See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Elsker elsker elsker!! Champagne showet hele vejen! Kæmpe oplevelse alle pengene værd! Go Extreme or go home. Alle ens spørgsmål bliver besvaret med det samme af de skønne guider. Specielt sandra har... See more

Rated 5 out of 5 stars

sunny beach!! verkligen det finaste och bästa stället jag vart på, magaluf kan hänga sig i granen! haft så kul både under alla events och partykvällar. sen får vi inte glömma de finaste guiderna Frid... See more

Rated 5 out of 5 stars

Skönaste guiderna Olivia & Martina som alltid var hjälpsamma och ställde upp samt kunde svara på frågor dygnet runt! Kunde verkligen inte fått bättre guider i magaluf. Vid samtal med andra researra... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft bästa veckan på Sunny Beach!! Tusen tusen gånger roligare här än i Magaluf. Allting har varit så himla kul, så bra events och ute kvällar. Sen har vi haft bästa guiderna ofc, Bella och Fri... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Jätte händelse rik resa

Jätte händelse rik resa, vill tacka alla sköna guider . speciellt Olle
lite tråkigt att de var mer danskar än svenskar, men vi hade kul ändå ;) bra fester och allt var som utlovat.

July 19, 2019

Hej Ahmed!
Tusen tack för din feedback - den uppskattar vi mycket! Vi hoppas att vi får se dig nästa år igen :)

Bra guider

Vi var ett större gäng som reste till Magaluf nu i sommras. Vi hade till en början större problem att hitta och förstå vart,när och hur man ska gå här i Magaluf.

Men tack vare våra svenska guider Christina och Jo fick vi all hjälp vi behövde, dem nästintill släpade oss hem från krogen.

När våran vän Martin fick solsting och skar upp foten på krossat glas. Fick vi hjälp av Jo att ta hand om såret och köpte med vatten hem till honom.

Jag personligen rekommenderar Uptours på grund av dessa två fantastiska tjejer 🌟🌟🌟🌟🌟

July 16, 2019

Hej Jonny!
Vad kul att ni haft en bra resa och tycker om våra härliga guider och den service som utdelas - hoppas vi får se er nästa år igen! :)
Camilla

Rekommenderar Uptours

Uptours gjorde denna resan mycket roligare än jag hade förväntat mig. Guiderna är helt otroliga! Christina, Olle, Kajsa....... asså, de gjorde resan till ett episkt minne man alltid kommer komma ihåg. Tävlingar och festerna gjorde att man aldrig hade en tråkig stund. Rekommenderar starkt Uptours!
/ Elias ♡♡♡

July 10, 2019

Hej Elias!
Vad glada vi blir för din rekommendation och att du haft en bra och rolig resa. Vi ser fram emot att se er nästa år igen <3

Rated 5 out of 5 stars

Bästa resan med uptours till Magaluf

Bästa resan med uptours till Magaluf! Dom svenska guiderna ve helt sjuka och gjorde resan till den bästa😍 särskilt Kajsa som är helt sjuk på o festa🍾

July 10, 2019

Hej Anna!
Tusen tack för din feedback, vi blir så glada och hoppas att vi får se dig nästa sommar igen :)
Rasmus

Rated 1 out of 5 stars

Vill bara uppmärksamma alla som åker…

Vill bara uppmärksamma alla som åker med Uptours att de paket som står på hemsidan inte innehåller det som man får på plats

De listar silver, guld och platinum och vad som ingår
Sedan har de en liten klausul att det kan komma att ändras och det kan ju givetvis vara OK

Men det man inte vet är att de inte informerar om att de har ett 4:e paket som heter extreme

Det de gör är att de lockar med dessa paket på hemsidan och ungdomarna bygger upp förväntningar om sin livs resa
Sedan plockar de bort bitar ur paketen och de får man köpa till i extreme-paketet på plats. Alltså en form av smart falsk marknadsföring

Detta kan ju givetvis bli livets resa men var väldigt noga med att få info om vad som ingår

De är sluga och falska

Hej Stefan!
Vi beklagar att du inte är nöjd med din resa.
På vår hemsida står det i beskrivningen om Vip-Paketen att ändringar kan förekomma kring vilka fester det är som kommer ingå nere på destinationen. Om någon fest inte är med så ersätts den av en annan så att det antalet fester ni har betalt för ingår i ert paket. Du får gärna skicka ett mejl till oss på info@uptours.se.
Igen beklagar vi att ni inte är nöjda med resan men hoppas att resten levde upp till era förväntningar.
Rasmus

Bästa resan i mitt liv

Bästa resan i mitt liv, älskar uptours! Uptours kan festa inte nordic. Ångrar ingeting, fett värt det! Reseguiderna äger! Kajsa är den bästa riktigt partypingla.

Hej Rebecca!
Tusen tack för din feedback - vi blir så glada för det! Och så hoppas vi att vi får se dig nästa år igen <3
uptours

Jättebra resa!!!!!

Jättebra resa, verkligen ett minne för livet. Bra planerat, bra reseguider och bra fester. Ångrar mig inte ens sekund att jag bokade med Uptours.
Kajsa är bäst!!!!

Hej Mira!
Tack så mycket för din feedback - vi blir så glada! Hoppas vi får se dig nästa år igen så att du får festa med våra härliga guider en gång till!!

Rated 5 out of 5 stars

Magaluf var den sjukaste resan…

Magaluf var den sjukaste resan någonsin!!
Kajsa var den bästa guiden!! 🎉

Hej Zoe!

Wohoo

Magaluf va fett, asbra och alla måste åka dit!! Kajsa var den bästa guiden 😝😍

Hej Johanna!
Tusen tack för din feedback - den gör oss väldigt glada! Hoppas vi ser dig nästa år igen :-)

Rated 5 out of 5 stars

Magaluf var sjukaste resan i mitt liv…

Magaluf var sjukaste resan i mitt liv och guiderna var grymma särskilt Kajsa🎉🎉
Rekommenderar till alla att resa med uptours!!

July 1, 2019

Hej Philip!

Rated 5 out of 5 stars

Bästa semestern jag varit med om kajsa…

Bästa semestern jag varit med om kajsa är den bästa och snyggaste rese guiden i hela magaluf🤙🏻😍

July 1, 2019

Hej Felix!

MAGALUF😍

MAGALUF😍
Min resa kommer inte glömmas. Helt sinnessjuk var det! Guiderna var helt Fantastiska, Jo, Kajsa, Kajsa, Christina och Cathrine älskar alla dem❤️ De är otroliga på att festa ta hand om gäster med mera. Rekommenderas verkligen😍

Hej Sara!
Tusen tack för din feedback - den betyder mycket för oss! :-)
Det är ett minne för livet tillsammans med våra härliga guider. Hoppas vi får se dig nästa säsong igen <3

Bästa ungdomscharter!

Har varit i Magaluf 2 gånger, första gången var med uptours och hade min livs bästa resa och festvecka, fullproppat med fester, event och rabatter med Extreme vip bandet!😍andra gången skulle jag åka med Nordic men redan första dagen insåg jag att uptours har bättre med event, Mer än dubbelt med fester så då köpte jag självklart Extreme vip bandet igen och hängde med uptours även denna resa👏🏻 Det bästa med uptours är väl att man festar med guiderna! Aldrig träffat så roliga människor, t.ex Olle och Nikolaj 👏🏻😍inte kunnat haft det bättre! Om ni åker för att festa rekommenderar ja verkligen uptours, om ni åker på en pensionär eller rehab resa så rekommenderar jag nordic😉

Hej Fanny!
Tusen tack för din feedback! - den gör oss så glada :-)
Och vad kul att du haft det roligt på våra event tillsammans med våra grymma guider. Hoppas vi får se dig nästa år igen! <3

Resa med uptours:)

Jag och några grabbar köpte resa till magaluf med uptours, vi hade så kul, många fester, sköna guider och fint hotel.

Hej Jacob!
Tusen tack för din feedback - den gör oss väldigt glada :-)
Hoppas vi får se dig nästa år igen!

En grym resa

En sjukt bra resa som man aldrig kommer att glömma. Saker hände hela tiden. Spelade ingen roll om man var trött någon dag, så fort man träffade guiderna och deras härliga energi så blev man genast taggad. Guiderna var väldigt trevliga och man blev polare med dom vilket gjorde resan roligare. Guiderna gjorde festerna så sjukt mycket häftigare med sina tävlingar och sin positivitet. Det var aldrig en "vanlig fest" utan alltid någon utöver det vanliga vilket man ska tacka guiderna för!

Hej Joacim!
Tusen tack för din feedback - den gör oss väldigt glada :-) Hoppas vi får se dig nästa år igen!

Rated 1 out of 5 stars

Ljuger om allt o är sämst

Ljuger om allt o är sämst. Vill bara lura ungdomar på pengar genom att lova saker dom inte håller.

June 29, 2019

Hej Josefin!
Beklagar att du inte är nöjd med din resa. Utifrån vad du skrivit kan jag tyvärr inte ge dig ett svar på ditt problem men du är varmt välkommen att skicka ett mejl till oss på info@uptours.se med vad som du inte är nöjd med på din resa så svarar vi dig där.

Rated 1 out of 5 stars

Uptours ljuger om sina paket

Jag och några grabbkompisar bokade en resa till sunny beach. Resan började med att vi bokade det minsta paketet (silver) men valde sedan att uppgradera pågrund av att vi ville gå på bland annat pool party, uv fest och skumfesten, men när vi väll kommer ner så får vi inte gå på ngn av dem här festerna utan att betala ännu mer pengar. Uptours försöker även lura en på pengar då det är betydligt dyrare att köpa festerna från uptours en ifrån Vikings personal.
UPTOURS SUGER

June 29, 2019

Hej Julius!
Beklagar att du och vännerna inte är nöjda med er resa. På vår hemsida så står det att vilka fester det är som ingår i de olika paketen och att de kan variera och ändras nere på destinationen. Du får gärna skicka ett mejl till oss på info@uptours.se.

Rated 1 out of 5 stars

Ang vår resa till Ayia napa

Vårt kompisgäng åkte med uptours till aiya napa och de va f*n en upplevelse. De första jag måste säga är att uptours kör med falsk märknadsföring. Vi bokade rum på Rio napa och bilderna de visade på "deras" pool var verkligen inte samma som när vi kom ner. De visade bilder på 2-3 olika pooler men de fanns bara en skruttig pool som inte var något att hänga i granen. När vi kommer ner så tror vi såklart att vi bokat ett "ungdoms hotell" som skulle vara rena paradiset för ungdomar med 100 andra ungdomar (vilket dom hade skrivigt på sin hemsida men nu ändrat). Men nej, vi kommer till ett visserligen hyfsat fint hotell men verkligen inga andra ungdomar. Vårt gäng på 13 pers får tre olika rum och vägg i vägg med två av rummen bor ryska barnfamiljer. Första natten kommer vi hem ganska sent men gör inte särskilt mycket ljud ifrån oss. Andra kvällen så kommer vi hem runt 05 och ska lägga oss. Då har hotellet glömt att skruva fast ett metallräcke som är precis brevid våra rum. Såklart så råkar en i gänget använda räcket så de trillar ner och välter en flaska som stod där med. Då blir det ett jä*la liv för då springer en rysk tjej ut och börjar skrika på oss. Vi försöker förklara att vi välte den på morgonen också men att hotellet inte brytt sig om att fixa den. Ryssarna vägrar såklart att lyssna men vi fortsätter att försöka snacka. Det slutar med att en av ryssarna försöker strypa en i gänget. På morgonen pratar vår guide med hotellet och kommer fram till att om vi betalar vår deposit på 50 så får vi stanna. En timme efter vi betalat så säger dom att vi inte får bo kvar. Vår guide fixar iaf så att de byter oss till Pambos Rocks vilket var mer av ett ungdomshotell iaf. Men rummen rätt sk*t, de va många saker i dom som var sönder vilket vi fick höra av andra där nere att de fått betala för när de inte vart dom som gjort det. När vi ska hem sen så frågar vi om vår deposition som vi la in på de andra hotellet. Då säger vår guide att bara ett rum av tre får tillbaka den vilket är helt oförståligt eftersom vi inte gjorde sönder NÅGOT på hotellet.

Slutsatsen är iaf att inte boka något med uptours om ni vill ha en bra upplevelse.

June 23, 2019

Hej Felix!
Jag beklagar att ni inte är nöjda med er resa med oss.
Poolen som finns på hotellet är nyligen byggd och vi därför inga bilder på den på vår hemsida så ni kan inte ha sett bilder på poolens utseende där. Ifall ni är missnöjda med er resa så kan ni skicka in ett mejl till oss på info@uptours.se så kommer ni få svar där på er reklamation.
Igen så beklagar jag att ni inte är nöjda med er resa.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look