Goede ervaringen
We hebben altijd goede ervaringen met dit bedrijf. Reageren snel en zijn erg klantvriendelijk, zeker een aanrader!
Afgelopen week een nieuwe cv ketel geplaatst, Monteur stelde zich netjes voor aan de deur, Wouter, vervolgens zijn werk keurig en vlot gedaan.Ik was onder de indruk van zijn keurig manieren (wat in dit land helaas vaak ontbreekt) Bridget.
Afgelopen maandag kwam er een monteur (Marco) voor het onderhoud van de cv-ketel.De monteur belde een kwartier van tevoren dat hij eraan zou komen. Hoe netjes is dat? De monteur was klantvriendelijk, correct, netjes en heeft zijn werk goed gedaan. Wij zijn dus zeer tevreden.
Telefonisch een prijs afgesproken over een onderdeel dat vervangen moest worden. Zij kenden het probleem met de cv ketel en het was een vaak voorkomend probleem. Er was snel hulp beschikbaar. Dus donderdagochtend vrij genomen en de monteur kwam langs en heeft het probleem opgelost. Krijg ik 4 dagen later per mail een factuur die 2x hoger uitvalt dan afgesproken. Wat is dit nou?! Ja ik voel me opgelicht.
Er moest op korte termijn een hoofdafsluiter vervangen worden en een radiator in de badkamer afgekoppeld. (aangesloten op stadsverwarming).
Na telefonisch contact en navraag door servicemedewerkster was er op vrijdag middag nog een gaatje, waarna alles snel en naar tevredenheid is uitgevoerd.
Blijf maar verre uit de buurt van dit bedrijf. Er is bij een CV ketel vervangen en dit is finaal misgegaan. Er worden Polen ingezet die de taal niet machtig zijn. Dan heb je weleens een miscommunicatie. Goed dat is niet erg, als het werk maar goed wordt gedaan. Helaas wat een ellende! Lekkages, schade aan de vloer en de CV-ketel werkt nog steeds niet. Ruim 1500.- verder en geen zak opgeschoten. Het bedrijf zelf is erg laconiek, zijn slecht bereikbaar en komen met smoesjes. Een afspraak maken, daar zijn dan als enige vlot mee en natuurlijk de rekening presenteren. Blijf hier van weg!!!
Learn more about other kinds of reviews.