De website stond bovenaan Google aanbevolen, terwijl precies dezelfde dienst makkelijk via de KvK website gaat voor minder geld én sneller. Verder na 3 dagen nog niets ontvangen... Ik twijfel of het... See more
See what reviewers are saying
In de veronderstelling dat ik via de KvK een uittreksel aanvroeg. Betaald, 15,11 euro, en daarna niks meer. Bedrijf zit ook achter nepwebsite opvragen kentekengegevens. Gegevens KvK laten zien: V... See more
Niet geleverde dienst en een te hoge prijs
Verder na 3 dagen nog niets ontvangen... Ik twijfel of het uitreksel er uberhaupt komt, maar anders verspild geld.
Oplichters!!!!
Oplichters! ik dacht dat ik bij KVK zat (lijkt er sprekend op, betaal 20 euro en document volstaat NIET!!! dus opnieuw aanvragen, 30 euro en dan zie je dus dat het niet eens echt KVK is. Zo schandalig! en hebben opgenomen dat je dus geen herroepingsrecht heb. Echt wat een drama....
puur en puur oplichters
puur en puur oplichters. Ik weet niet waarom zulke website nog mogen bestaan.
Bedenkelijke praktijken
Dit zijn mensen met een bedenkelijk bedrijf.. De indruk wordt gewekt dat je met een legitiem bedrijf te maken hebt. Er wordt een hoge prijs per document gevraagd en vervolgens ontvang ik niets. Helaas had ik vanwege haast te laat in de gaten. Terwijl ik aangifte aan het doen was kwam ik een telefoonnummer tegen en heb ik gebeld. Er werd zowaar opgenomen en ik heb een aantal dagen later dan toch de stukken ontvangen. Maar ja duur en kwalijk
Oplichters
Oplichters . Het lijkt alsof je je bestelde en vooraf betaalde KVK Uittreksel binnen enkele minuten na indienen aanvraag zal ontvangen maar na dagen wachten blijkt dat het een oplichtersbende is .. Vuil smerig tuig is het . "Ga eerlijk werken voor je centen"
Oplichters!
Uittrekselonline blijkt om oplichting…
Uittrekselonline blijkt om oplichting te gaan.
OPLICHTING EN POLITIE DOET hier niets aan... Ze zeggen dat de website is gecheckt en volgens hun richtlijnen correct is.
Uittrekselonline blijkt om oplichting te gaan
Uittrekselonline blijkt om oplichting te gaan.
In de veronderstelling dat ik direct bij de KvK om een uittreksel vroeg en daarvoor betaalde heb ik nog niets ontvangen. Gezien de reacties hier hoef ik dat ook niet meer te verwachten. Opgelicht dus. Bah
Oplichters!
Betaald niks ontvangen
Betaald niks ontvangen, FRAUDE !!!!. telefonisch en per mail niet bereikbaar
Online een uittreksel aangevraagd en…
Online een uittreksel aangevraagd en betaald maar niet ontvangen. Geen contact gegevens te vinden. Online aangifte gedaan bij de politie. Hopelijk haalt dit nog wat uit maar ik ben er bang voor.
In de veronderstelling dat ik via de…
Bedrijf zit ook achter nepwebsite opvragen kentekengegevens. Gegevens KvK laten zien: VIMEXX BV, team.blue nl, zogenaamd gevestigd aan de Vondellaan 47 in Leiden, maar hier vertoevend:
Krommedijk 5
7911TK Nieuweroord
Aangifte gedaan online eergisteren, maar kan pas op 1 maart op politiebureau terecht...
betaald geen uittreksel ontvangen
betaald, niets ontvangen.
opgelicht dus. het lijkt of je bij de KVK site bent.
Opgelicht!
Opgelicht!
25 euro betaald voor KVK uittreksel en niets ontvangen.
@Esther van der Wijst, heb je tips of adviezen om het geld terug te krijgen ?
Ook opgelicht
Ook opgelicht, zoals vele voor ons… Wij hebben online aangifte bij de politie gedaan, binnen 10 minuten krijgen we een e-mail en het geld stond een dag later terug op de rekening. Misschien een idee om ze toch aan te pakken met z’n allen?
Niet doen!!
Per ongeluk hier besteld, niks ontvangen een geen reactie meer :(
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.