Unika-Outlet.dk

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde bl.a. bestilt sokker, men fik dem leveret i forkert størrelse. Tommy lovede prompte at sende den rigtige størrelse uden beregning.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde fået bestilt varer i ferietiden (det stod på hjemmesiden), men straks "Unika Outlet" var tilbage fra ferie blev der fulgt op på bestillingen. Jeg blev kontaktet pr. telefon og email, omkring... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde lavet en bestilling, som var lidt "mystisk", idet størrelserne var forskellige, men jeg blev ringet op af Unika-outlet, som gerne ville høre, om det var med vilje. Der var endda blevet målt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte et par Replay jeans og de blev fremsendt asap. Desværre var der sket en fejl hos unika-Outlet, så jeg fik en forkert model. Da jeg rettede hevendelse angående dette dagen efter, ble... See more

Company details

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Super service!

Tommy var super både på service chatten og mail, og fandt det jeg søgte.. Og holder øje på mine vegne i fremtiden. Det kan jeg bruge til noget... Hvis der kan fremtrylles noget i min størrelse så har jeg ikke brugt de sidste penge i biksen.. For både kvaliteten og prisen er bestemt ok...

June 5, 2011
Rated 4 out of 5 stars

Godkendt

Varen kom som lovet og er fin. Dog var der lidt rod med ordrebekræftigelse som kom flere gange og så lidt suspekt ud - men alt virkede dog i sidste ende og varen fejlen ingenting.

May 24, 2011
Rated 4 out of 5 stars

god tøjbutik

Fik mine varer hurtigt, dem jeg sendte retur fik jeg penge tilbage fra uden problemer.

Man kunne ønske en bedre returnerings vejledning.

April 5, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering - god service.

Jeg købte 3 par cowboybukser. Og hvor var det dejligt, at se en hjemmeside, hvor de også har taget sig tid til at notere bredden på låret, selv om det er "outlet-bukser".
Hurtige til at svare på spørgsmål pr. mail og hurtig levering!

March 13, 2011

Super god service

Super god service på nettet. Bestillingen er nem og varen kommer hurtigt.
Jeg mangler dog at kunne komme ind i jeres butik i Horsens og se/mærke/prøve udvalget.

February 27, 2011

hurtig

unika-outlet sælger varene billig og sender hurtig

February 15, 2011

Hurtig levering uden problemer

Har af to omgange købt kjoler hos Unika Outlet. Begge gange kom varene allerede dagen efter. Varene var perfekte, præcist som angivet på billederne på hjemmesiden.

Kan roligt anbefale butikken til andre.

November 18, 2010
Rated 5 out of 5 stars

***** -en rigtig god oplevelse :-)

***** og meget hurtig levering ,- fra dag til dag. Det er herligt ikke at skulle gå og vente i ugevis på sit nye tøj :-)
-og så var der endda en sød lille ekstra gave vedlagt - Tak

August 17, 2010

Super service!

Jeg var interesseret i et par Pirelli sko, som desværre ikke fandtes i min størrelse, og da jeg var i tvivl om størrelsesangivelsen på sitet, skrev jeg en mail. Omg. fik jeg svar, at de var ved at undersøge sagen, 1 time efter var der svar. Efter anbefaling, bestilte jeg et par sko, et nr. større end jeg normalt bruger, og de passede bare perfekt.

Jeg bestilte om lørdagen, og skoene var her mandag! Det kan da ikke blive hurtigere.

De bedste anbefalinger fra mig.

March 3, 2010

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look