See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende. Hurtig levering, god service via telefon. Jeg have så fået bestilt en forket type lygte. Bestilte den rigtige og returnerede den forkerte og fik mine penge retur inden for 2 hverdage.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig et super firma, at handle hos. Seriøs og hurtig respons på spørgsmål. Stort udvalg og gode priser🙂 Kan varmt anbefales👍

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte nye lejer til min trailer - ganske få minutter efter fik jeg en velkomst mail - en ordrebekræftelse - samt en ordre opdatering. Dagen efter kunne jeg afhente min pakke. Kort fortalt -... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kundeservice af Pernille som via stel nr fandt de korrekte dele til mig. Lagde ordren og hentede delene på deres adresse 45 min senere. Handler kun her fremover 👏

Company details

1. Electronic Spare Parts and Components Store

Information provided by various external sources

Denne internetbutik tilbyder kvalitets Trailere fra Brenderup, Humbaur og Eduard. Varelageret med Trailere og tilbehør udvides løbende. Trailere samt tilbehør til Erhverv og privat. www.trailer.dk er ikke bange for at skilte med prisen eller blot være billigere end andre. Alle kunder skal have en god behandling og bliver rådført af en uafhængig forhandler, www.trailer.dk er nemlig ikke aut. forhandler og kan derfor tillade sig at rådføre reelt. Tilbehør fra AL-KO, KNOTT, Winterhoff samt mange andre leverandører. Ekstraudstyr og reservedele til Trailere samt Campingvogne

4.9

Dårlig service

August 22, 2022
Trailer logo

Reply from Trailer

Beklager vi ikke kunne hjælpe dig udenfor vores åbningstid. Vi har åbent for Kundeservice/udlevering/afhentning og ekspedition mellem kl. 08.00 og 16.00 i alle hverdage, fredag dog indtil kl. 15.30 Derudover har vi lukket og syntes ikke din anmeldelse er berettiget pga du ønsker betjening/ekspedition udenfor vores åbningstider.

Rated 4 out of 5 stars

Fin oplevelse.

Fin oplevelse.
Nemt af finde varerne på hjemmesiden.
Fik leveret det købte 2 dage efter.
Kan kun anbefales

August 2, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Det er træls når man kun kan give 5…

Det er træls når man kun kan give 5 stjerner. er vild med de websider hvor de bare gør hvad de for besked på. Hurtig levering og hurtig handel. Mange siger trustpilot kun er negative kommentar det passer så ikke i dette tilfælde :-) Ordre 69227

May 31, 2022

1. klasses service

Den behandling jeg fik fra min første telefonkontakt, undervejs og frem til jeg kunne hente min specialordre hos Trailer.dk’, burde danne skole for hvordan kundeservice skal være.
Jeg oplevede en dedikation og viden fra Mikaels side, han lagde sig 100% i selen for dels at finde det produkt der kunne passe til min trailer, og hvornår varen kunne være produceret og være på lager i Tyskland hvor jeg efter planen skulle hente den …… at jeg så slap for en tur til Tyskland, da Michael fik min vare med på en lastbil der alligevel skulle hente varer i Tyskland var jo bare perfekt.

De ved ét og andet om trailere og kan klart anbefales.

March 15, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super vejledning i valg af den rigtige…

Super vejledning i valg af den rigtige trailer. Hurtig klargøring og registrering, og en god snak om vedligehold af min nye trailer, da jeg hentede den - dagen efter at jeg bestilte den.
Alle reservedele jeg skal bruge for at klargøre min gamle trailer til syn, var på lager, så dem kunne jeg få med med det samme.
Mine bedste anbefalinger.

July 31, 2021

God kundeservice

God kundeservice og hjælp og tager det forkerte retur uden problemer
Tak til trailer for og hjælpe mig med og få de rigtige dele jeg skulle have
Et go to sted med Trailer dele 👍👍👍

June 18, 2021