Ved huskøb fik vi Vemmelund malerfirma til at male hele huset. Det har vi været super tilfredse med, vi har oplevet virkelig god service og resultatet er i top. Vores gulvmand var en dag bagud og a... See more
See what reviewers are saying
De tager overpriser ved fraflytning. Bruger deres ejet malerfirma til og lave fraflytning maler arbejdet og det bliver trukket i langdrag og overforbrug på regningen man da vi flyttet ind var det tyde... See more
God og hurtig service. Vemmelund ejendomme har hjulpet mig med Spartling, nyt filt på alle mure og maling i et hus vi købte december. I gennem hele processen har der været en god og positiv tone fra... See more
Det har været en sand fornøjelse at have Frederik og team til at stå for maler- og gulvarbejde i forbindelse af fraflytning af vores kontor. God pris, godt udført arbejde, god kommunikation og en fl... See more
Company details
Information provided by various external sources
Skal du bruge en dygtig maler nær Silkeborg, Bjerringbro og omegn? Vi lægger vægt på professionel, seriøs og fremfor alt troværdig service. Kontakt os for et uforpligtende tilbud!
Purhusvej 12, 8600, Silkeborg, Denmark
- www.vemmelund.dk
No recent history of asking for reviews
Min kæreste skal flytte ind i en…
Min kæreste skal flytte ind i en lejlighed hos vemmelund.. Under hele processen bliver hun stemplet og talt grimt til af en medarbejder.. Det er en skam at et firma skal have sådan et ry på grund af en forsmået kvinde ved telefonen.. Da jeg er kender til lovgivningen nævner jeg ikke vedkommende ved navn men håber at ledelsen selv er klar over hvad hun har gang i.. Jeg kan umuligt anbefale at bruge selskabet på grund af hende..
Udlejer - Toppen af poppen. ;-)
D. 26-11-2012 overtog jeg min tidligere samlevers lejemål hos Vemmelund Ejendomme.
Jeg kom fra den almene boligsektor, og havde hørt meget dårligt om private udlejere, så jeg var spændt på hvad jeg havde rodet mig ud i.
Nu er jeg så flyttet igen, og kan konstatere, at det hele vejen igennem alene har været en god og positiv oplevelse, at være lejer hos Vemmelund Ejendomme.
Historien:
Lejeenhederne er opført i år 2008, min tidligere samlever overtog lejemålet i 2009, og kunne konstatere en række fejl og mangler.
Den tidligere udlejer foretog sig intet, på trods af gentagne henvendelser og klager fra flere lejere.
Da Vemmelund Ejendomme overtog lejemålene, blev samtlige lejere opfordret til at indgive en fejl- og mangelliste, og kort tid efter var samtlige fejl- og mangler udbedret.
Siden er der etableret hegn om haverne, lagt nyt tag, og ejendommen er vedligeholdelsesmæssigt opdateret udvendigt på alle områder - helt uden huslejestigning.
Ejendommens funktionærer har altid været hurtige og effektive til, både at holde ejendommen i pæn, ryddelig og ordentlig stand, samt sørge for udbedring af evt. defekter, som f.eks. da køleskabet begyndte at larme ulideligt, da blev det straks skiftet.
Ved fraflytning er det i lejeaftalen aftalt, at lejemålene skal overdrages nyistandsat. Det kostede naturligvis noget, men få dage efter flyttesyn/overdragelse, modtog jeg det fulde indskud retur.
Hos Vemmelund Ejendomme, har jeg altså alene oplevet en helt igennem seriøs, effektiv, og reel behandling på alle fronter, og derfor denne anmeldelse.
Ret skal være ret - Er man et svin skal det frem, er man ikke, skal det også frem. ;-)