See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super skønt ophold 😉 Alt er bare i orden og personalet er meget imødekommende og venlige. Den skønneste mad , som er veltillavet og flot anrettet. Har været her flere gange og alting er altid helt i... See more

Rated 2 out of 5 stars

Vi havde bestilt 2 nætter og vi havde vores lille hund med Værelset var ok men slet ikke hyggeligt Der boede andre med hunde men specielt på et værelse stod hunden og gøede om dagen og hen mod s... See more

Rated 1 out of 5 stars

En weekend med venner, der skulle sluttes med fælles morgenmad. 4 boede der, to havde bestilt og skulle betale separat. Det er okay at stedet er under ombygning, at det er rodet men det er ikke oka... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super dejligt sted. Personalet giver en god service og en luksuriøs oplevelse uden lige! Måtte skifte hovedpude, og personalet viste mig om bagved hvor jeg selv kunne vælge mellem 3 forskellige slags... See more

Company details

1. Electronics & Technology

Information provided by various external sources

Hold møde, kursus eller konference centralt i Danmark og få maksimal læring og højt udbytte

2.9

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 3 out of 5 stars

Vi havde bestilt via SPOTdeal med 2…

Vi havde bestilt via SPOTdeal med 2 overnatninger og 3 retters meny hver aften. Modtagelsen var imødekommende bortset fra at et par af receptionisterne ikke kunne håndtere kunder fra SPOTdeal. I ventetiden fik vi tilbudt kaffe. Værelset var lænestolen itu og sædet faldt sammen, når man satte sig. Maden var virkelig god og betjeningen på første dagen helt i top. Anden dagen måtte vi efter 20 minutter tag fat i en tjener, da vi endnu ikke havde fået vores dessert. God beliggenhed og fint med kaffe og køligt vand både med brus og uden overalt. Virkelig genialt.

March 15, 2024

Skuffende oplevelse

Havde inviteret 3 gæster til frokost. Vi fik en dejlig lokale, men jeg havde ikke forestillet mig, at der ikke var mad nok. Tænkt, der var ikke fiskefilet til alle, kylling slap også hurtigt op, så kom der senere kylling, men de var ikke stegte, så det blev til madspild. Jeg undrer mig virkeligt, hvad der går galt, når kokken ved hvor mange personer der kommer. En dårlig oplevelse, når man inviterer og skal betale fuld fuld pris.

January 25, 2024

Super lækkert deal-ophold

Super lækkert deal-ophold
Jeg er endnu engang kommet hjem fra veninde weekend på hotel Trinity.
Skønt værelse, kaffe, te, cacao + iskoldt vand ad libitum, fin aftensmad, dejlig seng, og lækker morgenmad, og det sødeste og servicemindede personale.
Vi kommer igen🙏

January 20, 2024

Har prøvet Trinity i Fredericia

Har prøvet Trinity i Fredericia for første gang. En rigtig god oplevelse - meget pænt og rent - flink personale - god mad. Pæne værelser - sengene er dog lidt smalle.

November 18, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Oplevelsen var alt andet end forventet

Oplevelsen var alt andet end forventet, og alt andet end lovet. Vi købte en deal, med lækre billeder der stråler af romantik, hvor der står "Restaurant Lillebælt byder på middag med panoramaudsigt mod den gamle Lillebæltsbro og skøn natur." Vi bliver pladseret i det kedeligste lokale, de få vinduer der er er rullet for med store tunge gardiner, man kan slet ikke se ud, ingen stearinlys, ingen servietter, kun ét rødvinsglas på bordet, fuld blus på lys i et kedeligt lokale med projektor og en masse ledninger.
Dyr kaffe til desserten, der ikke smagte ret godt, og ellers var gratis alle andre steder på hotellet.
På værelset står to enkelt senge vi vil skubbe sammen til en dobbeltseng, men her falder benene af den ene seng, receptionen fortæller at dette er sket flere gange.
Spillemåde i kælderen meget slidt, dart kunne ikke spilles da alle pile var knækkede.
Alt i alt den dårligste hoteloplevelse vi har oplevet til prisen.

November 11, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Rent, god service, god mand

Som altid pænt og rent - både på værelser og på resten af hotellet.
Vi havde booket ophold til fiske og skaldyrs julespecial.
Betjeningen var sublim. Tjenerne gik rundt med et smil på læben. En frisk kommentar, når det var passende. De havde et øje på alle borde og vandkaraffel nåede knap at blive halv tømt før de havde skiftet til en frisk flaske med vand.
Vinbuffet var en god idé, så man selv kunne vælge hvilken vin man syntes godt om.
maden var god - også for en, der ikke normalt ville gå efter fisk og skaldyr (gift med en, der meget gerne spiser fisk og skaldyr)
Kun én ret faldt efter vores mening helt ved siden af. Råmarineret helleflynder med fennikel, umamicreme og sprød kål. Fisken var lidt sej og det var en meget tam smagsoplevelse. Fortrød jeg ikke levnede det hele.
Hørte at gæsterne ved bordet ved siden af os til morgenbuffeten også nævte, at det var det eneste de ikke syntes var godt.. Måske den ret skal revideres inden den laves igen.
Appetizer var specielt sublim ligesom Pigvaren var topklasse.

November 10, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Receptionists kundeservice en skændsel for Trinity.

Endnu et ophold på Trinity, Denne gang deres Vildtaften. Tror vi har haft 10-11 ophold på Trinity igennem årene, altid købt deres dyreste værelse - de senere år har det været kategori Superior + efter renovering. Og hidtil været glade og tilfredse, men ikke denne gang med velkomst og efterfølgende henvendelse til samme receptionist senere.
Den 30 sep skrev jeg til Trinity og bad om værelse med udsigt til Lillebælt idet vores forrige ophold i august desværre ikke havde udsigt, spurgte dengang hvad der skulle til - og fik at vide at jeg før næste ophold skulle skrive og bede om superior + værelse med udsigt til Lillebælt. Det gjorde jeg så 24 dage før vildtaftenen. Og da vi checkede ind bemærkede receptionisten det også. Da vi kom frem til værelset, konstaterede jeg absolut ingen udsigt til Lillebælt, da jeg så gik tilbage for at flytte bilen, så jeg samme mandlige receptionist og henvendte mig og reklamerede over manglende udsigt - iøvrigt et beskedent ønske fremsendt for 3 uger siden som også var noteret på reservationen, efter lidt snak og absolut ingen imødekommenhed, fik jeg at vide at der også var superior + værelse vendende ud mod parkering.
Den forstod jeg godt - magen til intimiderende og nedsættende tale til betalende kunde vil jeg ikke finde mig i fremover.
Vores tur efter Trinity gik til Aarhus hvor vi bor på Radisson Blu - her syntes jeg i skal sende jeres receptionist til træning i ordentlig kundebehandling.
Er iøvrigt Priority medlem hos Radisson og Silver medlem hos Hotels.com - det har krævet en del hotelophold rundt omkring at få den status.
Trinity får ikke flere af vores penge - de 3000kr vi betalte for vildtopholdet er de sidste fra os efter den nedsættende og kundefjendske behandling af seniorborgere fra jeres receptionist.

October 13, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Blandet oplevelse men god mad

Var på kursus på Trinity og blandet fornøjelse. Forplejning var helt i top og super god mad. Men man skal lede længe efter ringere kaffe og burde ikke spare der :-(
Selve mødelokaler er utrolig varme og over middag nærmest ulideligt. Skal man have kursister, så skal man også have ordentlig ventilation og køl på. Alt andet er NO GO.

September 7, 2023

Fantastisk hotel

Fantastisk hotel!
Dejligt stort værelse, rent og skønt.
Vi fik 3 rettersmenu som var så lækkert, da vi ikke spiser kød, tog de hensyn til det og vi lækkert mad og dessert.
Derudover var området dejligt og roligt og den weekend vi havde booket var der et bryllup så det gjorde det endnu mere hyggeligere.
Morgenmadsbuffet var super lækkert og det eneste jeg kan sætte en finger på er at jeg ville ønske man kunne tjekke ud kl.12 og ikke 10 det sku lidt for tidligt😂
Men vi kommer gerne igen og igen.

July 15, 2023

Ikke styr på gavekort/maden

Sælger gavekort uden De ved hva det indeholder alså ikke styr på tingene. Den person der var i receptionen var der ikke for kunden og nægtede alt til det sidst. Men fandt til sidst beviset i hans skraldespand men ingen undskyldning
Maden skulle være en 3 retters men blev en buffet hvor der slet ikke var nok mad kun rester til biksemad
Så ingen anbefaling her fra ØV ØV

July 15, 2023

Firma sommerfest

Firma sommerfest
Forret - ok
Hovedret - kartofler lunkne , kød nærmest råt - sovsen kold
Dessert - ok
Det var første , sidste og eneste gang jeg var der.

June 3, 2023

Spis et andet sted

Sødt personale - fint værelse … men maden var langt under middel. ‘Bleg’ mad uden smag - tørt kød, knastørt brød …. Og toffee kage der var så tør, at man kunne tro den havde været en tur på brødristeren … det er noget af det dårligste mad jeg nogensinde har fået på et hotelophold. Kan anbefale ophold - men ikke restauranten

May 5, 2023

Skuffende nytårsarrengament

Skuffende nytårsarrengament. Maden var middel og ikke nogen Wow oplevelse. Vin ad libitum ?? Fantes ikke, når vi bestilte fik vi enten at vide der snart kom en anden vin eller at vi lige måtte vente lidt, hvor personalet så glemte os. Nytårsmenyen sluttede senere end forventet så fri øl, vin, vand og udvalgte drinks Blev kortere end forventet. En møgsur tjener der blev irriteret over at skulle finde 2 glas vin, sagde hun ingen glas havde hvortil min mand sagde det havde han jo heller ikke hvor på hun dunkede 2 vandglas i disken og surt gav min mand en flaske vin. Manglende information om hvor dronningens nytårstale kunne ses. Når man giver ca 3000kr (pr.mand) for sådan en fest skal tingene være iorden. Ud over dette så besvares e-mail sendt til dem heller ikke . Simpelthen for dårligt…Jeg vil ikke anbefale Trinity til nogen.

December 30, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Jeg var til julefrokost i fredags

Jeg var til julefrokost i fredags , forretterne var super mén sikke en gang kedelig ris a lamande den var total stiv jeg havde virkelig lyst at gå ned og lære vedkommende at lave rigtig ris a lamande , må sige der var mange der var skuffet

November 25, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Julefrokost Hvor var Kokken og de ansvarlige Voksne.

Julefrokost - sikke en trængsel og larm - HVOR VAR KOKKEN.
Det plejer at være hyggeligt og med lækkert julemad, når min mands firma holder julefrokost.
Denne gang var der alt for meget uro, trængsel og manglende mad, kedeligt anrettet og i min verden meget dårligt tilberedt. Forretten var ok, men hovedretten… havde store udfordringer… flæskesteg der manglede sprøde svær og tror stegen var småkogt og måske skåret forkert. Tørre andelår og kedelige og kolde tørre tarteletter som kun var halv fyldt op??? Alt slap op og det blev ikke fyldt op, mens jeg så det (sad tæt på) personalet snakkede højlydt små skændes om procedure 🧐.
Ris alamanden var meget bombastisk og ville ikke slippe skeen. Kunne ikke smage om der var fløde tilsat.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse af være til julefrokost på dette ellers store flotte Hotel.
I baren var de kvikke, men vi det sad tæt på måtte hele tiden rykke os, for ikke at blive ramt af alt for mange mennesker .
Så jeg kan ikke anbefale stedet til at holde julefrokost.

November 25, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Mig og min bedre halvdel havde fået et…

Mig og min bedre halvdel havde fået et gavekort i julegave, men det var under coronaen så det er Ca 2,5 år siden, vi ringet derned for at høre hvad vi kunne gøre, jamen gavekortet kunne vi bruge til 11 december 2022, det der er problemet er at vi aldrig fik tilsendt en ny kode til vores gavekort som er købt af min svigermor sådan en deal halløjsa, men det er bare mega træls at have et gavekort til at lægge også få afvide at man ikke kan bruge det fordi at koden er udløbet og de har ikke sendt en ny, så der røg det gavekort, tak for ingen hjælp er mega træt af at de eneste der virker nu er vores tillæg gavekort vi har tilbage på 400 jubii. Dårlig oplevelse som vi aldrig fik brugt.

Hilsen Kristina

November 18, 2021

1-2-3 Golfophold

Vi var på 1-2-3 Golfophold på Trinity i uge 30.
En vidunderlig oplevelse med 3 x greenfee, morgenmad og 2 retters aftenmenu.
Dejligt store, lyse og rene værelser. Utroligt venligt, smilende og imødekommende personale.
Det er absolut ikke sidste gang vi besøger Trinity.

July 30, 2022

Take a closer look