Erg ruime collectie, duidelijk en mooi opgesteld. Zeer ruime keuze in alles, vooral ook in goed slaapcomfort en mooie onderhoudsvriendelijke tuinmeubelen. Vriendelijke medewerkers, van receptie... See more
See what reviewers are saying
Slechtste service ooit! Nieuwe relaxzetel gekocht achteraf gezien dat de stof van onder bedieningspaneel kwam. Er kwam iemand dit herstellen van de zaak zelf. Resultaat was dat dit nog slechter was ge... See more
Overal vriendelijke en hulpvaardige verkopers. Terwijl zij offertes maken kan je gezellig iets gaan drinken en eten. Via mail wordt je steeds op de hoogte gebracht als er een meubel is binnengekomen.... See more
Beste, Dankjewel voor de goede service en perfecte levering van onze meubels. Chauffeurs/monteurs Wesley en Werner hebben dit super gedaan, waarvoor nogmaals onze dank voor de vriendelijk... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Meubelen Verberckmoes is een volledig vernieuwde meubelwinkel in Sint-Gillis-Waas. Of je nu opzoek bent naar Design, Modern of Scandinavische meubelen, bij Verberckmoes vind je altijd meubelen voor jouw woonstijl. Sinds kort is er ook een deel van de meubel en accessoires collectie online verkrijgbaar en deze wordt ook dagelijks verder uitgebreid.
Contact info
Kemphoekstraat 56, 9170, Sint-Gillis-Waas, Belgium
- 037271300
- info@verberckmoes.be
- www.verberckmoes.be
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Slechte service we hebben een sofa…
Slechte service we hebben een sofa gekocht en niks anders dan problemen zijn al diverse keren in de winkel geweest en zeggen iedere keer dat ze zullen bellen om een afspraak te maken maar nog niks gehoord ik ga de verzekering maar inschakelen nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt
Bijzonder positieve & klantvriendelijke…
Bijzonder positieve & klantvriendelijke ervaring met de tuinmeubel-afdeling in Temse. In maart bestelde ik er 2 lounge-zeteltjes. Diezelfde week nog werd ik gebeld met de minder goede boodschap dat de levering op zich zou laten wachten tot eind mei, en dat ik - indien ik dit zou wensen - de bestelling mocht annuleren. Ik besliste te wachten op de levering die inderdaad gebeurde eind mei. Helaas bleek bij levering de verkeerde kleur geleverd - niet de fout van Verberckmoes zelf, maar van de leverancier. Er werd spontaan aangeboden dat de zeteltjes omgeruild zouden worden en dat ik zolang de foutieve zeteltjes mocht houden. Zo is ook gebeurd. Ik vind dit een zeer positieve en klantvriendelijke aanpak & kan Verberckmoes Tuinmeubelen alleen maar aanbevelen.
Op zoek zijnde naar terrasmeubelen
Op zoek zijnde naar terrasmeubelen, een bezoekje gebracht bij meubelen verberckmoes op 3 april 2022. De keuze was vrij snel gemaakt, en we werden daarbij geholpen door de verantwoordelijke van die afdeling; een zekere Mr. Geert. Een vlotte en bekwame persoon; maar daar nu blijkbaar niet meer werkzaam is.
Tafel en stoelen waren in stock, enkel de parasol was op bestelling, wat een drietal weken zou duren.
De bedoeling was te wachten om het dan in 1 keer te laten leveren.
Na een maand niets gehoord te hebben, hebben we dan voorgesteld om het beschikbare zelf af te halen en verder te wachten op de parasol.
Na ruim 2 maand zijn we dan opnieuw beginnen informeren naar nieuws; met steeds hetzelfde antwoord : NIET GELEVERD.
Na 3 maand ... zei de ondertussen geirriteerde Mr. Geert dat de parasol op de camion zat en dus onderweg was. Nog een weekje geduld dus.
We zijn ondertussen bijna 4 MAANDEN verder !!!
Talloze telefoontjes met steeds de belofte navraag te doen of terug te bellen. Niets van, we staan nog even ver !!
Het niet leveren van een parasol met dit mooie weer is vervelend.
Maar van het kastje naar de muur gestuurd worden met loze beloftes is gewoon degoutant !!
Mooie set tuinmeubelen verberckmoes riemst
Deze winkel heeft een ruim en mooi assortiment tuinmeubelen. We hebben een deskundig en zeer vriendelijk advies gekregen. Meubels zijn snel en volgens aspraak geleverd.
Kortom een prima ervaring.
Pas de souccis.
Pas de souccis.
Honnête par rapport au respect de la livraison.
Les livreurs étaient sympas, pro et courageux.
Ils ne parlent cependant pas français mais ça n'est pas un problème pour moi.
Wij kregen beschadigde kasten
Wij kregen beschadigde kasten, klantendienst uiterst onbeleefd! Uiteindelijk zijn we bijna een jaar verder, hebben we nu steeds geen nieuwe kasten, en worden we nog steeds naar alle kanten uitgestuurd om uiteindelijk weer geen resultaat te boeken. Ik zou zelf niet 1 ster willen geven. Wij kochten alles in deze winkel, en dan worden wij zo bedankt.

Reply from Meubelen Verberckmoes
Ontgoocheld in het onbehulpzaam personeel
Ben zeer ontgoocheld in deze mooie meubelwinkel door het onvriendelijk en onbehulpzaam personeel vandaag in Riemst...Het was tegen het middaguur toen we langsgingen, want we zijn helemaal niet van deze streek...Had 2 mooie salons gezien en wilde wat meer uitleg hebben over de kwaliteit...maar omdat 2 verkoopsters bezig waren wachtte wij rustig ons beurt af...geen enkele oogopslag of oogcontact gezien met het begrip dat ze ons zo snel mogelijk ging helpen... Dan passeerde er nog een mannelijke verkoper en zag dat we aan't wachten waren om geholpen te worden...
gene goedendag, niks vragende liep hij stijf door...daar mijn man zijn geduld al lang zoek was, bleef ik toch nog even rondslenteren...de blonde dame met rode korte botjes wist dat we op haar aan't wachten waren...maar toch dacht ze liever aan haar middagpauze denk ik...vroeg niks aan ons...en eigenlijk mijn goesting was ook al over om bij jullie een nieuwe salon te kopen...meubelwinkels in overvloed!
Denk dat uw verkoopsters eens dringend een opleiding nodig hebben...heb ook 25jaar in een winkel gewerkt...mij moet je niet leren om te gaan met mensenkennis en vriendelijkheid!

Reply from Meubelen Verberckmoes
In april kopen wij ons salon aan…
In april kopen wij ons salon aan waarbij ze zeggen dat de levertijd 3 maand zal zijn. Geen probleem voor ons, wij verkopen ons oude salon in juli en enkele dagen na de ophaling van het oude gaan wij ons nieuwe salon ophalen. Na thuiskomst blijkt dat dit helemaal verkeerd is, onze leuning staat aan de verkeerde kant dus onbruikbaar.
Ik heb dan gebeld en ik moest foto’s opsturen. We kregen geen reactie dus ben ik langsgereden. Daar kreeg ik te horen dat het de fabriek was die fouten had gemaakt en dan ze aan de hand van de foto’s zouden bekijken of er een nieuw besteld kon worden.
In de opvolgende week heb ik dan zelf wederom gebeld met de vraag of ze het correcte salon kunnen her bestellen en of ze het verkeerde kunnen komen ophalen. Want hier mocht uiteraard niks aan miskomen, anders hadden we hier wss ook nog voor kunnen opdraaien.
Na vele telefoons komen ze het ophalen en word het correcte salon “met spoed” besteld.
“Vanaf we de correcte datum hebben laten we iets weten.” Euh niet dus, ik heb zelf weer moeten mailen/bellen (klantendienst is echt om te lachen) en dan blijkt dat de “spoed”levering toch pas eind september daar zal zijn.
Nu dachten we van deze week telefoon te krijgen met datum nieuwe levering maar omdat ook dit uitbleef hebben we zelf maar eens gebeld en ra ra, salon word pas midden oktober geleverd!!!
Dus wij wachten al meer dan 6 maand op ons salon dat uiteraard al volledig betaald is en waarbij we zelf steeds contact moeten blijven opnemen.
Klantendienst reageert hij wanneer ze goesting hebben en is alles behalve klantvriendelijk.
Wij zullen blij zijn eindelijk dat salon te hebben maar zullen dus nooit meer bestellen bij Verberckmoes en dat heeft dan puur te maken met de dienst na verkoop.

NOOIT MEER
NOOIT MEER
noodgedwongen moet ik 1 ster geven, zelfs dat is teveel.
in maart stoelen en hoeksalon besteld. de stoelen zouden na 4 weken geleverd worden. na 6 weken contact opgenomen. na 8 weken contact opgenomen. nog steeds geen stoelen. plots kan er half augustus alles geleverd worden, stoelen en salon.
jammer, enkel de stoelen worden geleverd waarvan 1 een onderdeel mist en dus terug meegenomen wordt.
de week erna wordt de salon geleverd en ja hoor ook hier ontbreekt een onderdeel.
na enkele malen contact opgenomen te hebben worden de onderdelen besteld. we ontvangen een mail om een afspraak te maken voor levering maar wie komt die afspraak niet na denk je. idd verberckmoes afspraak was niet ingepland.
nog maar eens bellen, nog maar eens mailen. uiteindelijk geleverd.
Nieuwe slogan voor Verberckmoes
BIJ ONS IS KLANT DUUPJE
@Verberckmoes. een reactie is niet nodig zijn toch maar standaard formuleringen.
Thea

Nooit meer
Begin december 2020 eetkamer besteld
Van het begin aan scheelde er al vanalles
Was afgesproken dat ze geplaatst gingen werden niet gebeurd alles zelf kunnen doen
Verkeerde tafel en salontafel geleverd.
Na veel telefoons zelf te doen geraakte het nog niet opgelost houden u ook van niets op de hoogte.
Dan maar uiteindelijk zelf naar daar gegaan was de tafel en salontafel die ik wou duurder dan ik betaald heb dan wouden ze in de meerprijs de helft tegemoet komen ga ik daar kijken staat de tafel beterkoop dan ze mij aanrekenen.
Heb ik hun maar voorgesteld om mij het toonzaalmodel te leveren en de meerprijs te laten vallen en waren ze mee akkoord.
De salontafel ging besteld worden en zou 14 juli binnen zijn nu zijn we september en er is daar niemand die weet wanneer mijn salontafel geleverd gaat worden want er was iets mis met de kleur van de poten.
Ik ben het daar kotsbeu het is er altijd iets
Er was schade aan het tv meubel in april laten weten met foto's en mail nog altijd niet inorde maar ge moet wel op voorhand betalen anders komen ze niet leveren.
Nog maar eens een mail gestuurd daar wordt gewoon niet op gereageerd een echte schande een dikke 0,0

Reply from Meubelen Verberckmoes
Aucune réponse aux différents mails…
Aucune réponse aux différents mails envoyés
Seul compte la signature de l'offre d'achat
Magasin à éviter.
Inutile de réagir en m'invitant à vous envoyer un mail à votre service client. Je pense avoir envoyé au moins 5 mails qui sont tous restés sans réaction...

Geen dienst na verkoop
Wij kochten er onze zetel met chaise long. Na levering voelden wij diezelfde avond dat er een enorm verschil was in de zitting van het gewone stuk en de chaise long. Onmiddelijk gemaild met foto's , onze klacht werd doorgestuurd naar de leverancier maar kregen toch al de persoonlijke opmerking mee dat dit " normaal" is bij modellen met een grote chaise long. (Mijn partner zakte bijna in een put). Om een lang verhaal kort te maken, na een maand moest ik de klantendienst (mvr Van Moeseke) nog steeds overtuigen van onze klacht en stonden we geen stap verder ondanks telefoons en verdere mails. Ik heb toen via instagram zelf contact opgenomen met de leverancier en zij hebben toen een onafhankelijke firma gestuurd die naar ons probleem is komen kijken. Die meneer is zelf niet in onze zetel komen zitten hij bevestigde dat hij het zo kon zien. Wij hebben nadien nooit meer iets gehoord van Verberckmoes. Ik denk dat zij het woord klantenservice nog eens moeten opzoeken. Wij kopen er alvast nooit meer. Jullie zijn gewaarschuwd : )

Blijf er weg.
Blijf er weg.
Laattijdige levering (+6maanden na bestelling terwijl er max 3 maanden was gezegd). Schuilen achter leveranciers en COVID maar zelf geen verantwoordelijkheid opnemen of pro-actief communiceren.
Bovendien verzamelen ze identiteitsgegevens alsof GDPR niet bestaat. Werd automatisch toegevoegd aan de nieuwsbrief nadat ik gemaild had naar de klantendienst. Niet meer van deze tijd...

Reply from Meubelen Verberckmoes
Top meubel zaak, mooie producten.
Wij hebben hier al meerdere keren iets gekocht waarbij er soms ook wel eens een keer een product van mindere kwaliteit is geweest. Dit is altijd netjes verholpen, ik ben heel tevreden met de service en de communicatie van Verberckmoes. Ook het assortiment wisselt veel, nu met corona situatie iets minder maar dat is logisch.
Ik raad dan ook iedereen aan om daar even te kijken! Ik kom zelf uit Zeeuws Vlaanderen en het is voor ons net over de grens, sommige mensen gaan nooit verder dan de andere meubelzaak in Hulst (ik noem geen naam), maar daar heb ik alleen slechte ervaringen mee en toch ook al wat spullen gekocht. Dus Nederlanders: rij even verder! En voor de Belgen, ook al zijn Nederlandse prijzen soms ietsjes lager, het gaat niet op tegen service en kwaliteit.

Nooit meer verberckmoes
Ik zou de toekomstige klanten van Verberckmoes aanraden niets te bestellen bij de winkel in Riemst. Niet alleen hebben wij dik 9 maanden moeten wachten op onze kast, 6 maanden langer dan ons werd voorgehouden. Ook van klantvriendelijk communiceren hebben ze absoluut geen kaas gegeten. Als wij zelf niet regelmatig belden of mailden hadden ze ons gewoon aan ons lot overgelaten. Dus Verberckmoes, voor ons nooit meer !!
Waardeloze service!!
Natuzzi hoeksalon gekocht en geleverd gekregen in november 2018.
Na anderhalf jaar begon de toplaag van het leder los te laten. Aangezien dit binnen de garantietermijn viel hebben we gereclameerd, echter volgens de "expert" die langskwam was dit te wijten aan huid/vet/zon inwerking en onvoldoende onderhoud, terwijl we de bank periodiek onderhouden hebben! Dit mag NOOIT gebeuren bij een lederen bankstel van 4300 euro, onze oude bank heeft 14 jaar gestaan zonder onderhoud, en die zag er nog beter uit dan deze Natuzzi!!
Verberckmoes verschuilt zich achter de mening van de zogenaamde expert, toont geen begrip voor de situatie en komt ons op geen enkele wijze tegemoet.
Bij verberckmoes trek je als klant altijd aan het kortste eind, garantie wordt altijd zo gedraaid dat de klant het schuld is.
Bij telefonisch contact wordt je ronduit brutaal de mond gesnoerd, geen begrip getoond, en als klant afgeserveerd.
Voor ons nooit meer verberckmoes!!
Ontgoochelende service na verkoop
We kochten slaapkamer meubelen Hülsta Lunis waaronder een nachtkastje met verlichting. De bediening van de verlichting kwam met een voetschakelaar. De 'magic tronic' schakelaar van Hülsta zou immers onbetrouwbaar zijn, dixit de verkoopsdienst. Maar een voetschakelaar naast je bed is natuurlijk ook onhandig. Ondanks alle overleg kon geen gebruiksvriendelijke meubelschakelaar ingebouwd worden. Blijft dus een onpraktische bediening van een dure aankoop.
Zeer slechte kwaliteit!
Na 5 jaar en 1 maand vertoonde ons stoffen salon een piepklein scheurtje (eerder begon op dezelfde plaats de stof al te rimpelen/rekken ondanks secuur gebruik en het feit dat die plaats niet eens een plaats is waar op gezeten wordt, namelijk halverwege het longchair gedeelte). Na contact met de winkel kregen we de reactie dat we jammer genoeg net een maand te laat waren voor garantie of onze extra verzekering, jammer voor ons. Voor 180€ konden we zelf stof komen ophalen, uiteindelijk geraakte ik na meerdere mails ook aan de gegevens van de firma die de stof dan kon bevestigen, maar dit zou nog eens 500-600€ kosten! Aangezien een ander deel vh salon ook begint te rimpelen ondertussen gaan we dat bedrag niet meer uitgeven om een zetel van duidelijk slechte kwaliteit te laten herstellen. Ondertussen is het eerst kleine scheurtje al 10 op 4 cm... Ons vorige stoffen salon (andere winkel) was na 15 jaar enkel maar wat verkleurd, ondanks intensief gebruik, dat dit na 5 jaar gewoon doorscheurt zegt genoeg... Ook de service liet te wensen over, het heeft mij meerdere maanden gekost om de info vr een eventuele herstelling eindelijk te bemachtigen! Toen ik hierover kloeg in mijn laatste mail, mochten we opeens met extra korting gaan kijken in een toonzaal waar uitverkoop was, wat eerst een mooie geste leek, maar uiteindelijk bleek deze uitverkoop reeds een jaar bezig en op zijn einde te lopen, daar vonden we uiteraard geen oplossing meer... Zeer teleurgesteld in kwaliteit en manier van werken!
Topzaak op een Toplocatie in het…
Topzaak op een Toplocatie in het "Waasland". Professioneel "Onthaal", optimale productkennis, Prachtige realisaties van de interieurarchitecten, Welbekende merken voor ieders budget.
Een "dikke" pluim!!
Sfeervolle winkel met een mooie en…
Sfeervolle winkel met een mooie en uitgebreide collectie! Professionele verkopers die mij goed hebben geadviseerd bij de aankoop van mijn meubelen.
The Trustpilot Experience