeg endelig min bund, jeg havde skrevet i ordren at hvis jeg ikke var hjemme måtte de stille den i gårdspladsen ved værkstedet, jeg finder pladen stående ude ved vejen uden de havde banket på eller tjekket at jeg var hjemme og pladen havde fået en del slag.
alt i alt en rigtig dårlig oplevelse og det er helt sikkert sidste gang jeg handler der...

May 20, 2018

seriøs og kundevenligt firma

har handler der 2 gange hvor varen kom næste dag trods den blev bestilt sent , telefonoplysninger om en vare er intet ladt i tvivl fra fa. side , samtidig varer og kvalitet er i et prisleje som gør firmaet atraktivt for en god handel , anbefales varmt og seriøst .

May 25, 2016
Rated 5 out of 5 stars

En god handel, med et kompetent firma.

Jeg bestilte en masse dele til nogle af mine trailere, og det eneste sekund der skete en forsinkelse, var da firmaet kontaktede mig for at høre, om det var korrekt forstået at jeg skulle have 9 dele til en model og 1 del til et andet mærke. Dette var korrekt og viser at de bekymrer sig om at sende den korrekte vare. Alt i alt perfekt og vil benytte firmaet igen snarest.

April 11, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Billigt, effektivt og hurtigt.

Mit første besøg hos trailer-dele.dk og ikke det sidste.
Virkeligt konkurrencedygtige priser og hurtig ekspedition.
Godt nok får man ikke track og trace med forsendelses adviseringen, men Postdanmark kan dårligt nå at opdatere før pakken er leveret så det går jo fint.
Købte baglygter til min trailer og det var det rigtige mærke, og der skulle bare monteres stik og spændes et par møtrikker. Super!

June 13, 2014

Super service god rådgivning

Jeg har købt to aksler til min gamle trailer som var lidt specielle, men efter at have udfyldt Deres målskema, samt talt med Dem var der ingen tvivl.
Akslerne blev leveret til tiden som lovet.

March 24, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering til meget rimelig pris

Jeg har købt dele, til vores trailer, 2 gange nu.

Begge gange var der hurtig levering.

Hyggelig fyr - nem at snakke med og han ringer gerne lige og giver en melding på, hvordan det går med leverancen.

Topkarakterer herfra.

October 7, 2010