Rigtig god kvalitet
Min kone Karen og jeg har brugt Vivatex sengetøj siden 2017 — slidstærke, smukke og bæredygtige. Vi har lige købt flere pudebetræk.
Sengelinned, sengetøj, babysengetøj, lagner, metervarer, økologisk bomuld, slynger, ammepuder, speltskaller
Måle Bygade 44, 5300, Kerteminde
Rigtig god kundeservice, da der skulle rettes op på en fejl ved min vare. Supertilfreds 👌
Skulle lige finde tlf.nr., men da det var fundet, super, personlig og fremragende service.
Helt som i "gamle dage" med hjælp til personlige ønsker.
Priserne er RIGTIG fine, især når man tager den hel utrolig gode kvalitet dyne og hovedpudebetræk kommer i. Kraftig og øko stof så det kan mærkes. Mønstre og farver så det glæder en, når det er tid til sengen.
Kan klart anbefales og kommer helt sikkert tilbage igen, når nyt sengetøj skal erhverves.
Gid flere have så god service👍🏼❤️😌.
Fantastisk butik, hvor man kan handle med god samvittighed og hvor servicen er rigtig god. Jeg sover i Vivatex sengetøj og har ikke tænkt mig at gå tilbage til andet 😊
Jeg købte betræk til min ammepude hos Vivatex. Jeg tjekkede om vivatex var E-mærket, men det var butikken desværre ikke, så uden det store kendskab til sikkerheden for min handel, foretog jeg mit køb. Det har jeg heldigvis ikke fortrudt. Varen kom hurtigt, og jeg er rigtig glad for produktet. Her tør jeg godt handle igen. 5 stjerner for super hurtig service og godt produkt, og minus 1 stjerne for at handlen måtte foregå med lidt blind tillid.
Har endnu en gang bestilt varer hos Vivatex og fået hurtig levering og sød betjening. Har besøgt butikken i KBH en enkelt gang, men bestiller ellers online. Hver gang med en positiv oplevelse - tak for det! :)
Bestilte søndag aften og modtog pakken tirsdag formiddag, Det virker bare.
Skønne produkter og dejlig velvære med dem.
Anbefaling anbefaling anbefaling :-)
Er første gangs kunde hos Vivatex, og kan kun anbefale firmaet til andre. Kvaliteten af varen levede op til mine forventninger og jeg har fået en kundeservice ud over al forventning.
Vivatex er en skøn lille butik i Kerteminde, som jeg har handlet hos i mange år. Jeg har altid været fuldt ud tilfreds med både vare og betjening.
Jeg modtager nyhedsbreve derfra og hygger mig med at læse de små søde historier Hanne skriver ind.
Jeg anbefaler gerne Vivatex til andre.
Gode informationer og materialer, der lever op til forventningerne
Bestilte en sy selv ammepude og alt ser ud til at være helt i orden. leveringen var liiidt lang. Bestilte 29. sep. og modtog 4. okt. Men ellers fuldt tilfredshed. :-)
Jeg har købt et sy-selv produkt ved vivatex.dk. - 80% af produktet er i fin kvalitet og yderst brugbar. Desværre var der noget af bestillingen jeg ikke var tilfreds med og da jeg påpegede dette overfor vivatex.dk fik jeg en flabet og ikke særlig serviceminded mail retur.
Selv om konceptet med økologisk stof m.v. er fantastisk håber jeg det også findes andre steder, for jeg handler ikke hos vivatex.dk igen.
Har handlet der én gang, hvor jeg hurtigt fik det bestilte leveret.
God service, lækre produkter til fornuftige priser og hurtig levering.
Har handlet der op til flere gange, og jeg er kun blevet skuffet, når der en sjælden gang har været udsolgt. Det fremgår dog af hjemmesiden, hvis en vare ikke er på lager.
Især Vivatex' børnetøj og sengetøj er et hit!