Trevi Axus - Willebroek Reviews

TrustScore 5 out of 5

August Van Landeghemplein 14, 2830 Willebroek, Antwerpen, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vlotte en eerlijke samenwerking gehad met Trevi Axus en in het bijzonder met Jeroen Bradt. We konden ten allen tijde rekenen op hun deskundig advies. Voor herhaling vatbaar. Mvg

Rated 5 out of 5 stars

Beste ervaring ooit met een makelaar (dank u Jeroen :-))! Alles verloopt snel en vlot. Niets is teveel gevraagd. Veel begrip getoond voor onze persoonlijke situatie. We voelen ons dus niet "zomaa... See more

Company details

1. Real Estate Agency
  2. Apartment Building
  3. Property Administrator
  4. Real Estate Appraiser
  5. Real Estate Consultant

Written by the company

TREVI AXUS: Verkoop en verhuur van vastgoed, appartement, huis, villa, grond, bedrijfsvastgoed, advies bij projectontwikkeling, verkoop van nieuw vastgoed, vastgoedbeheer, advies inzake vastgoedbeleggingen, beheer van projecten en installaties, beheer ...

Trevi Axus, het meest beoordeelde vastgoedkantoor uit de streek !

Written by the company

Vertrouwen begint bij openheid
Bij Trevi Axus houden we ervan om samen te werken in een goede verstandhouding, op een eerlijke manier en vooral met de glimlach. Het vertrouwen staat bij ons centraal. Onze klanten zeggen dikwijls dat dit voor hen het verschil maakt.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

170 reviews in the last 12 months

Write a review

Verkoop woning

Prima en correcte service
Vlotte en vriendelijke afhandeling
Betrouwbare info
Bevestiging van onze eerdere ervaring met Trevi Axius en zijn vertegenwoordiging Tony Van Assche

June 4, 2026

Heel vlot verloop

Heel vlot verloop, met open communicatie. Zorgeloze overgang naar een nieuwe huurder waarbij Trevi Axus alles van A tot Z afhandelde.

November 12, 2025

Super vriendelijke mensen

Heel vriendelijke mensen die je echt willen helpen. Ze beantwoorden al je vragen, je kan er ook altijd terecht. Echt een aanrader voor hier mee te huren of kopen.

July 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Onze ervaring met Trevi Axus was van…

Onze ervaring met Trevi Axus was van begin tot eind uitstekend! Alles verliep vlot en professioneel, en we voelden ons steeds goed begeleid.

Toni nam uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen bij het tekenen van het contract en stond open voor al onze vragen. Zijn geduld en vriendelijkheid maakten het hele proces een stuk aangenamer. Je merkt dat hij echt betrokken is en zijn werk met zorg en aandacht doet, wat ons meteen een gerust gevoel gaf.

Wat we vooral apprecieerden, was hoe transparant en duidelijk alles werd uitgelegd rond ons huurcontract. Alles stond zwart op wit, zonder verrassingen, en daarnaast kregen we ook nog waardevolle tips mee. Zo gaf het kantoor ons advies over hoe we konden besparen op energie en nog veel andere handige weetjes waar niet elk immokantoor tijd voor zou nemen. Dit toonde voor ons echt aan dat ze meedenken en oprecht om hun klanten geven – iets wat we niet vaak hebben gezien in de immomarkt.

Daarnaast willen we ook Bjorn bedanken voor de fijne begeleiding tijdens ons eerste bezoek aan het appartement. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons en zorgde ervoor dat we meteen een goed beeld kregen van de woning. Zijn enthousiasme en professionaliteit maakten het een fijne ervaring.

Kortom, een geweldige ervaring met een professioneel en klantgericht immokantoor. We raden Trevi Axus enorm hard aan en bedanken het hele team voor de fijne samenwerking! :)

January 30, 2025

topservice!!!!!!

Team Trevi Axus zijn Toppers!!!!!!!!!!! Team Trevi Axus heeft de verkoop van onze woning PERFECT afgehandeld. Van in het begin tot einde van de verkoop werden zeer duidelijke afspraken gemaakt. We werden voldoende ingelicht over de stand van zaken en we werden op een zeer vriendelijke, correcte manier in alles wat nodig was, geholpen. Ook na de verkoop blijven ze een Top Team, niets is teveel. Super Bedankt!!!!!!! We zullen jullie steeds overal aanbevelen!! Karel&Jeannine.

January 22, 2025
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Super content van de service!

Na steeds in zee te gaan voor verhuur kozen wij nu Trevi Axus voor verkoop van ons appartement te Willebroek. Wij kwamen in contact met Jeroen, super sympathieke man die ons direct een goed gevoel gaf. Jeroen zorgde voor alles, tot in de puntjes werd alles afgehandeld. Dikke pluim voor Jeroen EN voor Trevi Axus, ook voor verkoop zijn jullie toppers!

September 17, 2024

The Trustpilot Experience