Rejse til Mallorca. Sa Coma d. 24.08.2026 var fantastisk. Lækkert hotel Juniorsuite med pragtfuld udsigt til pool og havet. Jeg boede på første sal. Udsøgt service og lækker morgenmad/aftensmad... See more
Company replied
Dejlig tur hvor vejret var ligeså skønt som turen. Vores fantastiske guide Kirsten havde det store overblik,var god til at formidle historie og informationer. Vores venlige Chauff... See more
Company replied
Vi har netop været på en lille uges tur på Rhone floden. Arrangeret af Vitus Rejser og med rederiet CroisiEurope. En fantastisk tur. Vor rejseleder Jytte Ekdahl var utrolig positiv, meget kompetent og... See more
Company replied
Føler ikke Vitus rejser går op i Kvalitet. Hoteller med meget snavsede og plettede gulvtæpper. Elevatorer der ikke virker. Små værelser uden rengøring. Plettede underlagner. For meget buskørsel og... See more
Company replied
Vitus Rejser arrangerer rejser for voksne. Vores udvalg af grupperejser spænder vidt geografisk set, men fælles for alle rejser er, at de henvender sig til aktive og sociale voksne. Voksne der har lyst til at opleve mere af verden samt gerne vil lære nye steder og mennesker at kende. Vi tilbyder grupperejser med dansktalende rejseledere i hele verden. Udbuddet er stort. Du finder alt fra bus- og flyrejser i Europa til krydstogter, langtidsrejser og store rundrejser til både kendte samt mere ukendte rejsemål.
Written by the company

Sølvgade 15-17, 1307, København
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Rejse til Syd England.
En fantastisk smuk oplevelse af det oprindelige England.
Specielt Bath, var en virkelig forunderlig tur, hvis man er historie intresseret.
Vitus rejser giver en tryg rejse med gode guider.

Reply from Vitus Rejser
Dejligt rejsemål - Saalbach/Østrig. Super dygtig chauffør - Lasse.
Dejligt, hyggeligt hotel - Mitterer, med søde, smilende, venlige og hjælpsomme personaler.

Se Normandiet fra bus!
For mange attraktioner og stop - ingen tid til fordybelse!
47 mennesker er for stor en gruppe!
OK bus og hoteller.
Til orientering kendte jeg udmærket programmet, men ikke køretiden mellem seværdighederne.
Heller ikke tidsrammen for de forskellige stop var beskrevet.
Det flotte program kræver flere end 9 dage!
Derfor for mange attraktioner på for kort tid!!!

Reply from Vitus Rejser
Skønneste rejse til Normandiet med excellent chauffør og ditto rejseleder. God information undervejs og fine overnatninger - sådan en tur kan varmt anbefales.
Vi har fået det bedste indtryk af VITUS Rejser..

Reply from Vitus Rejser
Igen en rigtig god tur til Rhinen og denne gang i flammer
Rigtigt godt hotel i Asmanshausen
Tak til Pernille og hendes stab af gode medarbejdere

Reply from Vitus Rejser
Efter 4 fantastiske dage med Vitus rejser kan jeg kun anbefale rejseselskabet. Alt fungerede behagelig og dygtig chauffør og utrolig dygtig rejseleder.

tur rundt til Fyns fristelser
alle tiders tur. Vitus rejser er bare de bedste.
og så er man fri for skrigende unger

Reply from Vitus Rejser
En skøn tur til Harzen. Dejlig bus , som blev kørt af en god chauffør. Godt hotel, fin mad. Der var mange guidede ture og vi havde en guide som fortalte en masse forskellige ting, som gjorde oplevelsen meget bedre, både under busturen og de forskellige ture. Jeg mødte en masse glade folk på turen.

Reply from Vitus Rejser
En rigtig dejlig tur med mange herlige oplevelser. Vores rejseleder var yderst kompetent og rigtig god til at sørge for, at alle fik det optimale ud af rejsen. Der var god sammenhæng mellem turene og tid til egne oplevelser. Vi er yderst tilfredse - undtaget er dog hotellets kedelige morgenmadsbuffet. Vores gruppe var på 30 personer - lige i overkanten.

Reply from Vitus Rejser
Rejseselskabet sendte fyldestgørende information vedr. rejsen i god tid før afrejse.
Rejselederen havde styr på både det administrative omkring selve rejsen og på historien.
En god oplevelse som kan anbefales.

Reply from Vitus Rejser
Vi kan varmt anbefale turen til Wien.
Vibeka og Bent

Reply from Vitus Rejser
Skærgårdskrydstogt, 8 dage med M/S Splendid. Superflot og velholdt skib med en venlig om kompetent besætning. Lækker morgenmad og frokost hver dag ombord på skibet. Smukt område og sejltur med anløb i ny, spændende by hver dag. Dansk rejseleder med stor viden og godt humør, alt i alt en super rejseoplevelse.

Reply from Vitus Rejser
Alt fungerede, en guide der formidlede om dagens oplevelser, var engageret
Gode ture levede op til forventningerne

Falsk varebetegnelse.
Vi var på tur i Sydengland. I stedet for fællesskab oplevede vi eksklusion. Der var en gruppe på 11 personer, der forbeholdt sig ret til pladser både i bus og restaurant. Vores bus var ikke rengjort og ikke forsvarlig at køre med. Først efter 4 dage fik vi medhold i vores klage og der blev indsat en ny bus. Vores rejeleder “washed her hands” og det var desværre en oplevelse, som gør at vi ikke rejser med Vitus Rejser igen.

Reply from Vitus Rejser
Dejlig tur til Ærø med gode ture. og ualmindelig dejlig mad.
Chaufføren der var guide på turen var født og opvokset på Ærø, og han kunne fortælle en masse om øen og det var rigtig dejligt.

Reply from Vitus Rejser
Vi var lovet et værelse på et tre stjernet hotel og fik et værelse hvor der kun lige var plads til to senge og et lille sengebord en lille hylde til tøj og ikke at forglemme 4 knager vi var nød til at have alt tøjet lignende i kufferten og så åbne og lukke den hver gang vi skulle bruge noget tøj

Krydstogt Rhinen/ Mosel:
Fantastisk rejseplan, der holdt stik hele turen igennem. Ingen prismæssige overraskelser. Superservice på skibet Leonora. Rejseleder enestående. Buschauffør Sjælland Rhinen og retur superproffessionel.
Eneste minus: Jyder skal hoppe på bussen på et af opsamlingsstederne på Sjælland. Det giver to ekstra overnatninger og fordyrer rejsen - selv om Vitus Rejser giver en kompensation

Reply from Vitus Rejser
Formidabel tur til BUGa i Mannheim og andre spændende steder og og dygtig rejseleder Morten Winkler og en kompetent chauffør Christian, tak

Reply from Vitus Rejser
Har nu været på busrejse 2 gange med Vitus-rejser og jeg kan klart anbefale dem til alle.
Jeg har kun været yderst tilfreds med den service jeg har fået fra både rejselederen og buschaufføren.
Vitus er for alle aldre, som ung som gammel ;-)

Reply from Vitus Rejser
Har lige været i stockholm. Og der var bare styr på det