Vi havde fået et Riedel glas med en fejl fra producentens side (revne i toppen af glasset), hvilket vi først opdagede et halvt år efter glassene var købt. De sendte et nyt glas med det samme - fant... See more
See what reviewers are saying
jeg bestilte og betalte vin online. Efterfølgende fik jeg en mail hvor firmaet skrev at den vin jeg havde bestilt var på tilbud til og med den dag jeg bestilte, men at de allerede havde ændret prisen... See more
Company details
Information provided by various external sources
Gå på opdagelse i Vinspecialisten Aalborg. Vine fra hele verden, salg af vine online. Køb vin og gaveartikler og få sendt dine varer lige til døren. Hele Danmarks vinhandel.
Top service
De sendte et nyt glas med det samme - fantastisk service, kan anbefale at handle hos dem.
Dårlig service
Jeg havde bestilt julekalender og ku godt se der var noget galt med prisen da de stod til 26 kr. fordi jeg ville bestille 9 og de normalt kostede 319 kr. syndes det er for dårligt at jeg ik kan få noget rabat når det jo ik er min skyld at de har skrevet forkert og jeg går ind på hjemmesiden og de har stadig ik ændret prisen
Bedste kundeservice, hurtigt og effektivt
Bedste kundeservice jeg længe har oplevet!
Jeg bestilte to rødvinsglas Igår og pakken ankom allerede imorges, desværre var det ene gået i stykker under fragten, men så ringede jeg bare til kundeservice og de har allerede sendt et nyt afsted, fantastisk service, kan virkelig anbefales, hurtigt og effektivt
Bestilte pibetobak i webshoppen (Ordrenummer: 24428)
Bestilte pibetobak i webshoppen, og modtager så en anden vare en den bestilte.
De tilbyder at sende den rigtige, så snart jeg har returneret den forkerte de har sendt mig og sender mig en retur-seddel som jeg selv skal printe ud.
Jeg annullere ordren og forlanger mine penge tilbage.
De vil først returnere pengene når de har modtaget returvarerne.
Dette er i strid med købeloven, da køber ikke er forpligtet til at returnere forkert fremsendte varer hvis dette indebærer besvær for kunden.
Jeg har fremsendt betalingspåkrav med oplysning om at kravet til blive sendt i fogedretten, hvis beløbet ikke er modtaget retur inden 10 dage.
De fastholder at de først returnerer pengene når de har modtaget varerne retur.
De sælger foie gras
De sælger foie gras. De støtter klam dyremishandling.🤮😡
Hurtig levering og fantastisk service!
Romjulekalender 2023
Romjulekalender 2023
Det værste sprøjt jeg har drukket længe, meget skuffende af en rom julekalender at være. Det gør jeg aldrig igen herfra. Kunne lige så godt tørre mig i hullet med 600 kr det ville være bedre!
5år har jeg købt rom julekalender og…
5år har jeg købt rom julekalender og det i har solgt mig er da ren tyveri! Aldrig har jeg fået noget så ringe. Likør og rom der ikke koster over 300kr. FY FOR HELVED
Hold da op
Hold da op. Bestilte kl 11 og samme dag en time senere, bliver der ringet på døren med min ordre. Har aldrig prøvet noget lignende. Helt fantastisk!
Vild god service af Vinspecialisten
Vild god service af Vinspecialisten.
Fået stort hjælp og adskillige opkald fra Vinspecialisten for at få hjælp til at modtage min pakke med portvinsjulekalender, da PostNord håndterer min pakke totalt inkompetent, ved at sende den rundt i landet i over 1 uge. Pakke nåede at være på Vestegnen og i Ålborg to gange efter den var sendt fra Ålborg. Jeg modtager den aldrig.
Vinspecialisten sender en ny kalender til mig som jeg så modtager på 2 dage.
Tak for hjælpen og hyggelige telefonsamtaler :0)
De bedste anbefalinger👌
Stort udvalg og gode priser.
De bedste anbefalinger👌
Elendig service
Bestilte 3 stk. whisky smage “wooden plate” i højglans. Får dem leveret, for derefter at kunne komstatere de alle har synlige skrammer, ridser og afskaldninger. Ringer til butikken og taler med en medarbejder som er total ligeglad. Til trods for de havde ti andre på lager og jeg spurgte ham, om han ville finde 3 andre, var svaret nej.
(Skrev sågar en anmeldelse af produktet på deres side, men den valgte butikken bare at slette)
Bestiller aldrig der fra igen!!
Bestilte en whiskeyjulekalender med…
Bestilte en whiskeyjulekalender med bekræftigelse på modtaget ordre, afsendelse mv. Pengene nåede at blive trukket fra min konto (dog tilbageført med det samme) men med besked om at der pludselig var udsolgt og henvisning til at kunne købe en anden kalender til dobbelt pris.
alt i den skønneste orden,bestilte…
alt i den skønneste orden,bestilte portvinskaldender i går med gratis fragt til hjemme adresse,og den blev levert i dag. og den var emballeret så en kampvogn kunne toppedere den uden problemer. super godt sted at handle,kigger helt sikkert forbi jer igen.
Dårlig service
Super ærgerlig oplevelse med bestilling af adventskalender
Bestilte mandag den 22/11-21 en adventskalender med portvin med levering inden for 1-4 dage. Dagen efter bliver mine penge trukket. Da jeg om fredagen fortsat ikke har modtaget adventskalenderen, ringer jeg til Vinspecialisten, som oplyser, at pakken ikke er sendt. Den bliver dog sendt om fredagen, men leveres til en anden pakkeshop end aftalt.
Desværre en dårlig oplevelse og utrolig ringe information fra Vinspecialisten.
Super effektiv levering 🤩
Æv, manglende levering
Æv. Bestilte kalender d. 11.11, og jeg har lige fået at vide, at den er forsinket, selvom den skulle være leveret i dag, hvor jeg har måttet blive hjemme hele dagen for at kunne modtage den. Det kan jeg så gøre i morgen igen!
Kirsten Hermansen
fremragende service med fokus på…
fremragende service med fokus på kunden. Mega gode priser også!