Vestfyns VVS-Service Reviews 9

TrustScore 4 out of 5

4.0

1. Plumber

Information provided by various external sources

Velkommen til Vestfyns VVS Service – Bedre Bad – Bedre Energi Middelfart. Vi arbejder med badeværelser, energiløsninger, varmesystemer og tag-arbejde.

4.0

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Firmaet har opsat en varmepumpe for 2…

Firmaet har opsat en varmepumpe for 2 år siden og serviceret den siden. De overholder aftalerne og udfører et superflot arbejde. Vil ringe til dem hvsi jeg skal have lavet andet vvs arbejde for de kommer altid og ret hurtigt. Kan kun anbefales.

April 7, 2025

EKSTREM USERIØS SERVICE

Selv efter gentagne aftaler dukker firmaet ikke op. End ikke en aftale med chefen hjalp på manglende udeblivelse. Spar dig selv for en masse irritation og vælg en ANDEN VVS’er der tager deres kunder seriøst!

November 2, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Rod i bogholderi og arrogance vedr. erkendelse af fejl

Har ALDRIG haft noget med firmaet at gøre. Modtog en regning på 6.115 kr for arbejde udført hos mig på min adr. "Torben" lovede undersøge sagen. Modtog senere en 1. Rykker på samme regning og udbad mig en skriftlig UNDSKYLDNING for dette uforklarlige rod med rekvirenter og adr. man servicerer?. Firmaets arrogance undlod at fremsende en sådan skriftlig undskyldning. "Hvem er jeg, som kræver undskyldning for misbrug af mit navn og adr." Jeg skal hermed advare mod nævnte firma og risikoen for at blive afkrævet betaling for ydelser til anden part.

May 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt og reelt firma,

Jeg anvendte Vestfyns VVS for 2 år siden til al vvs i forbindelse med total renovering af mit hus i Thorøhuse, Assens. Alt, hvad de udførte (Bjarne) blev udfærdiget til topkarakter. Jeg har totalrenoveret 5 huse og har efterhånden oparbejdet en viden omkring håndværkernes udfærdigelse af arbejdet. De kan varmt anbefales. I dag havde jeg et spørgsmål omkring gulvvarmen, hvilket blev klaret telefonisk. Det er eneste gang siden udførelsen af arbejdet, jeg har haft brug for at kontakte dem. Klasse

November 14, 2022

Ærgerlig oplevelse

Jeg kan slutte mig til koret.
Manglende tilbagemeldinger/opfølgning, dårlig kommunikation, langsom sagsbehandling, fejlagtig fakturering og opgaver, der slet ikke bliver løst - uden et ord ...
Ærgerlig oplevelse, fra et firma, der tidligere var til at regne med. Stjernen må være for, at jeg har lært at benytte Trustpilot inden jeg kontakter andre håndværkere.

August 16, 2021

Vestfyns VVS Service A/S

Vestfyns VVS Service A/S
Granlyvej 44
5592 Ejby
Et firma drevet af en overlegen og yderst utiltalende person man ikke kan stole på.
Indehaveren er både overlegen, ubehøvlet og direkte flabet.
Han lover alt, men holder intet.
Jeg lavede en aftale 6 Dec. hørte intet, rykker for opgaven 14 dage senere men hører intet.
Kontakter så her start Dec. 2018 og får at vide at opgaven er ikke værd at spilde kræfter på???
En virkelig dårlig oplevelse.

January 8, 2018

Is this your company?