TREKOSTEN Reviews 56

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tusind tusind tak for utrolig lækker mad, udstrakt service, venlig betjening og i det hele taget bare god behandling. Vi lækker rimet laks og kalvetyksteg som takeaway - og oven i hatten 2 stykke... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg var inviteret til fødselsdags brunch på TREKOSTEN den 30. august. De sure tjenere lagde en dæmper på festlighederne. Da vores vært bad den ene tjener om at fortælle, hvad vi skulle ha’, blev... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har besøgt denne lille, men dejlige restaurant ofte gennem årene, og er aldrig blevet skuffet. Oftest til middag, men denne gang havde vi for én gangs skyld tid til at komme til frokost. Ingen fors... See more

Rated 4 out of 5 stars

Vidunderlig beliggenhed,hyggelige lokaler og udsøgt lækker mad. Den kvindelige tjener som betjente os d. 13 dec. Var lige stram nok i betrækket. Det kunne dog ikke ødelægge den gode frokost og det go... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Hvad kan jeg sige - fantastisk !

Vi rejser meget og spiser på rigtige mange restauranter i Danmark, men i særdeleshed i Europa.
Sjældent har jeg oplevet en så fin, personlig og imødekommende personale.
Stjerneskuddet var over alt forventning. Man kunne rent faktisk se og smage kødet (på fisken). Aldrig har jeg smagt et så godt ét.
Børnene var også vilde med nuggets, burgerne og desserten, og udsigten trækker bestemt heller ikke ned - full sea view !
Vi kommer bestemt igen. Det er ikke muligt med dårlige anmeldelser her !
Tillykke til de nye forpagtere.

April 12, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Alt i alt en god oplevelse

Vidunderlig beliggenhed,hyggelige lokaler og udsøgt lækker mad.
Den kvindelige tjener som betjente os d. 13 dec. Var lige stram nok i betrækket. Det kunne dog ikke ødelægge den gode frokost og det gode humør. Så tak for en hyggelig frokost:

December 13, 2025

Hyggelig familiemiddag til 6000 kr, endte i skænderi med ejer

Hyggelig familiemiddag til 6000 kr. God mad, hyggelig personale. God rødvin, desuden flasker af primitivo valgt fra kortet. Ender med der blev leveret en væsentlig dyrere hvidvin en bestilt ( den var ikke endda på det vinkort vi fik udleveret). Tjeneren kaldte ejeren på telefon men der var intet at gøre ved den fejl tjeneren havde lavet. Synd at vi efterlades med så dårligt et indtryk, og synd for de manglende referencer til venner og bekendte de går glip af. Super dårligt

December 6, 2025

Kedelig attitude fra personale

Da vores vært bad den ene tjener om at fortælle, hvad vi skulle ha’, blev der svaret surt tilbage, at det kunne enhver da se… Den anden tjener matchede kollegaen i surhed, når der skulle fyldes op i bufetten eller ryddes af ved bordene. Et smil eller en venlig bemærkning ville ha’ gjort oplevelsen anderledes.

Det endte med at selskabet forlod lokalerne tidligere end planlagt, fordi vi ikke følte os velkomne

August 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Surt personale og dårlig service

Jeg tror ikke jeg før at brugt tid af mit liv på at anmelde et spisested, men nu er tiden så kommet. Desværre er det ikke en god oplevelse der har ført mig til min debut på trustpilot. Vi oplevede på min mors fejring af sin 70 års et meget surt personale der ikke virkede til at kunne magte eller overskue vores besøg. Da min mor spurgte om en præsentation af maden på buffeten blev hun mødt med en sarkastisk kommentar om at de kunne alle og en hver da se hvad var. Tjo måske, men jeg er nu alligevel vant til at maden der serveres, som man må tro de er stolte/glade for at kunne sætte på bordet, kort præsenteres.
Børn blev råbt af, af personalet i lettere hård tone, da de som børn bevægede sig rundt i lokalet. Man skulle næste tigge om en sjat varm mælk til kaffen og service blevet rydet væk i en fat så man næsten ikke nåede at blive færdig. Vi gik før tid, da personalet ikke virkede til at lade os side tiden ud.
Vi komme ikke tilbage og kan ikke anbefale stedet.
Glasset med bobler ude på molen var det eneste gode og professionelle ved stedet. Smilende og imødekommende severing.
Vh Kasper

August 30, 2025

En herlig diamantbryllupsfest

Lørdag den 31. august 2024 fejrede vi vores diamantbryllup på Trekosten.

Det var et fortræffeligt organiseret og veludført arrangement Trekosten leverede til vores fest.

Maden var en superb oplevelse; alle gæsterne roste den til skyerne.

Der var hardcore veganere blandt gæsterne, og også de var ovenud glade for det I serverede til dem. De værdsatte den omhu kokken havde lagt i sit arbejde og følte sig særdeles godt behandlet. Det er vi meget taknemmelige for.

Hele personalet fortjener vores allerstørste ros. Og vores toastmaster var meget glad for samarbejdet med Arne Bilsted til at få middagen afviklet på en god og hyggelig måde.

Vi havde en helt igennem dejlig aften, hvor vi kunne nyde det og vide, at der blev taget hånd om alt. Tusind tak for det.

Birthe og Vagn

August 31, 2024
Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk aften på min yndlingsrestaurant.

Jeg holdt min 65 års fødselsdag med familie og venner på Trekosten. Min hustru og jeg er kommet her i mange år, og vidste at alt ville være i orden. Vi blev ikke skuffede. En herlig menu med de dejligste vine og en fantastisk venlig betjening. Alt sammen til en yderst fornuftig pris. Det blev til en dejlig lang aften. Stor tak til køkken og personale. We Will be back😉

August 20, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Dejlig oplevelse til rund fødselsdag.

Vores 2 x 70 års fødselsdag blev holdt på Trekosten den 6.6.2022. Vi var meget tilfredse. Skøn mad, dejlige lokaler, god beliggenhed og god udsigt. Personalet var venlige og gjorde deres yderste for at både børn og voksne havde det godt.

June 7, 2022

Vi var to

Vi var to, min veninde på 92 år og jeg. Fire dage før coronapas ophør. Min veninde havde glemt sit skriftlige bevis på vaccination, så hun kunne under ingen omstændigheder komme ind. Spurgte om vi måtte sidde i rummet ved siden hvor der ikke sad nogen. NEJ. Hun fik fat i akutlægen som skrev vac. på hendes telefon. Kom ind, stresset og sur personale med manglende konduite.

September 18, 2021

Arrogance over alle grænser

Arrogance over alle grænser. Havde ringet til dem og bestilt bord og af hensyn til min mor på 90 år og dårligt seende spurgte jeg om et bord ved vinduet og det kunne jeg godt få lød det i tlf. Men ved fremmøde (kørt 100 km)
blev vi anvist et bord modsat vinduerne da jeg påpegede det fik jeg det mest arrogante svar jeg hørt, “man kan altid ønske” var svaret. Maden var god, men havde jeg ikke min mor med havde jeg gået igen. Herefter vil jeg finde et andet sted at spise om søndagen. André fra Havdrup

May 13, 2021

Dårlig mad

Dårlig mad. Vi spiste aftensmad. Vi fik lam. Det var gennemstegt = tørstegt - kun 4 små stykker.- Hokaido tilbehør stykke melet og hårdt.
Ost - dessert - 2 bitte små tørre stykker ost
Dessert var hvid choklademousse. Det var en frossen kage der var grynet uden smag af chokolade
Alt alt for dyrt i forhold til kvaliteten

September 18, 2020

Lækker frokost !!!

Meget dejligt sted til en frokost med 9 venner. Super velsmagende mad, der omfattede 1 vegetarisk servering og en vegansk til 2 af gæsterne. Jeg fik at vide, at den veganske frokost var fremragende god, ifølge den person der fik dette serveret. Det vi andre fik at spise fejlede absolut heller ikke noget.

Den service, vi modtog, var også førsteklasses. Venlig og rettidig. Ligesom det skal være.

Jeg kan se at tidligere anmeldelser har været rigtig negative, og jeg kunne ikke genkende en eneste af de ting, som der er blevet anket over tidligere. Måske har restauranten skiftet ejer, eller bare fået rettet op på tingene? Hvem ved?

Jeg kan anbefale dette sted.

June 7, 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look