Jeg blev anbefalet våbensmeden, af MB jagt i Hobro.. for drejning af gevind på Browning Bar.. med fast løb. De var de eneste i Dk., som kunne hjælpe mig, ringede om de kunne hjælpe mig,..og det... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Super uprofessionel! Bestiller jagtriffel til brug til jagt i udlandet. Bestillingen forgår på VS hjemmeside ti minutter efter sælgeren har sagt han sidder med den i hånden nu. Om formiddagen dagen de... See more
Jeg har ikke andet end positive oplevelser med våben smeden. Nogle at delene havde de ikk på lager i en farve, men Mathias ringede og sagde de stadig havde i andre farver og om jeg ville have dem i s... See more
Company replied
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Jeg kan anbefalet våbensmeden.100%.😎
De var de eneste i Dk., som kunne hjælpe mig, ringede om de kunne hjælpe mig,..og det kunne de.👍
Aftalte at komme mandag eftermiddag den 16/3 og lavede aftale, om de havde tid til lave gevind inden fredag den 20/3,.. de ringede riffelen var klar til afhentning den 18/3😎 dette kan man da kalde 100% service..
Nu kan jeg igen køre til Støvring,..🚗 og klar til Bukke jagten..
Super hjælpsom
Super hjælpsom, forklarer det hel super godt og har tid til hjælp. Glæder mig til næste besøg …
Det var så sidste gang
Det var så sidste gang, jeg satte min fod i den butik, uvidende og pivringe.

Reply from Vaabensmeden
Kanon service samt kompetent viden.
Jeg har ikke andet end positive oplevelser med våben smeden. Nogle at delene havde de ikk på lager i en farve, men Mathias ringede og sagde de stadig havde i andre farver og om jeg ville have dem i stedet.
Jeg bestilte det onsdag aften, mathias ringede Torsdag morgen og fik styr på det. Fredag morgen er pakken med delene modtaget.

Reply from Vaabensmeden
Hjemmesiden er ikke opdateret med lager…
Prisen var ok, og personalet kunne svare på spørgsmål om formiddagen, hvilket førte til mere salg da man anbefalede et andet produkt også. Desværre er det tilsyneladende kundens eget ansvar at ringe ind i butikken for at sikre sig at varen er på lager… det har jeg aldrig oplevet før.
Så skal man bruge webshoppen skal man ringe ind i butikken, inden man bestiller.
Ordren er blevet annulleret.

Reply from Vaabensmeden
Lidt af en blandet oplevelse
Lidt af en blandet oplevelse. Jeg havde om fredagen ringet til våbensmeden og spurgt om de kunne montere et lpa sigte på min beretta 92fs inox . Da jeg bor 80 km væk spurgte jeg om det kunne lade sig gøre at montere det mens jeg ventede. Fik at vide at det kunne sagtens lade sig gøre hvis jeg bare kom om formiddagen. Jeg aftalte at jeg mandag kl.9 ville jeg møde op i butikken. Det første jeg fik af vide i butikken hvar at det plejede de ikke at gøre mens man ventede. Heldigvis lykkedes det at få det lavet mens jeg ventede, ellers havde køreturen været forgæves. Man burde være enige om hvad man siger til kunden om hvad der kan lade sig gøre.
En anden ting man bør tage til efterretning er at medarbejderne ikke diskuterer højlydt foran en kunde om deres indbyrdes problemer med en vagtplan. Vent dog til der ingen kunder er ,da det giver en dårlig stemning i butikken.
Lige en opfølgning fra i dag onsdag på skydebanen. Jeg skulle skyde det nye sigte ind men til min store frustration ville pistolen ikke affyre skud. Ved fælles hjælp fra mine medskytter fandt vi ud af at der sad et lille stykke metelgrat som forhindrede slagstiften i at virke. Med møje og besvær fik vi det fjernet. Det eneste sted det kunne komme fra var da det nye sigte blev monteret. Simpelthen for dårligt at sådan noget kan ske hos en professionel bøssemager. For mit vedkommende er det nok sidste gang at jeg bruger våbensmeden.

Reply from Vaabensmeden
Ubehageligt at føle sig til ulejlighed som kunde
Opdateret anmeldelse:
Jeg havde en lidt ærgerlig start på mit kundeforhold hos Vaabensmeden, som udløste en træls anmeldelse her.
Jeg har selv valgt at opdatere anmeldelsen her efter en god snak med Kristian, da jeg i dialogen med ham, fik svar på de spørgsmål som jeg havde.
De blev besvaret med en grundighed og faglighed, som jeg ikke har oplevet hos mine lokale våbenforhandlere.
Det bliver her jeg køber min første riffel.

Kvalificeret personlig service.
Stor viden. Meget villig til at vise alle muligheder frem inden for den pistol kaliber jeg havde kikket på (go hjemmeside) Fik meget personlig go service og dialog. Go tid til spørgsmål og at få varen i hånden.
meget positiv oplevelse.
Glæder mig til at hente mit drømme køb.
Lynhurtig og kompetent service
Jeg manglede en skæfteskrue til min riffel. Min mail kommer knap nok ud af min mailbox, inden jeg har svar fra dem.
Nu sidder jeg allerede med en track&trace, og venter på min pakke.
Det er noget af en diametral modsætning til en anden unavngiven - og for mig mere lokal - våbensmed, der stadig ikke har svaret efter en uge+.
12 år som kunde
Har kommet hos våbensmeden i over 12 år nu og er aldrig gået skuffet derfra.
Om det har været reparationer eller bestillinger af vare eller særkonstruntioner til konkurrence rifler har de altid leveret til tiden og i høj kvalitet.
Jeg ved mange mener priserne er høje og det er rigtig nok. Men i min optik får man hvad man betaler for og skal man have kvalitet må man også være villig til at betale for det. God vejledning og professionel hjælp hvad end det drejer sig om.
Imødekommende og perfekt service
Imødekommende og perfekt service - selvom jeg ikke havde ret til ombytning af køb (for længe siden).
Var ikke tilfreds med mit TRIKKERCAM og jeg fik en tilgodeseddel på beløbet og er yderst tilfreds med den ordning.
2 år. Stadig ikke fjernet mit gamle våben fra SKV tilladelse.
Købte tilbage i august 2022 en gammel Otterup .22 af dem. Jeg afleverede den til dem igen, da jeg mente der var fejl på. Det viste sig at låsestolen var flækket. De tilbød at finde en anden til mig og jeg takkede ja. At vente på endnu en SKV tilladelse, typisk 3-6 måneder, er ret træls. Mere træls er det dog at de stadig ikke har afmeldt den gamle riffel hos SKV kontoret endnu. Vi nærmer os nu næsten 2 år siden de modtog riflen. Trods mail og opringninger fra både mig og formanden i min skytteforening, sker der ikke noget. Det er enormt frustrerende.
Jeg købte en revolver af dem i .357 magnum. Fik endelig min SKV og revolveren blev hentet hjem. Opdagede at den tromle der fulgte med, kun passede til 9mm. De tilbød at køre rivaler igennem, så den passede til .357. I første omgang takkede jeg ja, men efter flere uger med "hov jeg har bestilt den forkerte rival" osv, bad jeg om pengene tilbage. Det fik jeg og denne gang tog det "kun" ca 6 måneder at fjerne revolveren fra min tilladelse. Til sammenligning solgte jeg for nyligt en 9mm pistol til Hunters House. 10 dage efter havde jeg et nyt SKV kort i hånden hvor den var fjernet.
Jeg synes at det er vildt ærligt, at de er så dårlige til alt hvad der har med service at gøre. Ville så gerne støtte dem, da de er den tætteste våbensmed på mig, der sælger pistoler. Desværre må jeg indrømme at jeg har brugt min sidste krone der.
Det tager 3 minutter at sende en mail til SKV kontoret, hvor der står de har modtaget en riffel fra mig og alligevel skal jeg snart for anden gang, til årlig kontrol forklare at de ikke har fjernet våbnet i har fra mit navn endnu.
Det er ikke kun våben der ikke…
Det er ikke kun våben der ikke refunderes, Jeg købte to rembøjler i "standard" størrelse, dette blev jeg fortalt af sælgeren, det var de så ikke, de var for små til det hul de skulle passe i, fair nok, det kan jo ske. Men få pengene tilbage, - næehnej, "Det gør vi ikke" Man får et tilgodebevis. Jamen det er da herligt, det svarer jo til at sælge et par sko i str 45 og så give kunden str 44, for derefter at nægte at give pengene tilbage. Det er sidste gang jeg har brugt penge hos Vaabensmeden, -og jeg skal hilse og sige det ikke er småpenge jeg har lagt hos dem. Lidt ulden måde at køre forretning på, -jeg er bare glad for det var 199,- og ikke 10.000-, jeg havde købt for.

Reply from Vaabensmeden
Vaabensmeden er et fantastisk sted at…
Vaabensmeden er et fantastisk sted at handle, jeg har sidst købt ny riffel og pistol - det er en fornøjelse at opleve, at der stadig findes butikker med personale, der brænder for deres erhverv og ved, hvad de taler om.
- Jeg har efterfølgende konstateret en lille fejl på pistol tilbehøret. Jeg henvendte mig i butikken, og produktet blev straks ombyttet.
Tak for hjælpen, SUPER service og signaturen Mathias.
MVH Michael
Behagelig og superprofessionel service.
Behagelig og superprofessionel service.
Havde problemer med min Schultz og Larsen Riffel.Tog chancen og kørte forbi våbensmeden torsdag, da jeg skulle på jagt i Sverige i weekenden. Mathias undersøgte den grundigt og fik løst problemet. Tak
Sådan skal det være!
Bestilte varen søndag aften, de sendte den mandag og den ankom tirsdag. Alt var i orden som man kunne ønske sig.
Fin service og hurtig og effektiv…
Fin service og hurtig og effektiv betjening på køb hos webshoppen. Kan varmt anbefales og glæder mig til at handle der igen.
Jeg var forbi Våbensmeden for et par…
Jeg var forbi Våbensmeden for et par uger siden for at købe en ny dæmper (A-tec PRS2) og et MDT greb til min riffel.
Som sædvanlig, rigtig god service denne gang fra Mathias. god intro til fordele og ulemper ved de forskellige dæmpere og greb. Alt blev herefter monteret mens jeg ventede. Super god oplevelse :-)
Fortrydelse
Jeg købte en riffel i forgårs og fortryder således mit køb i dag hvorefter jeg møder op for at gøre brug af den returret som våbensmeden reklamere med på deres hjemmeside. Ved adspurgt for jeg af vide at den returret kun er er gældende for netkøb og mit køb således er bindende da jeg købte i butik. Jeg synes det er misvisende og dårlig service, og jeg kommer ikke til at handle der igen.

Reply from Vaabensmeden
Købte et rødpunkt sigte til min s&w mp…
Købte et rødpunkt sigte til min s&w mp til 2100 hos vaabensmeden. Det bliver monteret der nede. Køre i klubben med stor glæde og skyder det ind og det virker fint første gang. Anden gang jeg skal skyde med den bliver punktet og jeg tænker det var sgu alligevel hurtigt den var løbet tør for strøm.
Hjem og skifter batteriet. Og tager den med den efterfølgende torsdag i klubben og den blinker svagt og forsvinder helt. Den kommer dog igen. Det var så den aften 🤬
Nå men jeg køre ned til dem og siger den er helt gal med sigtet. De får den i til inspektion. Der går nogle dage inde christian ringer og siger der er væske ind i sigtet ved batteriet. Nå tænker jeg det er vel bare en rep eller reklamation for jeg har ikke putter det der ind. Den ligger tørt i våbenskabet når den ikke er i transportkassen på vej til skydning. Meeen nej der er ikke reklamation på sådan noget for der er væske i sigtet. Han forslår dog og prøve og sprøjte noget rense væske i det. Og det er det.
Så 2100 + 400 for at få mit gamle sigte på igen.
Det er fanme første og sidste gang jeg bruger vaabensmeden for service forfindes ikke der nede.
Så jeg smed 2500 kr ud på at ha et sigte som blev brugt 3 fange hvor det kun virkede den første gang 🤬🤬🤬