See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ville gerne købe noget på deres webshop, men de tager ikke telefonen. Blev derfor i tvivl om der var nogen i den anden ende. Derfor tjekkede jeg cvr og de har tilsyneladende intet varelager, per... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestlte en vare først i januar og da der stod der var en leveringstid på 2-3 uger ventede jeg og da der var gået 3 uger kontaktede jeg firmaet både pr mail, på deres hjemmeside og pr telefon, men... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har for over en måned siden returneret fejlbehæftede varer for et godt stykke over 1.000 kr. Siden da har jeg ikke hørt fra dem :-( Som andre har skrevet, så svare de hverken på mails... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig respons på mail ved spørgsmål om tøj, størrelser og andet. Har altid fået varerne leveret indenfor få dage, så super service dér. Det eneste jeg kan kommentere er de 49,- i fragt hvor a... See more

Company details

1. Children's Clothing Store
  2. Baby Store
  3. Clothing Store
  4. Women's Clothing Store

Information provided by various external sources

Køb Børnetøj og babytøj fra Troldebørn.dk, god kvalitet og til gode priser. Se udvalget af børnetøj og babytøj til drenge og piger hos troldebørn

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.0

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Virkelig dårlig kontakt

Jeg havde købt et par bukser til min dreng, og da de dukker op, er der en fejl på dem. Jeg skriver og spørger hvordan jeg skal forholde mig. Jeg skal bare returnere. Fint nok, og så hører jeg bare ikke mere fra dem. Lidt utrygt, da man da gerne vil vide om de har modtaget det man har returneret. Jeg har heller ikke fået nogle penge tilbage. Jeg skriver endnu en mail, som jeg aldrig får svar på. For nogle dage siden opdager jeg dog at jeg har fået mine penge tilbage - dog uden at de har refunderet min porto for at sende tilbage. Jeg gider dog ikke bruge mere tid på dem, men jeg tvivler meget på at jeg handler der igen! Det mindste man kan gøre er da lige at sende en mail til folk.

June 18, 2010

Fin handel :)

Bestilte (i øvrigt billige) børnestøvler lørdag aften. Fik mail mandag om at de var på vej og modtog støvlerne med posten tirsdag :)

January 5, 2010

Fantastisk service

Har købt børne- og dametøj i fineste kvalitet, super pasform til fornuftige priser. Superlækkert dametøj fra Lysgaard og Drappa. Har kun godt at sige om denne netbutik. Hurtig levering - 1-2 dage efter bestilling. Tak.
Dorthe Bøggild Nielsen, Aalestrup

December 16, 2009

Dårlig service

Købte et skisæt, hvor knapperne gik af første gang det var på. Efter forgæves at have mailet til butikken kontaktede jeg dem telefonisk. Jeg blev i den grad overfuset og skældt ud på det groveste. I sidste ende tilbød de at jeg selv kunne få det repereret og sende regningen. Jeg handler der ALDRIG igen.

November 6, 2009
Rated 1 out of 5 stars

Nægtet at bruge min fortrydelsesret

Jeg returnerede nogle varer, hvorefter jeg modtog en mail om, at de ikke ville tage mine varer retur, da de havde været vasket. Dette var bestemt ikke tilfældet. Da jeg modtog varerne havde jeg skrevet en mail til dem om, at jeg ikke brød mig om tøjet, og jeg tror det var derfor, at de ikke ville tage mine varer retur. Jeg kontaktede også e-handelsfonden, som foreslog at vi løste konflikten ved at de tog varerne retur mod en reducering af købesummen. De ønskede dog ikke at rette sig efter e-handelsfondens forslag, så nu returnerer de varerne til mig igen og tvinger mig dermed til at købe noget tøj, jeg ikke bryder mig om. Jeg kan absolut ikke anbefale andre at handle hos denne butik, som nægter at efterleve fortrydelsesretten ved at beskylde folk for at have vasket tøjet.

August 31, 2009

Rystet over kundeservice

Jeg returnerede nogle varer og ventede og ventede og ventede på mine penge. Der skete ikke noget i næsten en måned, butikken svarede slet ikke på mails. Til sidst klagede jeg til E-handlesfonden, som kontaktede dem, og først derefter fik jeg min refundering.
Så kom der en stribe grove mails fra butikken, om hvordan jeg vovede at klage over dem...aldeles ikke-anbefalelsesværdig butik, med ringe kundeservice.

June 19, 2009
Rated 5 out of 5 stars

Super service og super hurtigt

Udvalget er meget stort og skønt, der er ofte gode tilbud og så er det bare overraskelsespakker der kommer når man bestiller en vare..

Sidste gang var der et fint pige tørklæde og en lille slikpose med i pakken, uden beregning, og den var på min adresse et døgn efter bestilling.. DET er da service!!!

May 29, 2009

Fin service

Har lige byttet et par bukser og fik en ny størrelse tilsendt helt gratis bare 4 dage efter at jeg havde afsendt de andre... Det er sørme hurtig ekspedition her ved ferietid...
Som altid stor ros herfra...

January 14, 2009

No title

Jeg har handlet hos Troldebørn.
Bestilte varen en sen aften og 1½ døgn senere var varen i min postkasse.
Super service!

November 20, 2007

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look