Vibesmalerfirma Reviews 115

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi skulle have malet vores bryggers og fik hurtig respons med tilbud på en fair pris som vi accepterede. Kort tid efter kom Karina og malede og vi er super tilfredse. Kan varmt anbefales.

Rated 5 out of 5 stars

Igen en supergod oplevelse med bl.a. Peter og Sara! Gode priser, men det helt særlige er den hyggelige omgangstone, gode, faglige råd og vejledning om glans, kvaliteter, hvordan vi lige får en flot ov... See more

Rated 5 out of 5 stars

God og tillidsvækkende oplevelse fra første kontakt til mødet med firmaets medarbejdere, som udførte et meget fint stykke malerarbejde (lofter og vægge). Vi vil til enhver tid anbefale Vibes Malerfir... See more

Company details

1. Interior Designer

Information provided by various external sources

Vi sætter en ære i at holde vores aftaler og levere et godt stykke arbejde – det er vores opskrift på succes. Vibes Malerfirma arbejder på det meste af Vestsjælland. Ved større opgaver kører vi gerne ind til København. Vi arbejder mest for kunder i området omkring Dianalund, Stenlille, Sorø, Holbæk, Ringsted og Slagelse. Søger du kvalitets malerarbejde? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vibes Malerfirma har egen malerbutik med salg af maling til private. Butikken sælger kvalitetsmaling fra Nordsjö. Det er maling, der dækker godt, holder længe og til rimelige priser.

4.8

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Sød kompetent malerpige.

Sød kompetent malerpige.
Held og lykke fremover. Bryllup, barn m.v
Hilsen Gert

March 11, 2026

Hej Gert
Mange tak for de 5 stjerner og håber du er glad for dit bryggers :)

Rated 5 out of 5 stars

Håndværker der sætter en ære i deres arbejde.

Lige fra start til slut absolut den mest professionelle og bedste oplevelse af en håndværker jeg har haft i mange år.
Giver sig tid til både kunde og sit arbejde.
Absolut og uden tøven en virksomhed jeg på det varmeste kan anbefale man bruger.
Jeg ved hvem jeg fremadrettet skal og vil henvende mig til når og hvis jeg igen får brug for male og andet arbejde i mit hjem.

March 4, 2026

Hej Ann-Magda.
Det er vi virkelig glad for at hører og tusinde tak for din anmeldelse.
Det betyder virkelig meget.
Vi er så glade for arbejdet levede på til dine forventninger og du nyder det arbejde der er blevet udført.
Rigtig god dag til dig.

Professionelt og nærværende

Fin kontakt med Karina, her følte vi os allerede godt behandlet. Flot og veludført arbejde, præcist som vi ønskede. Peter var kompetent og behagelig, samtidig blev vi i hele forløbet orienteret om arbejdets udførelse. Alle aftaler blev holdt til punkt og prikke ! Her kommer vi helt sikkert igen !!!

February 16, 2026

Hej Rasmus.
Så glad for arbejdet er som du forventede.
Det betyder meget for os at du er tilfreds.
Tak for den finde anmeldelse og du ønskes en rigtig god dag.

Rated 5 out of 5 stars

Dedikerede malere, leverer varen!

Sara og Stine har kæmpet sig igennem snemasserne til vores landsted som trængte til en kærlig hånd, det må man sige det har fået, hver en lille krog er blevet lappet og malet. Det er blevet så flot og de blev færdige før tid! Sjældent set magen til dedikerede og engagerede håndværkere ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

February 12, 2026

Hej Julie.
Tusinde tak for din anmeldelse.
Ja vi gør meget for vores kunder også i snevejr. :)
Vi er virkelig glade for at hører arbejdet levede op til forventningerne.
Rgitig god dag.

Rated 5 out of 5 stars

Havde Sara og Stine til at tapetsere og…

Havde Sara og Stine til at tapetsere og male efter forsikringsskade, hvilket blev udført perfekt, hurtigt og godt humør.

February 16, 2026

Hej Søren.
Mange tak for din anmeldelse.
Det betyder virkelig meget, og vi er super glade for du er tilfreds med malerarbejdet.

Professionel og fleksibel

Lige fra den første kontakt med Karina følte vi os godt behandlet både personligt og professionelt. Pris-overslaget var fair, så vi accepterede. De indgåede aftaler blev overholdt, og alt maler-arbejdet blev udført til topkarakter.
Flere gange under forløbet fandt vi på ekstra opgaver, og disse blev også alle udført uden diskussion og til stor tilfredshed.
Så topkarakter til VIBE´s Malerfirma både for arbejdets udførelse og for stor fleksibilitet.

February 9, 2026

Hej Henning.
Tusinde tak for dit feed-back.
Det betyder virkelig meget og sættes stor pris på :)
Er glad for at lever op til forventningerne.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik malet køkken og gang (vægge

Jeg fik malet køkken og gang (vægge, lofter og paneler)
af Stine. Det var en super god oplevelse og jeg er fuld tilfreds. Jeg kommer gerne igen, næste gang jeg skal bruge en maler :o)
Varm anbefaling herfra.

February 5, 2026

Hej Gitte.
Tusinde tak for din fine anmeldelse.
Vi er virkelig glade for du er glad for det arbejde som er blevet udført.
Vi vil glæde os over at hører fra dig igen , og sidder klar til at hjælpe dig :D

Rated 4 out of 5 stars

Udført arbejde er godkendt

God kommunikation
Det udførte arbejde ser fint ud.

Har fået udført malerarbejde indvendig lysning i forbindelse med vandskade.

Har efterfølgende spurgt om pris på andet malerarbejde af stue og badeværelse
Som er til den dyrere side i forhold til 2 andre som har budt på samme opgave

January 22, 2026

Hej Birgit.
Mange tak for din anmeldelse.
Vi sætter virkelig pris på du lige tog dig tid til at smide din mening.
Vi bestræber os efter at levere det bedst mulige resultat og ikke det billigste resultat :)
Du ønskes en rigtig god dag.

Sara, super godt

Sara - fantastisk arbejde du har lavet hos os. Alt som aftalt og lidt til, og meget flot. Vi blev så glade da vi kom hjem og så resultatat. Badeværelse som nyt, alle vindue partier mega flotte. Tusind tak til dig. Vi ses nok en anden gang.

January 22, 2026

Hej Knud-Erik.
Det er vi så glade for at hører.
Skønt at hører i er glade og tilfredse.
Det betyder alverden.
Rigtig god dag.
HIlsen Sanne og resten af vibes teamet.

Rated 5 out of 5 stars

Vi brugte Vibes malerfirma til et…

Vi brugte Vibes malerfirma til et værelse og badeværelse, som skulle ordnes efter en vandskade. Oplevede god kommunikation med firma, og vi havde en tight tidsplan som blev overholdt så vi kunne få gæster til jul. Er meget glade for malerarbejdet og vil til en hver tid anbefale Vibes malerfirma. Trine, som vi havde ude var super effektiv, flot arbejde, prof og god i kommunikation.

December 18, 2025

Hej. Godt nytår :D
Tusinde tak for anmeldelsen, det betyder utrolig meget.
Vi er så glade for både arbejdet og vores medarbejder levede op til forventningerne.

Maling af mødelokaler.

Jeg havde nogle mødelokaler og et indgangsparti der skulle males. Der var kun ledigt i få dage, så overholdelse af den aftalte tidsplan var ekstrem vigtig.
Den blev overholdt til punkt og prikke, og arbejdet blev flot udført af en meget kompetent og venlig maler.

December 17, 2025

Hej Niels.
Tusinde tak for din anmeldelse.
Det er virkelign værdsat.
Dejligt at hele arbejdet levede op til forventningerne.
Rigtig godt nytår.

Perfekt arbejde

Vores nye hus skulle have en omgang nyt filt og maling.
Sara og Stine kom og fiksede det 👍
Søde og rare piger, som virkelig fik lavet noget og et perfekt resultat 👍
🌟🌟🌟🌟🌟

December 16, 2025

Hej Henrik.
Stor tak for din anmeldelse.
Vi er så glade for at hører arbejdet levede op til forventningerne. :)
Rigtig god jul og godt nytår :)

Meget tilfreds

Super godt arbejde af Trine og hendes to kolleger (fangede desværre ikke deres navne). Hele mit hus på 120m2 står virkelig flot, klar til overdragelse til ny lejer. Jeg ville ikke tøve med at bruge Vibes Malerfirma igen:)

November 26, 2025

Hej Lise.
Du skal virkelig have stor tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for du er fuld tilfreds og måske ønsker at gøre brug af os igen - som vi er super taknemlig for.
Arbejdet du har fået udført er vi rigtig glade for at hører levede op til dine forventninger.
Rigtig god jul og rigtig godt nytår :)

Perfekt udført arbejde!

Jeg havde Peter og Sara fra Vibes Malerfirma forbi Jægerspris, hvor der skulle fjernes savsmuldstapet fra gipsvægge, fuldspartles og efterfølgende sættes filt op, som også skulle males..
Det kan ikke siges tydeligt nok, hvor tilfreds jeg er med deres arbejde.
Derudover gik de lige den "sidste meter" og gav også mit lille køkken en gang maling, så det hele nu står helt perfekt.
Sara og Peter får mine bedste anbefalinger!
Tak for rigtig godt arbejde og god jul til jer...

November 26, 2025

Hej Allan.
Tusinde tusinde tak for din anmeldelse.
jeg vil gerne sige at vi er super glade for at arbejdet laver op til forventningerne, det betyder meget.
Vi prøver altid af sørger for vores kunder følger sig værdsat.
Rigtig god jul også og et rigtig godt nytår.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har kun haft en positiv oplevelse…

Vi har kun haft en positiv oplevelse med Vibe. De rykkede hurtigt på opgaven og gav hurtigt tilbud.
Aftaler og fremgang i projekt blev overholdt og der var gennem hele processen god kontakt, sparring og dialog.
Vi kan kun anbefale dette firma og deres maler kom oven i købet med et smil på læben og god vejledning.

November 7, 2025

Hej :D
Tusinde tak for din anmeldelse.
Dejligt at der bliver sat pris på hele forløbet, da vi stræber for at gøre vores aller bedste :)

Super arbejde

Tusind tak for et flot stykke malerarbejde

Malerne kom til tiden hver gang og har lavet et super flot stykke arbejde.
Vi vil gerne fremhæve Peter han havde bare styr på det

tusind tak

Glæder os til at bruge jer igen

November 4, 2025

Hej Lars.
Vi takker rigtig mange gange for din fine anmeldelse.
Vi er simpelthen så glade for at du har taget dig tid til det.
Er så glad for at hører arbejdet har fult din forventning og jeg skal nok spørger for Peter får besked.

Service

Maleren som kom yde en rigtig god service,
Super hurtig, glad personen ikke noget negativt her fra
Også til en god pris på det udførte arbejde
Kan klart anbefales:Vibes Malerfirma

October 30, 2025

Hej Jørgen.
Mange tak for din anmelde, det betyder alverden og vi er virkelig glade for du er tilfreds og nyder det udførte arbejde.
Rigtig god dag til dig.

Vibe malede vores sommerhus

Vibe malede vores sommerhus indvendigt, et resultat vi er yderst tilfredse med, venlig service, både fra kontor og fra maleren. Dertil til en god pris

October 23, 2025

Hej Lars.
Vi sæter stor pris på din anmeldelse og takker mange gange.
Vi er så glade for det udførte arbejde lever op til jeres forventninger.
Det betyder alverden.
Rigtig god dag ti jer.

Intet at klage over

Intet at klage over.
Arbejdet udført upåklageligt. Det har været en fornøjelse at have Trine ("vores" maler) i vores hjem, hun er gået til opgaven stille og roligt med respekt for at arbejde i et privat hjem, samtidig med hun og de andre har været effektive og hurtige.

October 13, 2025

Hej Kirsten.
Tusinde tak for din meget skønne anmeldelse.
Vi er virkelig glade for at du er glade for det arbejde du har fået udført samt at du roser vores med arbejders service også.
Vi ønsker dig den bedste dag.
Hilsen Sanne og resten af Vibe's teamet.

Meget dygtige maler og Komponente

Meget dygtige maler og Komponente, de har lavet et meget flot arbejde hjemme hos Mig, kan godt anbefales Fem stjerner herfra! Tommy

September 19, 2025

Hej Tommy.
Tak for den fine anbefaling, det sætter vi stor pris på.
Vi er utrolig glade for du er tilfreds med arbejdet.
Rigtig god dag.
Hilsen Sanne og resten af vibe teamet.

Take a closer look