Elsker elsker elsker!! Champagne showet hele vejen! Kæmpe oplevelse alle pengene værd! Go Extreme or go home. Alle ens spørgsmål bliver besvaret med det samme af de skønne guider. Specielt sandra har... See more
See what reviewers are saying
sunny beach!! verkligen det finaste och bästa stället jag vart på, magaluf kan hänga sig i granen! haft så kul både under alla events och partykvällar. sen får vi inte glömma de finaste guiderna Frid... See more
Skönaste guiderna Olivia & Martina som alltid var hjälpsamma och ställde upp samt kunde svara på frågor dygnet runt! Kunde verkligen inte fått bättre guider i magaluf. Vid samtal med andra researra... See more
Vi har haft bästa veckan på Sunny Beach!! Tusen tusen gånger roligare här än i Magaluf. Allting har varit så himla kul, så bra events och ute kvällar. Sen har vi haft bästa guiderna ofc, Bella och Fri... See more
Uptours Sunny Beach 2k17
De trevliga uptours guiderna och uptours party program gjorde resan till Sunny Beach hundra gånger bättre. Jag blev sjukt nöjd med hela resan, hade jättekul och varje gång man behövde hjälp så fanns våra guider där för oss. Fortsätt så hörni.
Bästa resan någonsin!!
Bästa resan någonsin! Festerna var otroligt roliga och man fick upplevelser för livet. Det bästa av allt var guiderna såklart <3
Skönaste guiderna och bästa festerna!
Skönaste guiderna och bästa festerna!! Roligaste resan jag någonsin gjort <3
Forfærdelig tur til Magaluf - Juli måned
Turen til Magaluf var noget af det værste jeg længe har oplevet, vi blev smidt på et hotel, med det værste mad, en elendig all inclusive, hotellet var dog fyldt med unge som vi blev lovet, hvilket resulteret i, at der blev kastede utrolig mange flasker/glas osv ned i pool området, som IKKE blev fjernet af hotellet, på trods af de blev gjort opmærksomme på det.
Derudover var guiderne simpelthen noget af det værste jeg længe har oplevet, ikke styr på noget som helst, de har ingen forståelse for at holde/arrangere fester. Det var utrolig besværligt og komme i kontakt med guiderne, når man endelig fandt frem til én, var de fuldstændig uvidende omkring området vi befandt os i. Kunne jeg give 0 stjerne frem for 1, havde jeg selvfølgelig gjort dette.
Det var første og bestemt sidste gang, jeg benytter mig af Uptours.
Vil til enhver tid anbefale Ungrejs fremover!
Mycket dålig resa
Mycket dålig resa kändes väldigt oorganiserat och guiderna visste knappt vad eventen var och var man skulle och tid. Hotellet man bodde på var dåligt dem städade inte och det var i ett lyhört och obehagligt område!
Absolut en katastrofe at et dansk …
Absolut en katastrofe at et dansk selvskab kan finde på at sende danskere på et hotel som vistanova.
Kakkelakker, elendig mad, rengøring var ikke eksisterende hverken da vi fik værelset, eller i ugens løb, ubehøvlet betjening fra hotellets personale, aircondition som der blev lovet virkede ikke ordenligt på nogle af værelserne, to mands værelse hvor der var slået en weekendseng op så der kunne være 3, jeg kunne blive ved...
Useriøst af jer og kan kun være fordi i skummer fløden på hotellet som gør i har samarbejde med dem, samtlige danskere vi har talt med her har været utilfredse.
Føler mig virkelig snydt og fejlvejledt af uptours, så udfra det vil jeg anbefale andre at benytte sig af andre selvskaber.
När man sitter hemma i kalla Sverige …
När man sitter hemma i kalla Sverige efter en grymt underbar vecka med dom absolut bästa guiderna man träffats, så är det lätt värt att gå till jobbet med dunder förkylning och skallabank. Hade det inte varit för Bella, Frida och Viktor hade resan varit hälften så bra, ni är bäst och ni förtjänar det bästa!! Vi kommer aldrig glömma er och vi älskar er!😘❤️
Fantastisk oplevelse IGEN i år
Fantastisk oplevelse IGEN i år! :-D
Jeg har nu rejst til Sunny Beach med Uptours to år i træk og alt har bare fungeret perfekt! Fine hoteller, god hjælp til at finde rundt, samt komme fra luftehavnen og tilbage igen og fantastiske guider begge år - men især Frida, Bella og Viktor som har været der begge år, er nogle skønne guider!!
De er super søde og hjælpsomme, og altid klar på sjov og fest - og de er gode til at få gæsterne med! Generelt er det altid en god oplevelse at rejse med Uptours og det kan helt klart anbefales! :-)
Uptours
Kunde inte haft en bättre resa till sunny beach, riktigt grymma fester och dom bästa guiderna Bella, Frida och Viktor som höll stämningen uppe var dag!
Bästa resan och bästa guiderna ever
Bästa resan och bästa guiderna ever! Bella,Frida och Victor, ni är de bästa guiderna ever!!❤️😍😍😍
Magaluf
Nice resa och trevliga guider! Rekommenderat! Hotellen kanske inte är dem bästa men ändå... Jag var på TRH.
Bästa guiderna!!
Bästa guiderna!!! Sebbe, Marthina och danskarna;) hade askul och saknar redan hänget vi hade 👊👊👊
Andre / Sunny beach cock cam
Bästa resan i Sunny beach med bästa uptours som löste allt och självklart de bästa guiderna frida och bella som höll sexlusten uppe under hela resan
Sunny Beach **** Cam
En extremt lyckad resa! Med mycket nöje och massor med nya vänner! Två underbara guider (Frida och Bella) som verkligen har varit hjälpsamma och trevliga! (Snygga också såklart 😉) Vad mer kan man begära?
Riktigt fet vecka
Riktigt fet vecka! Guiderna var bäst o festerna va ännu bättre!
Uptours
Grym resa! Bästa och snyggaste guiderna, en helt oförglömlig resa! Rekommenderar alla att åka med Uptours!!!
Detta är nog det sämsta möjliga …
Detta är nog det sämsta möjliga flygbolag! Jag och 5 grabbar skulle boka en rese ner till Magaluf i en vecka . När vi hade bokat genom datorn och beställt buss till vårat hotell såg allt bra ut men efter ca. 3-4 veckor skrev dem att dom hade förflyttat vårat flyg till sämre tider så vi flyger senare och landar tidigare, och det var vi inte så jätte nöjda med men vi tog det ändå. Men nu när vi har landat kom det ingen buss så vi tog en taxi till vårat hotell men när vi kommer till hotellet för art checka in så säger de att uptours har avbrutit våran resa! Så nu sitter vi här med inget boende i Magaluf :/
Snälla boka inte med detta resebolag dom ljuger och dom svarar inte när man ringer!
MAGALUF 2K17!!
Jag o mina 19 kompisar hade the time of our lifes asså, sjukaste resan! Vi hade dom bästa guiderna Martina, Olivia, Sebbe, Kevin och Fredrik som gjorde att resan ägde ännu mer! Vi ska definitivt till Magaluf igen! Vill redan tillbaka, inte ens kommit hem än!!<33
Bella almstedt
Bella och Frida, dem är som en klippa i stormen att luta sig mot. Dem är som en sol och en måne. Finns alltid där 24 timmar om dygnet. Bästa guider man kan tänka dig
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.