(Breda) op 2 trappen PVC laten zetten. 10 x laat alles los 10 x zijn ze terug geweest. Alles onder de lijmresten zelfs de muren hebben ze onder gesmeerd...Puntje bij paaltje moet je zelf maar voor de... See more
See what reviewers are saying
Goed advies gekregen, denken goed mee aan de wens die wij aan onze laminaat vloer hadden. We willen laminaat bijhalen voor overige ruimtes, maar willen dit graag die zelfde dag ophalen. Dus voor 2... See more
eind december eiken rustiek lamel parket gekocht in vestiging capelle. we hebben gevraagd om een rustige vloer met her en der wat noesten. het advies was de eiken rustiek lamel. de proefstukken die er... See more
Bij vestiging Capelle aan den IJssel een prachtige PVC vloer gekocht. De ene dag gelegd door 2 jonge mannen die heel secuur en netjes en vlot de vloer hebben gelegd en de andere dag kwam Karwan van... See more
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Bij vestiging Capelle aan den IJssel…
Bij vestiging Capelle aan den IJssel een mooie PVC vloer gekocht.
Schitterend en secuur gelegd door
ZZPer Karwan (Sindi’s legservice).Fijne man die goede service geeft. Het is prachtig geworden. Zijn er heel blij mee.
Slecht advies en onbeschofte verkoper in vestiging Capelle
Slecht advies vanuit de verkoper, waardoor we voor onze trappen werden opgezadeld met een pvc oplossing die volgens de vloerenlegger nooit had mogen worden aangeboden bij ons soort oudere trap. Hierover contact opnemend met de vestiging Capelle werden we grofweg brutaal en onvriendelijk afgescheept zonder dat er werd geluisterd of meegedacht over een oplossing. Over de vloerenlegger zelf geen klachten, maar deze winkel zou ik bij niemand aanbevelen.
Mooie vloer, goede vloerenlegger
Bij vestiging Capelle aan den IJssel een mooie PVC vloer gekocht voor een mooie prijs. We konden de vloer al snel ophalen. ZZPer Karwan (Sindi’s legservice) heeft de vloer gelegd. Het is prachtig geworden. De vloer is vakkundig gelegd door deze sympathieke man.
Tot op de millimeter nauwkeurig en perfect
Ik herken niets van de negatieve reacties. Ze zijn heel sociaal, hebben veel geduld als er uitdagingen zijn die ze niet zelf in de hand hebben en leggen de vloer met een perfecte hand. Ik ben enorm tevreden!
zeker tevreden over resultaat.
De vloer werd een meesterwerk
We waren op zoek naar een vloerenbedrijf zonder gedoe en kwamen al snel uit bij Vloer het Zelf in Amsterdam aan de Spaklerweg. Vriendelijk te woord gestaan en fraaie PVC vloer uitgekozen. Zelf vonden we de prijs net iets beter dan bij concurrenten, net iets te goed om waar te zijn zelfs.. Jan was duidelijk over de werkwijze; Vloer zou worden geleverd door Vloer het Zelf en ZZP-er werd door Vloer het Zelf ingevlogen. En zo geschiede. De ZZP-er die onze vloer kwam leggen werkte als een perfectionist en heeft de visgraat met dunne zwarte bies en lijst na egaliseren minutieus gelegd in ongeveer vier dagen. Werkte door in het weekend, fijn contact, perfect. Toen hij klaar was, imponeerde onze woning majestueus. Geen rommel achtergelaten, precies zoals ik wilde thuiskomen.
We kwamen voor een PVC-vloer, maar kochten een meesterwerk! We kunnen andere klanten alleen maar dezelfde ervaring toewensen.
Vandaag is in ons nieuwe appartement…
Vandaag is in ons nieuwe appartement een pvc vloer gelegd door bedrijf ROZA ligt er keurig in wij zijn zeer tevreden en zeer vriendelijke mensen.
Locatie Breda woonboulevard
Locatie Breda woonboulevard, hier een laminaat vloer gekocht met ondervloer en plinten en het leggen door hun te laten verzorgen. Alles was zeer goed geregeld en goede afspraken, de vloer is zeer netjes gelegd, zeer tevreden. Vriendelijk personeel en er werd niet moeilijk gedaan over het terugleveren van restanten. Zeker aan te raden.
Blij met visgraat-vloer
Vestiging Helmond. Goed geholpen, vriendelijke man die de tijd voor ons nam. Mooie visgraatpvc-vloer uitgezocht, die zeer snel geleverd kon worden. Hebben veel op voorraad liggen. Vooralsnog lijkt de kwaliteit prima voor een concurrerende prijs. We zijn er blij mee!
Slechte vloer, komen afspraak niet na
Slechte vloer geleverd met veel oneffenheden. Beloven veel maar doen niks.
Wachten al een hele tijd op wondermiddel.
Ga het nu hogerop zoeken desnoods bij Radar of Kassa
Laminaat vloer en pvc trap bekleding
Vestiging Breda:
Er waren wat uitdagingen waarbij het mis ging met de levering van de laminaat vloer. Contact opgenomen en werdt keurig opgelost, ze zijn een dag later persoonlijk langsgeweest om de vloer alsnog te bezorgen, top! Vriendelijke en behulpzame mensen bij vloer het zelf!
Vervolgens ook de trap besteld, hier was het even wat lastiger toen bleek dat wij een partij hadden ontvangen die wat lijnen in het midden van de pvc vloer had. Ook dit is goed opgelost!
Blij dat vloer het zelf ons heeft verwezen naar Karwan om onze trappen te laten bekleden, de pvc trappen zien er super netjes uit.
Wij zijn tevreden!
Boevenfirma!
De officiele offerte werd steeds naar boven aangepast. Verkeerd gemeten mevrouw en meer van zulke smoesjes. De vloerenleggers hadden heel veel haast. Niet netjes gelegd. Losse plakplintjes, hier en daar een krakende vloer. Inmiddels al een maand geleden….maar ze zijn nog steeds niet grweest om te kijken….Overal op de wanden vieze vingers etc etc. Eens maar nooit meer. Dus mijn advies: bestel elders!!!!!!
Super blije klant 😊
Als 1ste bieden wij ons excuus aan dat we zo boos zijn geworden op Marcel wat achteraf onterecht was. Omdat Arjan de fout heeft gemaakt om de verkeerde plint op de bon te zetten dan die we hadden uitgekozen. We zijn naar de winkel toe gegaan en zijn nu goed geholpen door Marcel die alles heeft uitgelegd en nu de juiste plinten zijn besteld. We hebben ter compensatie pvc vloer reiniger gekregen en hebben elkaar de hand geschud tevreden met de oplossing die nu is gedaan. We zijn tevreden klanten nu. Super blij met de mooie vloer!! We zullen jullie zeker aanraden!! Dankjewel Marcel voor de goede service.
Vestiging Helmond Vloer het zelf
Vestiging Helmond, m.n. Bernard, is een goede en zeer servicegerichte vestiging. Wat mij betreft een dikke aanrader!
Koop er aub niks
Koop er aub niks, want je gaat het schip in! De vloeren zijn van zeer slechte kwaliteit ook al verkopen hun het onder de noemer voor intensief woongebruik. Pakken komen beschadigd aan en wanneer dat bij een pak al niet zo is, is de vloer totaal anders dan in de showroom met vreemde raar gekleurde naden wat volgens hun zogezegd een protectielaag is. De zooi gaat er niet af. Uiteindelijk een hele nieuwe vloer gehad. Idem dito, alleen iets minder. Tevens komen er door de stoelen al butsen in de vloer, terwijl deze een dubbele bescherming hebben aan de pootjes. Diezelfde butsen komen nu op meerdere plekken, alsof er met punthakjes binnen is gelopen, terwijl we altijd onze schoenen uitdoen bij binnenkomst. Maar het bedrijf geeft geen gehoor, alsof de klacht niet bestaat. Complete radiostilte, maar ach.... Ze hebben hun geld weer binnen hé.
Prima en vakkundig
Prima en vakkundig geholpen door Bernard in de vestiging Helmond.
Nadien is de pvc vloer perfect gelegd door John Wouters.
Ben erg tevreden en wil dit graag via dit bericht kenbaar maken.
Zeer goed
Zeer goed bedrijf .
Zeer fijn geholpen in de winkel .komen afspraken na.
En ook gevraad of het pakket kon worden gelegd.
De mensen die dat hebben gedaan echt Super gedaan
Niks was te veel wat je vroeg zou twee dagen duren tot mijn verbazing was het in een dag klaar .
En super netjes gedaan
Valse reclame op website
Valse reclame. Ze bieden geen andere prijs aan als andere website goedkoper is ook al roepen ze dit heel hard op de website.
Concurrent is 3euro pm2 goedkoper.
GOEDKOOP IS DUURKOOP
Zeer slechte kwaliteit van plank, en slechte service. Bij deze firma is het echt GOEDKOOP IS DUURKOOP.
En een reactie op facebook google of insta wordt verwijderd en je wordt geblokt zodat je niet meer kunt reageren. Dus kritiek kunnen ze niet mee omgaan.
Vestiging Eindhoven zeer slecht
In de vestiging Eindhoven een parket vloer gekocht. Tijdens het leggen bleek dat we verschillende hoogtes en breedtes van de planken hadden. Dit gemeld bij het personeel in Eindhoven, maar die zeiden dat we de verschillende planken maar apart moesten houden voor het einde. Nu hebben we een vloer die niet voldoet aan onze verwachtingen. Het personeel in Eindhoven heeft totaal geen verstand van parketvloeren, beide heren zijn niet capabel om het probleem op te lossen, en verschuilen zich achter de directie. En ook die laat al maanden niets meer van zich horen. Lang verhaal kort, koop daar NOOIT een parketvloer, en ga naar een specialist, wij zijn in ieder geval zwaar teleurgesteld in de vloer, het personeel en de directie van deze firma
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.