Vestbrygg.no Reviews 7

3.7

Company details

1. Hobby Store

Written by the company

Vestbrygg leverer alt du trenger av utstyr og ingredienser til ølbrygging. Vi fører eit av Norges største utvalg av kvalitetsprodukter for brygging av øl. Våre dyktige medarbeiderne hjelper deg gjerne med å finne det du trenger.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Godt utvalg, men noe treg pakking og sending

Veldig godt utvalg, spesielt med ulike størrelser av Royal Bubbler.

Det som trekker ned for meg er at det tar noe lang tid fra jeg legger inn bestilling til varen blir sendt. Bestilte natt til fredag og har nå gått 3 virkedager (regner da med lørdag ettersom de holder åpent) og bestillingen min står fortsatt på plukkliste. Sammenlignet med konkurenter er min opplevelse at de er tregere på denne fronten.

Før har bestillingene mine blitt sendt etter 1-2 virkedager (som fortsatt er tregere enn f.eks. Brewshop).

Er ellers fornøyd. Har det vært noe som har skjedd under frakt har det blitt ordnet på en ordentlig måte.

February 25, 2025

Reply from Vestbrygg.no

Hei Sander. Takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding.

Bare for å oppklare litt rundt sending. Dersom ein ordre kjem inn til oss på fredags ettermiddag, så går ikkje den ut herfra før over helga. Det vil den nok ikkje gjere fra andre nettbutikker heller. Det at ordren får en statusoppdatering, som at "pakken er nå sendt" betyr bare at ordren er pakka og det er sendt beskjed til fraktselskap at den er klar. Henting skjer kun på hverdager. Dette gjelder nok, etter meg bekjent, de fleste nettbutikker i vår bransje.

Det hender me også pakker sendinger på lørdager, og da vil kunder får samme inntrykket. At pakken er sendt i løpet av helga. Men realiteten så blir ikkje pakkene henta før mandag/tirsdag.

Veldig ofte sender me pakker samme dag som me får den inn, til og med 30 min før Bring er her, så sjekker me ordrer og får sendt de av garde. Og tidvis vil me ligge ein dag etter. Den opplevelsen vil nok gå begge veier i forhold til konkurrenter.

Me har prøvd å halde kostnader nede rundt netthandel ved å samle pakking på noen tidspunkt (derfor klare me t.d å halde gratis frakt lavere en andre mykje større nettbutikker). Men me skal ta til etterretning at inntrykket er at andre butikker er raskere, og se om me skal omdisponere noen resurser i helg til pakking i steden for hverdager. Det er selvsagt ikkje heldig at me kjem ut dårligere i en samenlikning.

Håper det var litt oppklarende.
Og igjen, takk for tilbakemelding!

mvh
Birger Storaas
Dagleg leiar

Hyggelige ansatte

Hyggelige ansatte, godt utvalg og solid service!

December 19, 2024

Hei Isak.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Rated 5 out of 5 stars

Vestbrygg er en helt fantastisk butikk

Vestbrygg er en helt fantastisk butikk. Enten du er nybegynner, mellomvekter eller proff. Her er det masse å kikke på og en av mine favorittbutikker. Folkene som jobber her er helt magiske og så utrolig kunnskapsrike. Det er en liten lokal butikk og de jobber hardt og gjør det beste de kan for kundene sine. Skal jeg snope noe så er jeg alltid innom dere først <3

July 31, 2024

Hei.

For en utrulig hyggelig tilbakemelding. Denne tek me i Vestbrygg-temaet fram med jamne mellomrom når dagen er litt tunge og krevende. Så, tusen takk for at du tok deg tid til å lyse opp vår arbeidskvardag!

mvh (på vegne av alle de andre fantastiske folka her)
Birger Storaas
Dagleg Leiar

Rated 1 out of 5 stars

Jeg sjekker alltid på hjemmesiden at…

Jeg sjekker alltid på hjemmesiden at det er åpent før jeg gjør turen til byen. Der er en times kjøring. Der sto det at det var åpent fra kl 11. Når jeg kommer fram var det stengt. Dette kostet meg tid og penger. For dårlig!

July 19, 2024

Hei Ragnar.

Som forklart i butikken i dag så er me veldig lei oss for at du fikk en bomtur og en dårlig opplevelse hos oss i dag. Opningstidene du har sett var hos en tredjepart.
På våre sider har me gjort vårt beste med å informere om avvikende opningstider. Samt sendt ut info på alle våre nyhetskanaler. Me setter pris på at du gjorde oss oppmerksom på infoen som låg ute, og me har nå sendt forespørsel til tredjeparten om å endre dette.

Me syns videre det er leit at det er feil info hos en tredjepart som gir grunnlaget for en vurdering, og ikkje kundeservicen eller jobben me gjer.

Me er ei lita bedrift som jobber knallhardt for at våre kunder skal være nøgd, det er tross alt det me lever av og for. Og me håper på ei høgere stjerne ved neste anledning.

mvh Birger Storaas

Rated 1 out of 5 stars

Ødelagte varer og ingen respons

La inn en bestilling hos vestbrygg. Med bl.a en pakke jordbærpure. Denne hadde sprukket og runnet ut over hele resten av forsendelsen. Sendte en Mail til kundeservice om hva som hadde skjedd. En uke senere har de fremdeles ikke svart. I tillegg var noen av de andre produktene de sendte utgått på dato. Er svært skuffet over kundebehandlingen hos vestbrygg.

July 7, 2023

Hei Marcus.

Me går gjennom litt eldre anmeldelser og fann denne. Håper me fikk forklart årsaken og rydda opp i feilen vår.

Vil igjen beklage den dårlige opplevelsen du fikk med oss. Og me håper me får sjansen til å levere til ei høgere standard ved ei seinere anledning.

mvh Birger

Rated 2 out of 5 stars

Fraværende kundeservice og feil ihht bestilling.

Bestilte malt til et brygg for en stund siden. Fikk beskjed på nettsiden at jeg ikke kunne velge 400g caramelmalt da det kun solgtes pr.1000g. Jeg la derfor inn som kommentar på ordre at caramelmalt måtte knuses og pakkes i egen pose da jeg kun skal ha 400g i mitt brygg. Til min forskrekkelse var alt knust og blanda i samme posen. Dette resulterte for meg i ødelagt brygg.

Har nå bestilt et byggesett ifra Vestbrygg, men, en uke etter er dette fortsatt ikke sendt og det er ikke svar å få på verken telefon eller mail. Selv etter gjentatte forsøk.

Det er nok av bryggebutikker å velge i. Jeg velger ikke vestbrygg neste gang.

November 11, 2022

Reply from Vestbrygg.no

Hei Sindre. Veldig leit at du fikk en dårlig opplevelse da du handla hos oss. Grunnen for at me ikkje kvener mindre en 1000gr i ein pose er fordi fortjenesten på mindre kvantum ikkje vil dekke hverken pose eller arbeid. Ein kan sende heil oppskrifta og få dette kverna sammen i ein pose.

Dette er det informert om på nettsidene, men me vil gå igjennom og se om det kan formuleres bedre.

Det hender ordre blir liggende og ikkje sendt i påvente av levering av bestilt vare. Du skulle selvsagt får meir info om dette på telefon eller e-post ved kontakt. Og her må me bare gå igjennom rutinene.

Håper du prøver oss igjen i framtida!

Fantastisk service

Fantastisk service , kjøpte en fermenterings krukke for en uke siden, fikk Mail at den ble litt forsinket. Men den kom pronto fort alikvel. Så fornøyd med kvalitet og produkt . Nydelig hjemme side og anbefaler på det sterkeste
Hadde egentlig tenkt å handle denne krukka på eBay . Men glad jeg fant norsk firma med utmerket pris og med en slik flott service

November 28, 2018

Reply from Vestbrygg.no

Hei Synnøve! Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look